2009-06-09 18:38:00

Ο Ελληνικός λαός εξέφρασε την ετυμηγορία του στις 7 Ιουνίου.

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2009-06-09 18:38:00 Timestamp ID : 1244572680

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ βρίσκεται χωρίς αντιπροσώπευση στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Ενώ ο λαός αρνήθηκε να εκλέξει κεντρώο Ευρωβουλευτή, έδωσε και δεύτερο Ευρωβουλευτή στο κόμμα του κ. Καρατζαφέρη και εξέλεξε επίσης τον κ. Τρεμόπουλο ως οικολόγο Ευρωβουλευτή.

Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τη λαϊκή αυτή εντολή, όμως δυσκολευόμαστε. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι, ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει δημοκρατία και ότι η κυριαρχία των ΜΜΕ της διαπλοκής είναι απόλυτη. Ο κ. Καρατζαφέρης έχει δύο και πλέον χρόνια να μιλήσει για διαπλοκή και το σιωπητήριο του αυτό διευκολύνει το κόμμα του στην καθημερινή πρόσβαση στα ΜΜΕ. Ο κ. Τρεμόπουλος είναι προϊόν της διαπλοκής, αφού το λανσάρισμα του κόμματος του ανέλαβε μια κλίκα δημοσιογράφων υπό τις οδηγίες του κ. Αλαφούζου. Το ραδιόφωνο του Σκάι λίγες μέρες πριν τις Ευρωεκλογές διέκοπτε συχνά το πρόγραμμα του και μετέδιδε ανταπόκριση από την Ευρώπη «σύμφωνα» με την οποία, το κόμμα του κ. Τρεμόπουλου θα ερχόταν τρίτο και στο μέλλον θα γινόταν ο ρυθμιστής των εξελίξεων στην Ελλάδα…

Ενώ όλα αυτά συνέβαιναν, για την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ τα κανάλια της διαπλοκής επεφύλαξαν πολύ σκληρή στάση, τα δυο δεκάλεπτα του κόμματος μετεδίδοντο δύο, τρεις ακόμα και τέσσερις η ώρα μετά τα μεσάνυκτα, ώστε να είναι σίγουροι οι μεγαλοεκδότες ότι δε θα τα έβλεπε κανένας.

Ο Ελληνικός λαός είναι μάρτυρας των όσων γράφουμε και όλα αυτά ελάμβαναν χώρα ενώ το ΕΣΡ είχε εκδόσει εγκύκλιο για μετάδοση των μηνυμάτων των κομμάτων από 8ην πρωϊνη μέχρι 22.00 βραδυνή.

Ο νόμος παρεβιάζετο, η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ εδολοφονείτο και όλα αυτά υπό τα απαθή βλέμματα δικαστικών αρχών, ΕΣΡ και της όλης κοινωνίας. Ο κ. Καρατζαφέρης στο κανάλι του μετέδωσε τα δεκάλεπτα της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και τις δυο φορές 7 η ώρα το πρωί. Άραγε, αν το κόμμα του το ΛΑΟΣ ετύγχανε αναλόγου μεταχείρισης τι ποσοστά θα ελάμβανε;

Ωστόσο η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ δεν ψάχνει για δικαιολογίες, όμως φοβόμαστε ότι εδώ δεν ηττήθηκε το κόμμα μας, εδώ δολοφονήθηκε η δημοκρατία η ίδια και ο κόσμος συνειδητά ή ασυνείδητα υιοθέτησε φλυαρίες και κραυγές, δραπετεύοντας από την ουσία των προβλημάτων του, ξεπερνώντας με ελαφρότητα τεράστια ζητούμενα όπως η δημοκρατία, η πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς, η μείωση του ανοίγματος των ανισοτήτων σε μισθούς και συντάξεις, η κατάργηση του ρουσφετιού, η παραπομπή στη δικαιοσύνη των ενόχων για τη ληστεία του 1999 στο χρηματιστήριο, το σκάνδαλο των ομολόγων, της SIEMENS, του Βατοπεδίου, επίσης η αλλαγή του τρόπου ανάθεσης δημοσίων έργων και κρατικών προμηθειών για να σταματήσουν οι μίζες και τα λαδώματα.

Τα κόμματα που διαρκώς προβάλλονται στα ΜΜΕ επί όλων των κορυφαίων ζητημάτων έχουν μακροχρόνιο σιωπητήριο, η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ επιμένοντας στη διαρκή υπογράμμιση και μνεία τους αντιμετωπίστηκε από τους διαπλεκόμενους εκδότες και τα λιβανιστήρια τους τούς δημοσιογράφους με πρωτοφανή αγριότητα, εχθρότητα και φίμωση. Όμως με τη φίμωσή μας μπορεί να πέρασαν στις Ευρωεκλογές τη θέλησή τους οι διαπλεκόμενοι, όμως οι πληγές δεν έκλεισαν – τουναντίον ερεθίστηκαν, το ηφαίστειο μένει ενεργό και είναι θέμα χρόνου η έκρηξη του και τότε θα ισχύσει το εκκλησιαστικό ρητό «πλούσιοι εφτώχευσαν και επείνασαν», τότε οι νικητές της 7ης Ιουνίου θα αναζητούν κρύπτη για να σωθούν, ενώ η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θα έχει δικαιωθεί σε όλα.

Στην πολιτική όποιος λέει την αλήθεια, ποτέ δεν βγαίνει χαμένος, ίσως πληρώνει προσωρινά κόστος, όμως τελικά επικρατεί. Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ, που αισθάνεται ότι έχει ιδιοκτησιακή κατοχή στο χώρο του κέντρου, του θυμίζουμε ότι εσωκλείει όλους τους κλέφτες της εικοσαετούς του θητείας στην εξουσία, καμία ανανέωση δεν αποτόλμησε και ότι η γιγάντωση της διαπλοκής και η κομπίνα του 1999 στο χρηματιστήριο είναι δικά του επιτεύγματα. Οι κεντρώοι παγιδεύονται στο ΠΑΣΟΚ και είναι θέμα χρόνου η επανάστασή τους.