2010-09-11 16:17:00

Λευκό, άκυρο, αποχή

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2010-09-11 16:17:00 Timestamp ID : 1284221820

Εν όψει των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών προσπαθούν τα κόμματα να φανατίσουν τον κόσμο, προφανώς γιατί φοβούνται ότι η πλειοψηφία των πολιτών έχει πάρει την απόφαση να κάνει αποχή ή να ρίξει λευκό ή άκυρο στην κάλπη. Μεγάλα ποσοστά αποχής, λευκού και άκυρου θα αποτελέσουν χαστούκι για τα εντός βουλής κόμματα και θα δρομολογήσουν την πλήρη κατάρρευση του πολιτικού συστήματος.

Πρέπει εδώ να σημειώσουμε, ότι η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ υιοθετεί τη λύση της αποχής, του λευκού και του άκυρου μόνο για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, όπου ο νόμος βγάζει περιφερειάρχη ή δήμαρχο ακόμη και όταν η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών αρνηθεί να ψηφίσει. Ένα τέτοιο μεγάλο ποσοστό άρνησης ψήφου μας είναι απαραίτητο, για να ξεκινήσουμε αμέσως μετά τις 7 Νοέμβρη εκστρατεία για τη ριζική αλλαγή του τοπίου, τη διάλυση των κομμάτων που έχουν διαβρωθεί, λαδωθεί και μεταλλαχθεί σε τυφλά πιόνια της διαπλοκής και την επιστροφή στο χώρο του κέντρου μεγάλης μάζας ψηφοφόρων, που μέχρι τώρα υπό εκβιαστικές ή δελεαστικές συνθήκες ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Εννοείται ότι η αποχή, το λευκό και το άκυρο θα ήταν έγκλημα στην περίπτωση βουλευτικών εκλογών, όπου έχουμε ανάγκη και την τελευταία ψήφο για να βάλουμε στη βουλή την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

  Όλοι λοιπόν οι υποψήφιοι της 7ης Νοεμβρίου με τα χρίσματα ΠΑΣΟΚ, Νέας Δημοκρατίας, Καρατζαφέρη, αριστεράς και οικολόγων, πρέπει να τιμωρηθούν, γιατί στην ουσία μας καλούν να διαιωνίσουμε ένα σάπιο και ρυπαρό κύκλο πολιτικής, αρπάζουν όλα αυτά τα κόμματα ετήσια μεγάλα ποσά από το κράτος για να κάνουν χαρτοπόλεμο και να ταΐζουν τους χαραμοφάηδες και αργόμισθους που απαρτίζουν τους λεγόμενους «μηχανισμούς» των γραφείων τους, σε μια εποχή που ο υπόλοιπος κόσμος πεινάει. Επίσης πρέπει να τιμωρηθούν και όλοι αυτοί που παριστάνουν τους ανεξάρτητους υποψήφιους, ενώ ως χθες επί σειράν ετών υπηρέτησαν τα πιο πάνω κόμματα, χωρίς την παραμικρή ένσταση για τα αίσχη που συνέβαιναν. Όλοι αυτοί οι κύριοι, συνήθως μετά τις εκλογές, επιστρέφουν στις στρούγκες των κομμάτων και λειτουργούν σαν δούρειοι ίπποι των κομμάτων προς εξαπάτηση των αφελών.

Είναι λοιπόν μεγάλη η περίοδος που διανύουμε, υπό την έννοια ότι ο λαός αρνούμενος να ψηφίσει στις 7 Νοέμβρη επιτρέπει στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ να ξεκινήσει πανελλήνια εκστρατεία για να εκδιωχθούν οι κλέφτες και οι ψεύτες που δεκαετίες τώρα πριονίζουν το δικαίωμά του στην πρόοδο, στη δημοκρατία, στην ισοπολιτεία, στις απαραίτητες για επίτευξη δικαιοσύνης αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Το δίλλημα μνημόνιο ή όχι είναι ψευτοδίλλημα, αφού μνημονιακοί και μη με τη στάση τους όλα αυτά τα χρόνια συνέβαλαν στο να χρεοκοπήσει ο τόπος και να γίνουμε κοινωνία δύο ταχυτήτων, οι βολεμένοι κρατικοδίαιτοι και οι πεινασμένοι μαραθωνοδρόμοι του ιδιωτικού τομέα. Να σταματήσουν λοιπόν να θέτουν ψευτοδιλλήματα, γιατί ο κόσμος ξύπνησε και δεν παρασύρεται τόσο εύκολα, όπως μέχρι τώρα.

Στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ρίχνουμε όλοι άκυρο, λευκό ή απέχουμε, γιατί δεν είμαστε εμείς τα κορόιδα να πεινάμε, όταν τα τρωκτικά των κομμάτων τρώνε με χρυσές κουτάλες