2011-10-09 19:15:00

Να γυρίσουν τον λαό στα κόμματα της αρεσκείας τους θέλουν

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2011-10-09 19:15:00 Timestamp ID : 1318187700

Συνεχίζουν κανάλια και εφημερίδες να βομβαρδίζουν το λαό μας με στημένες δημοσκοπήσεις. Έτσι, ενώ πριν λίγες μέρες μετρήσεις έδειχναν το «άλλο» κόμμα να ξεπερνά το 30%, ήλθε στη δημοσιότητα δημοσκόπηση της 6 Οκτώβρη του 2011 για την Καθημερινή, στην οποία το «άλλο» κόμμα είχε μόλις 7%. Στη δημοσκόπηση αυτή εμφανιζόταν ο κ. Τσίπρας με 9,5%, ο κ. Καρατζαφέρης με 9%, οι οικολόγοι με 3% και ο κ. Κουβέλης με 5%. Το πώς γίνεται το «άλλο» κόμμα από 30% και πλέον, μέσα σε λίγες μέρες να γίνεται 7%, αυτό μόνο ο κ. Αλαφούζος το γνωρίζει. Στην ίδια δημοσκόπηση της Καθημερινής, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 22% και η Νέα Δημοκρατία 31%.
Γεννάται το ερώτημα, ο λαός που πριν λίγες βδομάδες αναθεμάτιζε όλα τα κόμματα και δήλωνε πρώτο κόμμα τον κανένα, τι έπαθε απότομα και «επέστρεψε» στα κόμματα;

Εμείς πιστεύουμε ότι ο κόσμος συνεχίζει να θεωρεί όλα τα κόμματα που λανσάρουν οι δημοσκοπήσεις και προβάλλουν πιεστικά τα κανάλια άχρηστα, απλά οι μεγαλοεκδότες επιχειρούν πονηρά να μανιπουλάρουν την κοινωνία, να εκτονώσουν την οργή της και να μας βάλουν με το ζόρι να φάμε από το δηλητηριασμένο μενού του κατεστημένου, ώστε να συνεχιστεί το φαγοπότι τους.
Περιττό να σας αναφέρουμε ότι την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ούτε καν ο κ. Αλαφούζος την περιέλαβε στο ερωτηματολόγιο της δημοσκόπησης. Το μίσος των εκδοτών εναντίον μας είναι δεδομένο, πληρώνουμε το κόστος της επιμονής μας να γίνει δίωξη στους ενεχομένους στην κομπίνα του 1999 στο χρηματιστήριο.

Άλλο σημαντικό της δημοσκόπησης, η άνοδος του κ. Τσίπρα Δηλαδή οι προτείνοντες την πτώχευση της χώρας και οι ανθιστάμενοι σε κάθε απόπειρα διάσωσης της χώρας έχουν «άνοδο». Επομένως οι ευχαριστούντες τα πλήθη με συνθήματα του τύπου Δεν Πληρώνω, ο λαός δεν χρωστάει σε κανένα και διάφορα άλλα ανισόρροπα, έχουν πέραση…

Επίσης ο κ. Αλαφούζος «διασώζει» οριακά τους φίλους του τους οικολόγους στη μέτρηση, με το ποσοστό 3%. Επειδή όμως η ξενομανία δεν αρκεί για να μπει στη βουλή ένα κόμμα, όταν αυτό αποτελείται από άγνωστα πρόσωπα και επειδή έγινε γνωστό, ότι οικολογικές Μ.Κ.Ο. ερευνώνται από τη δικαιοσύνη για απόσπαση μεγάλων ποσών από κρατικές πηγές και επειδή όλοι θυμόμαστε το 9% που τους έδινε το 2007 ο κ. Αλαφούζος μέσω του ΣΚΑΪ, καταλαβαίνουμε ότι ματαιοπονεί ο κ. Αλαφούζος. Περιττό βέβαια να αναφέρουμε ότι τον Βασίλη Λεβέντη, ακόμη δεν έχουν καλέσει ούτε στην τηλεόραση, ούτε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Η δημοκρατικότητα και ο πλουραλισμός κάποιων, τρέχει από τα μπατζακλίκια τους…

Το ΠΑΣΟΚ πράγματι έχει χάσει το τραίνο, έχει αποκοπεί από την κοινωνία, αυτό δεν χρειάζεται να επαληθευτεί από δημοσκοπήσεις, αυτό βιώνεται όταν βαδίζεις μέσα στην κοινωνία. Εμείς ως ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ συστήσαμε στον κ. Γιώργο Παπανδρέου πρόταση από 9 σημεία για την αντιμετώπιση της κρίσης, πρόταση με την οποία ούτε μνημόνια, ούτε έξωθεν δάνεια θα εχρειάζοντο, μόνο 100 χιλιάδες οικογένειες ταμπουρωμένες γύρω από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία θα έχαναν τα προνόμιά τους, όμως ο Γιώργος μας αγνόησε και τώρα θα πληρώσει το κόστος. Προτίμησε να τα βάλει με τους φτωχούς για να γλιτώσουν οι φίλοι του οι πλούσιοι και κατέστρεψε την καριέρα του.

Παρά τη φίμωση που γίνεται στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ από τα ΜΜΕ και παρά τη χρησιμοποίηση από τους μεγαλοεκδότες κάθε τρόπου για να «γυρίσει» ο λαός στα κόμματα της αρεσκείας τους, οι ποταμοί δεν γυρίζουν πίσω, οι άχρηστοι στη συνείδηση του κόσμου δεν χρησιμεύουν σε τίποτε, ειμή στο όνειρο της ολιγαρχίας να συνεχίσει το φαγοπότι της, αποκοιμίζοντας το λαό.
Στο χέρι σου λαέ είναι, να τους πετάξεις τις δημοσκοπήσεις στη μούρη τους…