2011-08-14 19:01:00

Συνωστίζονται στους προθαλάμους

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2011-08-14 19:01:00 Timestamp ID : 1313348460

Δυστυχώς το κράτος μας συνεχίζει να λειτουργεί φασιστικά, η κρατική ΕΡΤ και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ αφήνουν το λαό σε πλήρη άγνοια, στην ύπαιθρο ακόμη κυβερνούν τα καπετανάτα των δημάρχων, των περιφερειαρχών, των μητροπολιτών, κρατώντας τον κόσμο σε πλήρη ομηρία. Το 2011 δεν είναι μόνο η χρονιά της πτώχευσης και των μνημονίων, είναι η χρονιά της εξαθλίωσης και της τρομοκράτησης όλων μας.

Βέβαια το τσουνάμι της λαϊκής οργής διογκώνεται, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία χάνουν μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων τους, τα υπόλοιπα κόμματα (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ) δεν πείθουν λόγω της ξύλινης γλώσσας τους και της ανευθυνότητας τους, ο λαός επίσης αρνείται να ψηφίσει δεκανίκια και κομπάρσους που τόσα χρόνια απολαμβάνουν το κρατικό φαγοπότι (Δημαράς, Κουβέλης, Μπακογιάννη, οικολόγοι). Όλοι ξέρουν ότι οι δημοσκοπήσεις είναι στημένες και ότι οι έχοντες τις εταιρείες μετρήσεων τα «πιάνουν» για να οδηγήσουν τους ψηφοφόρους σε κόμματα δεκανίκια, ώστε κόμματα με ήθος, με άποψη, όπως Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ να μείνουν έξω από τη βουλή. ΜΜΕ και εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι οι σύγχρονοι δήμιοι στη δήθεν δημοκρατία μας, απόδειξη ότι την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ δεν την βάζουν καν στο ερωτηματολόγιο των ερευνών τους, ενώ άλλα κόμματα που μόλις χθες έγιναν, επειδή είναι πρόθυμα να υπηρετήσουν το κατεστημένο τα λανσάρουν, τα σερβίρουν, προδιαγράφουν μάλιστα ότι θα «εισέλθουν» στη βουλή…

Η εποχή μας είναι περίοδος επαναστατικών ανακατατάξεων και το βέβαιο είναι ότι ο κόσμος στις εκλογές αυτές είναι αδύνατο να φυλακιστεί στα κομματικά τείχη, όπως επιθυμούν οι μεγαλοεκδότες και τα καπετανάτα. Είναι βέβαιο ότι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία θα φάνε μεγάλο χαστούκι και αυτό επιτρέπει σε εμάς τους κεντρώους να ελπίσουμε βάσιμα ότι η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, παρά τη φίμωση, θα εισέλθει στη βουλή. Ο λαός παρακολουθεί τις απόψεις του Βασίλη Λεβέντη, το ίντερνετ μεταδίδει ευτυχώς ελεύθερα τις εκπομπές του Βασίλη Λεβέντη (www.antidiaploki.gr), η νεολαία προβληματίζεται, διαπιστώνει ότι η κακομεταχείριση του Βασίλη Λεβέντη από τα ΜΜΕ οφείλεται στις αλήθειες που λέγει και στο ότι επίμονα ζητάει την τιμωρία των ενόχων της χρηματιστηριακής κομπίνας του 1999, σκάνδαλο στο οποίο πρωτοστάτησαν οι σημερινοί καναλάρχες.

Υπάρχει βέβαια μεγάλη άγνοια στον κόσμο για τα αίσχη που συμβαίνουν στη χώρα, ιδιαίτερα η ύπαιθρος ζει υπό τον τρόμο τοπικών «νταβατζήδων» που τρομοκρατούν και απειλούν, είναι ένα καθεστώς που καταρέει και πάνω στην κατάρρευσή του δείχνει τα δόντια του…

Σήμερα η Ελλάδα έχει δύο σάπια κόμματα που υπηρετούν την πλουτοκρατία και μερικά ακόμη μικρά που όμως είναι άοσμα, άγευστα, άχρωμα, υπηρετούν και αυτά το σύστημα, μετέχουν στο φαγοπότι κρατικών χρημάτων, λανσάρονται από τα κανάλια της διαπλοκής, όμως δεν πείθουν και έτσι συμπληρώνουν την απαγοητευτική εικόνα της πολιτικής μας ζωής.

Η Ελλάδα χρειάζεται το κάτι άλλο, το ανατρεπτικό, αυτό που θα ξεριζώσει κόμπλεξ και βολέματα δεκαετιών, ένα κόμμα που θα αρνηθεί να πάρει κρατικά λεφτά την ώρα που ο λαός πεινάει, ένα κόμμα που δεν θα δεχθεί το μέρισμα των λαφύρων που θα του προσφέρει το σύστημα, αλλά θα καλέσει το λαό για μία νέα αρχή, με ήθος, αξιοκρατία, δικαιοσύνη. Την αποστολή αυτή μόνο Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ μπορεί να εκπληρώσει, αφού όλοι οι άλλοι συνωστίζονται στους προθαλάμους της διαπλοκής.