2011-11-20 17:16:00

Γκρεμίζουμε το εγκληματικό τρίγωνο

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2011-11-20 17:16:00 Timestamp ID : 1321809360

Ο δικομματισμός στην Ελλάδα ξεψυχάει, βρίσκεται στο τέλος του βίου του και έτσι γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος και καταστροφικός. Τελευταίος εραστής του είδους αυτού ο κ. Σαμαράς, ο οποίος μοιάζει με καβαλάρη που κυνηγάει την πρωθυπουργία, ζητούσε αρχικά εκλογές 4 Δεκεμβρίου του 2011 αδιάφορα αν αυτό σήμαινε έξοδο από το ευρώ, τώρα επιμένει σε εκλογές 19 Φεβρουαρίου 2012, άσχετα από το αν η κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου έχει εκπληρώσει την αποστολή της και αν οι κίνδυνοι για πτώχευση της χώρας μας έχουν εκλείψει. Δηλαδή αυτοσκοπός η πρωθυπουργία και ο τόπος ας καταρρεύσει!

Κάτι ανάλογο, για να είμαστε δίκαιοι, έκανε επί χρόνια το ΠΑΣΟΚ. Διόριζε, λήστευε, λεηλατούσε, με στόχο τη διατήρηση στην εξουσία. Τελικά, έτσι που μελετάμε τα πράγματα εμείς στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, η καταστροφή της Ελλάδας προήλθε από το δικομματικό σύστημα της μεταπολίτευσης, που εκφυλίστηκε σε κοινοβουλευτική χούντα και από τα κρατικά χρήματα που αρπάζουν τα εντός βουλής κόμματα, που μετέβαλαν την πολιτική σε αδίστακτο επάγγελμα εμποδίζοντας άλλες υγιείς δυνάμεις να εισέλθουν στη βουλή. Εδραιώθηκαν έτσι στο προσκήνιο τρείς οικογένειες και τα πιόνια που τις περιστοιχίζουν, κακοποιήθηκε ο τόπος και τώρα άγεται στην πλήρη εξαθλίωση.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να τονίσουμε την απατεωνιά των δημοσκοπήσεων. Τι συμβαίνει λοιπόν στις δημοσκοπήσεις; Επιχειρούν και οι εταιρείες που τις διενεργούν και τα κανάλια και οι εφημερίδες που τις λανσάρουν, να αλλοιώσουν την ουσία των ευρημάτων και των μετρήσεων, να κρύψουν δηλαδή το αληθινό αποτέλεσμα και να προβάλλουν κάνοντας αυθαίρετη αναγωγή τα κόμματα που στηρίζουν η πληρώνουν αδρά για την δημοσκόπηση, ώστε να δημιουργείται η εντύπωση στον κόσμο ότι δεν αλλάζει τίποτε, ο λαός τα ίδια πράγματα θα ψηφίσει και έτσι η διαπλοκή και η μιντιοκρατία θα συνεχίσουν να διαφεντεύουν τον τόπο και η όλη οργή, ο θυμός, η διαμαρτυρία της κοινωνίας θα εξατμιστούν χωρίς να επιφέρουν κανένα πρακτικό αποτέλεσμα.

Στην πράξη όμως στις δημοσκοπήσεις συμβαίνουν άλλα πράγματα. Γίνονται π.χ. δύο χιλιάδες τηλεφωνήματα και πάντοτε χίλιοι εκατό και πλέον κλείνουν το τηλέφωνο υβρίζοντας όλα τα κόμματα. Συνεπώς μόνο 40% των ερωτωμένων επιδοκιμάζουν το πολιτικό σύστημα και δέχονται να απαντήσουν! Από αυτούς τους 800 έως 900 που απαντούν επί συνόλου 2000 ερωτώμενων, το 35% περίπου απορρίπτει τη λίστα των κομμάτων που περιέχει το ερωτηματολόγιο. Το ερωτηματολόγιο, πρέπει να γνωρίζετε, περιέχει μόνο τα εντός βουλής κόμματα και όσα έγιναν πρόσφατα σε ρόλο κομπάρσου του κατεστημένου (Δημαράς, Κουβέλης, Μπακογιάννη, Οικολόγοι). Προφανώς οι μεγαλοεκδότες έχουν δώσει εντολή η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ να μην αναφέρεται πουθενά, ώστε να αποθαρρύνεται ο κόσμος να την ψηφίσει στις εκλογές…

Τελικά επί συνόλου 2000 ερωτωμένων, υπέρ των κομμάτων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ και των κομπάρσων που προαναφέραμε δηλώνουν μόνο 550 έως 600 άτομα. Δηλαδή οι δημοσκοπήσεις γίνονται σε ποσοστό 30% το πολύ επί της κοινωνίας, το 70% του λαού απορρίπτει το πολιτικό σύστημα και ζητά κάποια διέξοδο.

Όμως τη διέξοδο αυτή απαγορεύουν να υπάρξει οι καναλάρχες, οι οποίοι με τα μέχρι τούδε συμβαίνοντα, παίζουν τα παιχνίδια τους, ενώ αν λ.χ. μπει στη βουλή η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ η ληστεία σε βάρος του τόπου αισθάνονται ότι θα δυσκολέψει. Τελικά τα καρκινώματα στη χώρα είναι τα ΜΜΕ και το βρώμικο κύκλωμα πλαισιώνεται από ιδιοκτήτες εταιρειών δημοσκοπήσεων και ιδιοκτήτες διαφημιστικών εταιρειών που μετέχουν στο εγκληματικό τρίγωνο. Το τρίγωνο αυτό κάνει λίγες οικογένειες να πλουτίζουν σε βάρος 11 εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών. Εναπόκειται στο λαό να γκρεμίσει το τρίγωνο αυτό της ληστείας του δημόσιου πλούτου της χώρας.