2011-05-16 12:08:00

Ραντεβού στις 8 Ιούνη στο ΑΕΔ

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2011-05-16 12:08:00 Timestamp ID : 1305547680

Για τις 8 Ιουνίου του 2011 ανέβαλε το εκλογοδικείο την προσφυγή της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κατά του κύρους των εκλογών της 4ης Οκτώβρη του 2009. Η συζήτηση της προσφυγής ήταν να γίνει στις 13 Απρίλη στην αίθουσα της ολομέλειας του Αρείου Πάγου. Η νέα αυτή αναβολή είναι η κατά σειρά τρίτη. Δια της προσφυγής το κόμμα μας ζητάει την ακύρωση των εκλογών της 4ης Οκτώβρη του 2009, επειδή αποκλείστηκε από κάθε κρατική επιχορήγηση – που όμως δόθηκε στα υπόλοιπα κόμματα, επειδή φιμώθηκε από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ – τα οποία συνεχώς προπαγάνδιζαν υπέρ των άλλων κομμάτων, επειδή σε πολλά εκλογικά τμήματα δεν δίνονταν ψηφοδέλτια της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ στους προσερχόμενους να ψηφίσουν εκλογείς, επειδή εντός του περιβόλου των σχολείων όπου διεξαγόταν η ψηφοφορία τα άλλα κόμματα διατηρούσαν τραπεζάκια και κινητά περίπτερα προσηλυτίζοντας ψηφοφόρους κατά παράβαση του νόμου και κυρίως επειδή το κόμμα μας εμποδίστηκε στο να ενημερώσει τον κόσμο για την επερχόμενη οικονομική πτώχευση και έτσι ο λαός οδηγήθηκε στην κάλπη της 4ης Οκτώβρη του 2009 με πλήρη άγνοια των δεινών που θα ακολουθούσαν και εξαπατήθηκε.

Στην προσφυγή της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ περιλαμβάνονται στοιχεία σύμφωνα με τα οποία, το ένα και μόνο πεντάλεπτο που το υπουργείο τύπου έδωσε στο κόμμα μας σε κάθε κανάλι, μεταδόθηκε μετά τις 3 η ώρα τη νύχτα ή στις 7 η ώρα πρωί, ώστε να το παρακολουθήσουν ελάχιστοι και ενώ σχεδόν όλες οι εφημερίδες αγνοούσαν προκλητικά την ύπαρξη και συμμετοχή στις εκλογές της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, εν τούτοις μας έκαναν προσφορές δεκάδων χιλιάδων ευρώ εκάστη για να μας καταχωρήσουν μικρού μεγέθους φιλμάκι. Όλα δε αυτά ενώ γνώριζαν καλά ότι η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ είχε αποκλειστεί από κάθε κρατική χρηματοδότηση.

Θα περιμένουμε την 8ην Ιουνίου για να δούμε την ευαισθησία της δικαιοσύνης, ιδιαίτερα τώρα που ο τόπος μας δοκιμάζεται από πρωτοφανή πτώση ηθών και αξιών και αφού μεσολάβησαν οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στις οποίες κατά μέσον όρο το 60% του λαού έκανε αποχή και το 12% των ψηφοφόρων έριξε άκυρο ψηφοδέλτιο στις κάλπες. Αν ακόμη και τώρα, οι ανώτατοι δικαστές που συγκροτούν το εκλογοδικείο επιδείξουν αδιαφορία για τη λειτουργία της δημοκρατίας και για τα αίσχη που συμβαίνουν τόσο την προεκλογική περίοδο, όσο και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών και αφήσουν τίμια κόμματα όπως η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ανυπεράσπιστα μπροστά στη βία των ΜΜΕ της διαπλοκής και τη βία του μαύρου χρήματος που αφειδώς ξοδεύουν τα άλλα κόμματα, τότε θα τους καλέσουμε εμείς να έλθουν εκείνοι στη θέση μας, να αντιμετωπίσουν με ίδια χρήματα τα οργανωμένα συμφέροντα που εκπροσωπούν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία και τον πακτωλό των δις που ξοδεύουν και όλα αυτά να τα κάνουν με ένα πεντάλεπτο σε κάθε τηλεόραση για όλη την προεκλογική περίοδο, την ώρα που τα άλλα κόμματα λιβανίζονται από τα παπαγαλάκια νύκτα και μέρα και το πεντάλεπτο αυτό να το μεταδίδουν 3 και 4 η ώρα μετά τα μεσάνυκτα. Η Ελλάδα επί του προκειμένου ενεργεί σαν τριτοκοσμική χώρα και αυτό τίμιοι δικαστές δεν πρέπει να το ανεχθούν. Μέχρι τώρα δύο δεκαετίες ανεχθήκαμε σαν κόμμα όλα τα αίσχη των Παπανδρέου, Μητσοτάκη, Καραμανλή, όμως τώρα ξεχειλίζει το ποτήρι της λαϊκής οργής, αφού ιδιαίτερα καταφάνηκε ότι το σάπιο αυτό καθεστώς βύθισε τη χώρα στην ανυποληψία και στην πτώχευση.

Με την προσφυγή που θα συζητηθεί στις 8 Ιουνίου δεν προστατεύουμε τον εαυτό μας, ούτε απλά την ιδεολογία του κέντρου. Αξιώνουμε να γίνουμε δημοκρατική χώρα, να έχουν δικαίωμα στην πολιτική όλοι οι Έλληνες και όχι μόνο οι γόνοι πολιτικών οικογενειών και να τηρηθεί το σύνταγμα, που μερικοί στον τόπο μας το σέβονται όσο τα παλαιότερα των υποδημάτων τους.