2011-05-22 16:55:00

Ρουφάνε την Ελλάδα με το καλαμάκι

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2011-05-22 16:55:00 Timestamp ID : 1306083300

Επιτέλους η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΩΩΝ δικαιώνεται σε όλες τις θέσεις της, όλοι οι πολίτες αναγνωρίζουν τώρα ότι ο Βασίλης Λεβέντης όταν εμφανίστηκε το 1990 στην τηλεόραση άρχισε να λέει αλήθειες που έκαιγαν, να καυτηριάζει ρουσφέτια και πελατειακή λειτουργία των κομμάτων, να τονίζει ανισότητες και αδικίες στους μισθούς και στις συντάξεις, να στηλιτεύει φασιστική λειτουργία των ΜΜΕ και διαπλοκή σε όλα τα επίπεδα και να προαναγγέλλει ότι ένα τέτοιο καθεστώς αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσει και θα δημιουργηθούν αναρχία και λίαν επώδυνες επιπτώσεις.

Όμως η γλώσσα της αλήθειας δεν άρεσε στον κόσμο, ο λαός προτίμησε τα κόμματα που απατεώνιζαν, έζησε μια εφήμερη ευημερία που μαθηματικά οδηγούσε στην κοινωνική εξαθλίωση αργότερα, ψήφισε ο λαός άχρηστους και ψεύτες, πολλοί μάλιστα χλεύασαν τον Βασίλη Λεβέντη παρασυρόμενοι από τα γραφόμενα αργυρώνητων δημοσιογράφων και πληρωμένων μίμων. Έτσι τα τελευταία χρόνια δέσποσαν στην πολιτική σκηνή μετριότητες και τζάκια και άνθρωποι με μυαλό και ψυχική δύναμη δεν έβγαιναν ούτε βουλευτές.

Τώρα τρομαγμένοι από το μέγεθος της κρίσης οι προδομένοι ψηφοφόροι ιδιαίτερα του ΠΑΣΟΚ τηλεφωνούν στον Βασίλη Λεβέντη και του δηλώνουν στήριξη, τώρα αντιλαμβάνονται τι έγκλημα έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου διορίζοντας κάθε καρυδιάς καρύδι στο δημόσιο, τώρα θυμούνται το φαγοπότι των συνεταιρισμών, τους αργόμισθους δημοσιογράφους του υπουργείου τύπου, τους υπαλλήλους της βουλής όπου υποτίθεται ότι «δουλεύουν» τα σόγια και οι φιλενάδες των βουλευτών, τώρα βλέπουν όλοι τα αίσχη που γίνονται επί χρόνια με τα κρατικά λεφτά των κομμάτων, τις μίζες και την ατέλειωτη διαφθορά της πολιτικής.

Ακόμη όμως και τώρα τα ΜΜΕ σαμποτάρουν τον Βασίλη Λεβέντη. Τα κανάλια φιλοξενούν ηλικιωμένους καθηγητές που ήταν αξιωματούχοι στο καθεστώς ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας και σήμερα είναι όλοι τους διπλό και τριπλό συνταξιούχοι και αρμέγουν από το δημόσιο τεράστιες συντάξεις, παρουσιάζουν λοιπόν αυτούς να λένε την άποψή τους, οι πλείστοι των οποίων αρλουμπίζουν, όμως ο Βασίλης Λεβέντης ο άνθρωπος που έχει άποψη και θέσεις που θα μπορούσαν σε τόσο κρίσιμες ώρες να βοηθήσουν τον τόπο είναι κομμένος και φιμωμένος από όλα τα κανάλια και αυτό γιατί τόλμησε να πει ονομαστικά ποιοι έκλεψαν το 1999 το χρηματιστήριο και στη συνέχεια απέκτησαν κανάλια και ραδιόφωνα για να εκβιάζουν και να ποδηγετούν κυβερνήσεις και βουλή και να απομυζούν τον εθνικό μας πλούτο σαν μεγαλοεργολάβοι και εθνικοί προμηθευτές.

Θρηνούν τώρα οι πάντες για την καταστροφή που ήλθε. Ο Γιώργος Παπανδρέου έχασε το τραίνο, γιατί απευθύνθηκε για να βρει λεφτά στους φτωχούς, ενώ ήξερε ποιοι έχουν τα λεφτά. Άρα το ΠΑΣΟΚ έδειξε ότι είναι δεξιά, αφού άφησε έξι – επτά μεγαλοκλέφτες να φάνε την Ελλάδα και καλεί τώρα τον κοσμάκη να πληρώσει τη μαύρη τρύπα. Ακόμη ο Γιώργος Παπανδρέου κωφεύει στις εκκλήσεις του Βασίλη Λεβέντη για πάταξη της διπλοθεσίας και πολυθεσίας, για απαγόρευση να παίρνει κάποιος περισσότερες της μιας συντάξεις, για απαγόρευση στους συνταξιούχους που λαμβάνουν πέραν των 800 ευρώ το μήνα να εργάζονται.

Υπάρχει τρόπος να μειωθεί το έλλειμμα και να ξαναβγεί η Ελλάδα στις αγορές, όμως αυτό προϋποθέτει να χάσουν τα προνόμιά τους εκατό χιλιάδες τρωκτικά που έχουν μαζευτεί γύρω από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία και ρουφάνε την Ελλάδα με το καλαμάκι.