2009-05-02 09:38:00

Στην συνένωση δεν μπορεί να μπει η σάρα και η μάρα

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2009-05-02 09:38:00 Timestamp ID : 1241257080

Πρόσκληση προς το δημοκρατικό μας λαό και ιδιαίτερα προς τους νέους απευθύνει η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ εν όψει της 7ης Ιουνίου. Οι αντοχές της κοινωνίας μας είναι πλέον οριακές, η δημοκρατία υπάρχει μόνο στα χαρτιά, μια ολιγαρχία του πλούτου έχει μετατρέψει κυβέρνηση, βουλή και κόμματα σε υπηρετικό της προσωπικό, η δυσοσμία των σκανδάλων και των λωποδυσιών καλύπτει όλη τη χώρα και διώχνει τον κόσμο από την πολιτική, ακόμη και τους ιερούς χώρους της υγείας και της παιδείας παραδίδουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία βορά στην απληστία της ιδιωτικής αισχροκέρδειας.

Ποτέ η χώρα δεν βρισκόταν σε τέτοιο βαθμό παραλυσίας και αποσύνθεσης όσο σήμερα. Η ευθύνη της νεολαίας είναι μεγάλη, δεν πρέπει να παγιδευτεί σε παρωχημένα καλούπια κουραστικών και στείρων κομματικών μηχανισμών, ούτε βέβαια να κλειστεί στον εαυτό της αποστρεφόμενη την πολιτική.

  Η νεολαία στη χώρα μας είχε πάντα τη δύναμη να βγαίνει μπροστά, αφήνοντας πίσω της απατεωνίζοντες μεσσίες, που ροκανίζουν χρόνο από τα αδιαπραγμάτευτα οράματα της. Σε αυτή τη χώρα έγιναν πολλά λάθη, να μην γίνει όμως το μοιραίο, να χαθεί μέσα στην αποχαύνωση των ΜΜΕ και στο μανιπουλάρισμα των απατεώνων των εταιρειών δημοσκοπήσεων η ευκαιρία της 7ης Ιουνίου.

Τα άκρα τα αντιπαθεί ο 'Ελληνας, δεν τον εκφράζουν. Όση προβολή και να έχουν αριστερά και ακροδεξιά, όσα λεφτά και να ξοδέψουν στον αδηφάγο χαρτοπόλεμο που ετοιμάζουν, η εκλογική τους δύναμη θα μειωθεί δραστικά, με εμπόριο ελπίδων, με το να λένε ναι σε κάθε αιτούντα και με το να κραυγάζουν άναρθρα, έχασαν το τραίνο της ελληνικής κοινωνίας. Επίσης και οι οικολόγοι, που τόσο λανσάρονται από το συγκεκριμένο διαπλεκόμενο εκδοτικό συγκρότημα θα καταποντιστούν.

Ο λαός μας δεν ψηφίζει κόμμα αγνώστων και κόμμα που επιμελώς αποφεύγουν τα στελέχη του να βγουν δημόσια, να δούμε ποιοι είναι και τι πρεσβεύουν. Την οικολογία όλοι την αγαπάμε, όμως δεν θα επιτρέψουμε αθώοι και ανυποψίαστοι πολίτες να ψηφίσουν αυτούς που εξυπηρετούν διαπλεκόμενους εκδότες να αρμέγουν επιδοτήσεις της Ε.Ε. μέσω μη κυβερνητικών οργανώσεων και να κάνουν ύπουλα σχέδια για λεηλασία χρημάτων της πράσινης ανάπτυξης. Για το περιβάλλον στο μέλλον θα εισρεύσουν χρήματα στη χώρα μας, όμως δεν θα αφήσουμε να τα φάνε οι γνωστοί διαπλεκόμενοι όπως έγινε με την ολυμπιάδα.

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θα εκστρατεύσει σε όλη τη χώρα ενημερώνοντας τον κόσμο για τα παιχνίδια γνωστού συγκροτηματάρχη των μίντια με αυτούς τους δήθεν οικολόγους…

Ο κεντρώος χώρος δεν είναι παρωχημένος, ούτε ξεπερασμένος, όπως διαδίδουν τα επιτελεία ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας. Οι αξίες του μέτρου, της σύνεσης, είναι πάντα επίκαιρες, εκφράζουν τέλεια τον μέσο 'Ελληνα και για αυτό φοβούνται τα δύο μεγάλα κόμματα απώλειες ψήφων προς το κέντρο και διά των εκδοτών και των δημοσιογράφων που ελέγχουν, έχουν δώσει γραμμή φίμωσης και πλήρους αποκλεισμού των στελεχών της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ από όλα τα ΜΜΕ. Χρειάζεται σκληρός αγώνας από όσους αγαπούν τον κεντρώο χώρο, για την πληροφόρηση του κόσμου για την ύπαρξη και τα πιστεύω της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ιδιαίτερα στην ύπαιθρο όπου σημειώνεται κενό πληροφόρησης. Είναι κοπιώδης αγώνας δρόμου μέχρι της 7 Ιουνίου για να καλύψουμε το κενό αυτό και να δώσουμε στην ιδεολογία μας την θέση που της ταιριάζει στα εκλογικά αποτελέσματα.

Στο internet κάποιοι στέλνουν εκκλήσεις για συνένωση των μικρών κομμάτων. Λογικές αυτές οι προτάσεις, όμως στην συνένωση δεν μπορεί να μπει η σάρα και η μάρα. Γυρολόγοι κομμάτων, μεταπηδούντες από κόμμα σε κόμμα με τυχοδιωκτισμό και εκπρόσωποι της άκρατης ελεύθερης αγοράς και του κεφαλαίου, είναι αδύνατο να βρεθούν υπό την ίδια στέγη με τους τίμιους αγωνιστές της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.