2009-06-19 08:07:00

Απόλυτη εξουσία

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2009-06-19 08:07:00 Timestamp ID : 1245398820

Κατά τις Ευρωεκλογές της 7ης Ιούνη αποδείχθηκε ότι τα κανάλια εξουσιάζουν απόλυτα την κοινωνία μας. Ιδιαίτερα στην ύπαιθρο τα ποσοστά των δύο μεγάλων κομμάτων παρέμειναν σε πολύ υψηλά επίπεδα, λόγω της πλύσης εγκεφάλου που κάνουν στο λαό της υπαίθρου τα ΜΜΕ. 

Στις μεγάλες πόλεις σημειώθηκε πράγματι αισθητή μείωση των δύο μεγάλων κομμάτων, η οποία όμως εξανεμίστηκε στην αποχή, σε κόμματα με ακραίο πολιτικό λόγο και στα πολλά μικροκόμματα που πήραν μέρος στις ευρωεκλογές. Έτσι, η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ στις ευρωεκλογές είχε ασήμαντες δυνατότητες επιτυχίας, αφού το ΠΑΣΟΚ επεδίωκε συσπείρωση των ψηφοφόρων του για να πετύχει τη μεγίστη δυνατή διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία, οι οικολόγοι είχαν τη στήριξη του Αλαφούζου, του Τριανταφυλλόπουλου και του Τεγόπουλου και τον αέρα του ότι έρχονται <<τρίτο>> κόμμα στις δημοσκοπήσεις, υπήρχε επίσης και το κόμμα του κ. Μάνου, που διέθετε χρήματα και φιλοξενήθηκε ευρέως στα κανάλια.

Θα μπορούσε, όπως είχαμε τονίσει, η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ να έχει ελπίδα διάκρισης στις ευρωεκλογές, αν ορισμένοι φίλοι μας ομογενείς έρχονταν στην Ελλάδα να συμμετάσχουν ενεργά στον αγώνα μας στην ύπαιθρο. Το κανάλι EXTRA 3 δεν φαίνεται στην ύπαιθρο και εκεί το κόμμα μας έχει πολύ μεγάλη ανάγκη στήριξης και διάδοσης των θέσεών του. Επίσης πολλά στελέχη μας δεν έδωσαν τη σημασία που όφειλαν να δώσουν στις ευρωεκλογές και δυστυχώς περιορίστηκαν στο να ψηφίσουν απλά το κόμμα που χρειαζόταν την ένθερμη συμμετοχή τους.

Ωστόσο χάθηκε μια ευκαιρία για επιστροφή των αξιών στη στείρα πολιτική μας ζωή, υπάρχει όμως το ραντεβού των βουλευτικών εκλογών – που χρονικά τοποθετούνται στην αρχή του φθινοπώρου –και μπορεί και πρέπει η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.

Προϋποθέσεις για την επιτυχία στις βουλευτικές εκλογές τίθενται, το να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να συνεχίσουμε ακούραστα τον αγώνα μας, να καλέσουμε στις τάξεις μας κάθε δύναμη που προσεγγίζει την ιδεολογία μας και να υποβληθούμε σε κάθε απαραίτητη ανθρώπινη και υλική θυσία για την πληροφόρηση του λαού μας.

Στους ομογενείς μας η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ αποδίδει τεράστια σημασία, γιατί δεν περιμένουν κανενός είδους χάρη από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία και γιατί η αγάπη τους προς τη δημοκρατία και την Ελλάδα είναι δεδομένη και επί πλέον ούτε διαπλέκονται, ούτε έχουν κάποιου είδους ομηρία με τη διεφθαρμένη εξουσία. Αυτό και μόνο το κεφάλαιο των ομογενών αν σωστά δραστηριοποιηθεί, η επιτυχία της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θα είναι πολύ κοντά.

Αν σε κάθε νομό της υπαίθρου έλθουν δύο – τρεις ομογενείς μας, με όχημα και ένα μήνα ελεύθερο χρόνο στις εκλογές, η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θα πάρει « πίσω » το αίμα της για όλες τις αποτυχημένες εκλογικές αναμετρήσεις, όπου το κόμμα μας εξοντώθηκε, με τη φίμωση που του έγινε από τα ΜΜΕ. Άλλωστε στους μήνες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, θα φανεί η πολιτική γύμνια των άκρων, η ματαιότητα των δήθεν πατριωτών και θα γίνει σε όλους αντιληπτό, γιατί διαπλεκόμενοι καναλάρχες στήριξαν με τόσο ζήλο αυτούς τους δήθεν οικολόγους προσβλέποντας σε επιδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε πολιτικό επίπεδο η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θα δικαιωθεί σε όλα. Όσοι κατέχουν από πολιτική αναγνωρίζουν ήδη το εύστοχο των θέσεών μας. Στις ευρωεκλογές αποτύχαμε γιατί το πολιτικό τοπίο στον τόπο μας είναι σάπιο και αυτή τη σήψη καλούμεθα όλοι να καθαρίσουμε.