2010-10-08 16:22:00

Ένα το κόμμα, το φαγοπότι

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2010-10-08 16:22:00 Timestamp ID : 1286554920

ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία επιδίδονται σε επιχείρηση πόλωσης και φανατισμού των ψηφοφόρων, προκειμένου να μειώσουν τις απώλειές τους στις 7 και 14 Νοέμβρη. Ο Γιώργος Παπανδρέου ρίχνει όλες τις ευθύνες για τη χρεοκοπία στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, λες και το ελληνικό κράτος ιδρύθηκε το 2004 ! Ο Αντώνης Σαμαράς φέρνει στην επιφάνεια βίντεο από το παρελθόν, που παρουσιάζουν το Γιώργο Παπανδρέου σε ρόλο συνειδητής εξαπάτησης του λαού.

Η αλήθεια, που την ξέρουμε όλοι, είναι ότι και το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία επί χρόνια ροκάνισαν την οικονομία μας, βόλευαν τα κομματικά τους επιτελεία, υπερφόρτωσαν το δημόσιο με άχρηστους και αργόμισθους, δέχθηκαν βρώμικο χρήμα από πολυεθνικές, εργολάβους δημοσίων έργων και προμηθευτές του δημοσίου, στελέχη των δύο αυτών κομμάτων υπήρξαν πρωταγωνιστές τεράστιων σκανδάλων και αφαίμαζαν από το δημόσιο τεράστια χρηματικά ποσά δήθεν για τη «δημοκρατική» λειτουργία των κομμάτων τους, ενώ είναι κόμματα αρχηγικά και οικογενειοκρατικά και παραμένουν στο προσκήνιο με το ζόρι έχοντας τη δημοκρατία στο γύψο και ελέγχοντας τα ΜΜΕ, το οποία παρέδωσαν σε διαπλεκόμενες οικογένειες που πρωταγωνίστησαν στη λεηλασία της κοινωνίας που έγινε το 1999 στο χρηματιστήριο.

Η πιο πάνω περιγραφή δείχνει το αλλαλούμ που βασιλεύει στη χώρα και ότι η λύση του Ελληνικού προβλήματος δεν είναι απλά η εναλλαγή δύο σάπιων κομμάτων στην εξουσία, αλλά η ριζική αλλαγή του πολιτικού χάρτη με την άνδρωση νέων κομμάτων και το οριστικό γύρισμα σελίδας σε νοοτροπίες και συνταγές που μας οδήγησαν στην καταστροφή.

Ότι και να λένε Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαράς δεν πείθουν, τα εγκλήματα των κομμάτων τους είναι τόσο μεγάλα, που η Ελλάδα πρέπει για πολλά χρόνια να αγωνίζεται για να ξεπλύνει τις πληγές και τα τραύματά της από το αίσχος που μας κληροδοτούν σήμερα. Όσο αφελής και αν έδειξε ότι είναι μέχρι σήμερα ο κόσμος, είναι αδύνατο να συνεχίσει να ψηφίζει επιπόλαια, αφού τώρα πληρώνει το κόστος του πολιτικού κατήφορου των τελευταίων 35 χρόνων.

Κατάφεραν και εξοστράκισαν το χώρο του κέντρου από το κοινοβούλιο και εκμαύλισαν αξίες και ήθη. Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ τα έχει καταγγείλει όλα αυτά, όμως με τα ΜΜΕ που ελέγχουν μας εμποδίζουν επί χρόνια να ενημερώσουμε τον κόσμο. Οι δημοσιογράφοι κάνουν τώρα δήθεν ότι λένε και κάποιες αλήθειες, όμως επί χρόνια λιβάνιζαν και λάνσαραν το σάπιο καθεστώς απολαμβάνοντας δύο, τρεις, τέσσερις και πέντε μισθούς έκαστος ως αντιπαροχή για την υποταγή τους. Το καθεστώς πλήρωσε για να σιωπούν μικρόφωνα και πέννες ή μάλλον για να αποχαυνώνουν την κοινωνία. Έτσι συντελέστηκε το πολυετές πάρτι που οδήγησε στο σημερινό αίσχος.

Ποια είναι η απάντηση των κεντρώων και όλων των προδομένων ελλήνων ;

Στις 7 και στις 14 Νοέμβρη θα ρίξουμε άκυρο, λευκό ή θα κάνουμε αποχή. Ούτε αντάρτες μας κάνουν, ούτε ανεξάρτητοι, γιατί ξέρουμε ότι όλοι αυτοί θα επιστρέψουν στην κομματική τους στρούγκα μετά τις 14 Νοέμβρη. Τα κόμματα δολίως κατεβάζουν τους χρισμένους, τους αντάρτες και τους δήθεν ανεξάρτητους για να μας παγιδέψουν. Όσοι θέλουμε να γυρίσει στη βουλή το κέντρο, τώρα θα ρίξουμε άκυρο, λευκό ή δεν θα πάμε καθόλου να ψηφίσουμε. Τελεία και παύλα.