2011-12-12 16:28:00

Σχολή φλυαρίας και ανοησίας

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2011-12-12 16:28:00 Timestamp ID : 1323707280

Τηλεοράσεις και εφημερίδες συνεχίζουν να τρελλαίνουν και να φοβίζουν τον κόσμο. Η γραμμή σχεδόν όλων των δημοσιογράφων είναι, ότι η κακή Ευρώπη θέλει να μας βάλει χαλινάρι, να μας αφαιρέσει την κυριαρχία μας, να διορίσει επίτροπο που θα μας διοικεί, να κανονίζει τους προϋπολογισμούς μας. Σε όλες σχεδόν τις εκπομπές τηλεοράσεων και ραδιοφώνων, αναλυτές και κάθε είδους «καθηγητές» συγκλίνουν στην άποψη ότι η Ευρώπη θέλει να φάει τον πλούτο της Ελλάδας, τη γη μας, την περιουσία μας, να μας υποδουλώσει στο όνομα της χρεοκοπίας μας και των δανείων που μας δίνει…

Είναι πολύ βολικό να φταίει η κακή Ευρώπη, γιατί έτσι αθωώνονται οι αληθινοί ένοχοι της δοκιμασίας και τραγωδίας που περνά η χώρα μας. Οι ένοχοι του δράματός μας, οι πρωθυπουργοί των τελευταίων δεκαετιών και οι υπουργοί οικονομικών κρύβονται, προσπαθούν να ξεχαστούν τα εγκλήματά τους.
Σε μία σοβαρή χώρα όλοι αυτοί θα ήταν στη φυλακή, στην Ελλάδα όμως απολαμβάνουν τα πλούτη τους, ζουν τη μεγάλη ζωή τους και δίνουν οδηγίες να βγαίνουν στα ΜΜΕ οι προαναφερθέντες προφεσόροι, αναλυτές της δεκάρας και «οικονομολόγοι» και «καθηγητές», άγνωστοι ως χθες, με αποστολή να περνούν τη γραμμή ότι για όλα φταίνε οι ξένοι, οι διεθνείς τοκογλύφοι, τα σχέδια των Γερμανών για παγκόσμια «δικτατορία» και ένα σωρό ακόμη ανοησίες και ασυναρτησίες. Έτσι από την «τρύπα όπου κρύβονται» οι αληθινοί ένοχοι αντιπροσωπεύονται από τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας και τους σταρ καθηγητές…

Από την άλλη πλευρά οι δημοσκοπήσεις συνεχίζουν την απατεωνιά τους. Πριν λίγες μέρες η Νέα Δημοκρατία εμετρήθη 21%, τώρα 7 μέρες μετά πήγε μέσω μέτρησης του «οικολόγου εκδότη» 30%. Καλά αυτός ο λαός παλιρροιακό κύμα είναι και αλλάζει άποψη κάθε επτά μέρες; Όχι βέβαια, απλά εκδότες και ΜΜΕ παίζουν βρώμικα παιχνίδια, έχουν διαπιστώσει ότι ο ελληνικός λαός παρασύρεται και συμπεριφέρεται σαν μετακινούμενο φορτίο στα αμπάρια πλοίου εν ώρα θύελλας, οπότε κάνουν αρπαχτές προβάλλοντας ψεύτικες, ανύπαρκτες και απατεωνίζουσες δημοσκοπήσεις. Έτσι, ανεβάζουν τον κ. Τσίπρα στο 15 σχεδόν τοις εκατό, τον κ. Κουβέλη στο 10% περίπου. Κύριε ελέησον.

Την αλήθεια την έχει περιγράψει η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, την επαναλαμβάνουμε. Στους δύο χιλιάδες πολίτες που ερωτώνται σε κάθε μέτρηση οι 1100 αρνούνται να απαντήσουν και κλείνουν βίαια το τηλέφωνο. Επί των υπολοίπων 900 πολιτών που απαντούν, 350 πολίτες δεν εγκρίνουν κανένα από τα κόμματα του ερωτηματολογίου. Το ερωτηματολόγιο είναι η βάση της απάτης. Περιλαμβάνει ωρισμένα μόνο κόμματα και πρέπει με το ζόρι από αυτά να διαλέξουν οι ερωτώμενοι.

Την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ποτέ δεν την συμπεριλαμβάνουν στο ερωτηματολόγιο. Οι μεγαλοεκδότες θεωρούν τις απόψεις του Βασίλη Λεβέντη για κάθαρση, για τιμωρία των ενεχομένων στην κομπίνα του 1999 στο χρηματιστήριο και για Πόθεν Έσχες των κραυγαλέων περιπτώσεων πλουτισμού, ιδιαίτερα επικίνδυνες.
Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ επομένως στο ερωτηματολόγιο των δημοσκοπήσεων και στα δελτία ειδήσεων των οκτώ κάθε βράδυ δεν θα μπει ποτέ. Υπάρχει τέτοιο μίσος της διαπλοκής εναντίον μας, ώστε πρώτα θα μπούμε στη βουλή και μετά θα ακούσετε το όνομα Βασίλης Λεβέντης από τα κανάλια της διαπλοκής και της αποχαύνωσης της κοινωνίας…

Συνεπώς, όλες οι δημοσκοπήσεις και τα ποσοστά που βγάζουν για τα κόμματα, αφορούν μόνο 550 περίπου πολίτες επί συνόλου 2000. Αυτό σημαίνει ότι το 75% του λαού απορρίπτει όλο το πολιτικό σύστημα. Τα ΜΜΕ προσπαθούν να υπερτονίσουν τη γνώμη του 25% της κοινωνίας που εγκρίνει το σύστημα και να υποβαθμίσουν τη γνώμη του 75%. Αυτό το 75% πρέπει να γίνει η λάβα που θα κάψει τους κλέφτες. Από αυτό το 75% η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ δικαιούται να λάβει ποσοστό εισόδου στη βουλή. Διαφορετικά όλοι οι 'Ελληνες θα πάρουμε πτυχείο με άριστα από τη σχολή της φλυαρίας και ανοησίας.