2009-04-03 07:56:00

Βασιλεύει η υποκρισία στη ζωή μας

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2009-04-03 07:56:00 Timestamp ID : 1238745360

Βασιλεύει η υποκρισία στη ζωή μας, η υποκρισία που επενδύει πάνω στην άγνοια του κόσμου για να κρατήσει την κοινωνία μας στο γύψο της στασιμότητας.

Κάνουν τα κόμματα ότι κόπτονται υπέρ των φτωχών και των δυστυχούντων, όμως συνεχίζουν να αρπάζουν τις κρατικές επιχορηγήσεις από ένα χρεωκοπημένο δημόσιο ταμείο (Νέα Δημοκρατία 27.000.000 € το χρόνο, ΠΑΣΟΚ 23.000.000 €,  ΚΚΕ 6.500.000 € το χρόνο, Συνασπισμός 5.500.000€ και Καρατζαφέρης 3.000.000 € ετησίως).

Ενώ μπορούμε να κάνουμε πολιτισμένες ευρωεκλογές και εκλογές, χωρίς χαρτοπόλεμο, αφίσες και ακριβοπληρωμένα σποτάκια στα κανάλια, πάλι θα ξοδευτούν άσκοπα του κόσμου τα λεφτά για να γίνει πλύση εγκεφάλου, να ντοπαριστούν οι ψηφοφόροι και να εξοντωθούν τα τίμια κόμματα, όπως η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, που θα κάνουν εράνους για να πληρώσουν παράβολα, ψηφοδέλτια και τα στοιχειώδη.

Ενώ δηλαδή μπορούσαμε μέσω τηλεοπτικών παρουσιάσεων να φτιάξουμε δημοκρατία ποιότητας και ίσων ευκαιριών, να χαίρεται ο κόσμος για την Ελλάδα μας, πάλι θα γίνει χαρτοπόλεμος, στημένες φιέστες, κοκκορομαχίες στα παράθυρα των καναλιών, απατεωνιά στις δημοσκοπήσεις, ψυχολογική βία και αποκλεισμός και φίμωση αυτών που λένε την αλήθεια, ώστε να φθάσουμε στο ποθούμενο, που είναι να συνεχίσει να μας κυβερνά η διαπλοκή, να συνεχίσουν τζάκια και πολιτικές οικογένειες να μας διαφεντεύουν, να σκύψουμε άλλη μια φορά το κεφάλι στην ολιγαρχία του πλούτου και της εξουσίας…

Ευτυχώς βέβαια υπάρχουν αισιόδοξα δείγματα. Ένα μεγάλο ποσοστό λαού απορρίπτει όλα τα εντός βουλής κόμματα και μπορεί ψηφίζοντας έξυπνα να φέρει τα πάνω κάτω. Το ξέρουν αυτό οι διαπλεκόμενοι μεγαλοεκδότες και γι’ αυτό ετοίμασαν λύσεις του χεριού τους, ψηφίστε οικολόγους, ψηφίστε Μάνο, ακριβώς για να εμποδίσουν το ενδεχόμενο να είναι η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ο αποδέκτης της δυσαρέσκειας του κόσμου. Όμως μεγάλο κομμάτι του κόσμου αυτού της απόρριψης του παλαιοκομματισμού, έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται το βρώμικο ρόλο των μεγαλοεκδοτών και να υποψιάζεται τις δολοπλοκίες τους. Οι μεν οικολόγοι κινούνται στο σκοτάδι και δεν έχουν πρόσωπο να βγουν να μιλήσουν, να τους δούμε, να ακούσουμε τις ιδέες τους για τα προβλήματα του κόσμου, ο δε κ. Μάνος λανσάρεται και αυτός από γνωστό συγκρότημα, εκφράζει την άκρατη ελεύθερη αγορά όπως θέλει το κεφάλαιο και έχει γυρίσει όλα τα κόμματα. Κάποιοι μάλιστα εκδότες με αιχμή του δόρατος τους οικολόγους έχουν φτιάξει μη κυβερνητικές οργανώσεις για να τα οικονομήσουν από τις δενδροφυτεύσεις και τις αποκαταστάσεις των ΧΥΤΑ, όπου θα εισρεύσουν χρήματα της Ε.Ε. Δηλαδή και το ιερό ζήτημα της οικολογίας μπαίνει ευθέως στο στόχαστρο της κονόμας…

Έχουμε εμείς στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ πολλούς εχθρούς, συγκρουόμαστε με τη σήψη και την ατιμία μιας ολόκληρης εποχής, όμως αν εργαστούμε σωστά και με σχέδιο μπορούμε να νικήσουμε, μπορούμε δηλαδή να περάσουμε στις ευρωεκλογές και στις εκλογές κόμματα που τα λανσάρει το σύστημα εκδοτών και δημοσιογράφων, ακριβώς για να εμποδίσουν την ανάπτυξη και άνοδο δυνάμεων ικανών να πουν όχι στα άνομα σχέδια της διαπλοκής. Η εποχή μας θα μείνει στην ιστορία σαν εποχή του όχι και της αμφισβήτησης, είναι το ραντεβού που χρόνια τώρα περιμένουν οι τίμιοι αγωνιστές σε αυτή τη χώρα.

Το πρώτο χρέος όλων είναι να περάσουν από την ανωνυμία και τους κρυψώνες στη παρουσία και στους αγώνες.
Να εμφανιστούν λοιπόν αμέσως στα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (Καρόλου 28, Αθήνα – τ.κ. 104 37, τηλ. 210-4138682) όλοι όσοι συμφωνούν με τις απόψεις μας και τάσσουν τον εαυτό τους στον κοινό αγώνα.

Το δεύτερο χρέος είναι αυτό των ομογενών μας. Πρέπει το τελευταίο εικοσαήμερο όσοι έχουν υψηλό αίσθημα ευθύνης να έρθουν στην Ελλάδα να βοηθήσουν την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ. Οι ομογενείς μόνο μπορούν να κάνουν την έκπληξη και να ραπίσουν το σάπιο σύστημα ρουσφετιών και συναλλαγής που υπάρχει στην Ελλάδα.