2009-04-24 08:01:00

ΟΧΙ στο κατεστημένο

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2009-04-24 08:01:00 Timestamp ID : 1240560060

Η 7η Ιουνίου είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δηλώσει ο λαός το ΟΧΙ στο κατεστημένο, ΟΧΙ στη διαπλοκή και τη διαφθορά, ΟΧΙ στα τζάκια και την οικογενειοκρατία, ΟΧΙ στις υποδείξεις ΜΜΕ και εταιρειών δημοσκοπήσεων που ιδιοκτησιακά ανήκουν και αυτές στους διαπλεκόμενους καναλάρχες, ΟΧΙ στη διατήρηση ενός πέρα για πέρα σάπιου πολιτικού συστήματος.

Ο κόσμος πρέπει να έχει κατά νου, ότι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ και στη Νέα Δημοκρατία επιβραβεύει την κλεψιά και τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, επιβραβεύει τις μίζες και τα λαδώματα, επιβραβεύει την ατιμωρησία των ενόχων για την κομπίνα του 1999 στο χρηματιστήριο, για το Βατοπέδι, για τα Ομόλογα, για τη SIEMENS, για τη νόθευση δημόσιων έργων και κρατικών προμηθειών με << θεσμοθετημένα>> πλέον και με θράσος αξιούμενα λαδώματα…

Αν ο 'Ελληνας θέλει όλα αυτά, αν έχει δηλητηριαστεί εντελώς, αν του αρέσουν οι δυναστείες Μητσοτάκη, Καραμανλή, Παπανδρέου, αν είναι πρόθυμος να δουλεύει σκληρά για να οικονομάνε οι έξι-επτά μεγαλοεκδότες και ο ίδιος να πεινάει, αν αποδέχεται να σέρνεται σαν ερπετό σε ρυπαρούς προθαλάμους απατεώνων πολιτικάντηδων ισοπεδώνοντας κάθε ίχνος αξιοπρέπειας του, τότε να ξαναψηφίσει τους ίδιους και τους ίδιους και να αγνοήσει το προσκλητήριο για αντίσταση και επανάσταση της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και του Βασίλη Λεβέντη.

Τότε όμως να ξέρει ότι είναι ο ίδιος υπεύθυνος για την όποια μοίρα του και να σταματήσει να κρύβεται πίσω από ηλίθιες δικαιολογίες ότι του φταίνε οι Αμερικανοί, οι Εβραίοι, οι μασόνοι, οι μπίλντεμπεργκ, θεωρίες που κυκλοφορούν ευρέως στα αμόρφωτα κομμάτια κόσμου και συνήθως εκπορεύονται από τη συγκεκαλυμμένη ακροδεξιά. Στην κάλπη ούτε Εβραίοι υπάρχουν, ούτε μασόνοι, ούτε Αμερικανοί να απειλούν και να εκβιάζουν. Στην κάλπη υπάρχει η ωριμότητα και η σοφία τους καθενός μας, ή η διαστροφή μας και η αποκτήνωσή μας…

Αν οι φτωχοί συνταξιούχοι θέλουν να συνεχίσουν να ζουν με 300 € το μήνα, με 400 € το μήνα και 500 € το μήνα, όταν άλλοι, οι συνταξιούχοι πολυτελείας λαμβάνουν 3.000 € το μήνα, 5000 € το μήνα και 6.000 € το μήνα ζώντας με τις βίλες τους, τα διπλά και τριπλά εξοχικά τους και τη χλιδή τους, τότε χαλάλι τους, έχει μπει μέσα στο πετσί τους η κακομοιριά τους, τότε να αγνοήσουν τον Βασίλη Λεβέντη που θέλει να κάνει την κατώτερη σύνταξη για όλες τις κατηγορίες (αγροτών, ανέργων, αναπήρων, πολυτέκνων, μονογαμικών οικογενειών, αθιγγάνων) 800 € τουλάχιστον το μήνα και να ψηφίσουν τον Παπανδρέου και τον Καραμανλή να πεθάνουν της πείνας.

Η κ. Παπαρήγα ανήμερα του Πάσχα στην αεροπορική βάση της Δεκελείας χαιρέτησε τον Καραμανλή, τον Καρατζαφέρη, όμως στο Βασίλη Λεβέντη δεν άπλωσε το χέρι. Βλέπετε ο Βασίλης Λεβέντης θυμίζει στις εκπομπές του, ότι το ΚΚΕ παίρνει 6.500.000 € κάθε χρόνο από το κράτος για το κόμμα, ότι το 1989 το ΚΚΕ έκανε κυβέρνηση με το Μητσοτάκη χάριν της… κάθαρσης, ότι πολλά μέλη του πήραν σύνταξη εθνικής αντίστασης χωρίς να το δικαιούνται, ότι στην τηλεόραση 902 ποτέ δεν κάλεσε εκπρόσωπο της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και ότι ενώ έχει περάσει σχεδόν ένας αιώνας από τη μαζική δολοφονία 180.000 ποντίων από τον Στάλιν, το ΚΚΕ δεν το γνωρίζει…

Πρέπει όλοι να πάρουν σκληρό μάθημα στις 7 Ιουνίου. Το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία να χάσουν μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων τους. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα έρθει πρώτος, εμάς μας νοιάζει μόνο ότι και τα δύο κόμματα υπηρετούν τα διαπλεκόμενα και εξαπατούν τον κόσμο. Πρέπει επίσης αριστερά και ακροδεξιά να τιμωρηθούν. Παριστάνουν ότι κόπτονται υπέρ του κοσμάκη, όμως έχουν γίνει <<κυρίες των τιμών>> στο παλάτι του κατεστημένου. Επίσης, οι συγκροτηματάρχες του τύπου, με πρώτο τον Αλαφούζο να ξεχάσουν τους δήθεν οικολόγους που λανσάρουν.

Η κονόμα κρύβεται από πίσω με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις και αρχίζουν να το αντιλαμβάνονται όλοι. Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ στις 7 Ιουνίου θα γίνει ο εφιάλτης πολλών παχύδερμων.