2011-12-15 16:48:00

Οι θεραπαινίδες στον προθάλαμο

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2011-12-15 16:48:00 Timestamp ID : 1323967680

Επιχειρούν να εξοντώσουν την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ οι διαπλεκόμενοι μεγαλοεκδότες, τα επιτελεία των χρεοκοπημένων ηθικά και πολιτικά κομμάτων που θίγονται από την είσοδό μας στη βουλή και οι δημοσιογράφοι που έχουν μεταβληθεί σε αργυρώνητα παπαγαλάκια εξευτελίζοντας το λειτούργημα που υποτίθεται ότι ασκούν. Επιχειρούν με κάθε τρόπο τη φίμωση και τον αποκλεισμό των κεντρώων από κάθε επαφή με την κοινωνία, την ίδια ώρα που προβάλλουν προκλητικά τον κ. Κουβέλη, τη Ντόρα, το Δημαρά, τους οικολόγους. Στα σαλόνια της διαπλοκής γίνονται δεκτοί οι πάντες, οι πάντες πλην Βασίλη Λεβέντη.

Αυτό πιστοποιείται και από τις δημοσκοπήσεις, όπου στο ερωτηματολόγιο των μετρήσεων ποτέ δεν συμπεριλαμβάνουν την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ενώ συμπεριλαμβάνουν κόμματα που έγιναν μόλις χθες ακριβώς για να τα προωθήσουν. Ο λαός όμως εκδικείται και στους δύο χιλιάδες πολίτες που ερωτώνται σε κάθε δημοσκόπηση μόνο 550 εγκρίνουν το υπάρχον σύστημα και διαλέγουν κόμμα από την προτεινόμενη λίστα, άλλοι 350 πολίτες δηλώνουν άλλα κόμματα εκτός λίστας (με προφανώς πρώτη προτίμηση στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ) και 1100 πολίτες αρνούνται να απαντήσουν και δηλώνουν ότι απορρίπτουν το σύνολο των παλαιών κομμάτων. Εν ολίγoις, στην κοινωνία υπάρχει ένας αναβρασμός και μία τάση γενικής ανατροπής και τα ΜΜΕ προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά και να ξαναοδηγήσουν τον κόσμο ως πρόβατα στην κάλπη, να ψηφίσει τους ίδιους και τους ίδιους, για να έχουμε και στην επόμενη βουλή τα ίδια αδιέξοδα και να οδηγηθούμε σε περιπέτειες, ίσως και σε κοινωνικό εμφύλιο…

Εάν στην επόμενη βουλή δεν είναι η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ προβλέπουμε πράγματι περιπέτειες, ίσως και εμφύλιο. Σε μία τέτοια περίπτωση η διαπλοκή θα έχει νικήσει τα πάντα και όλοι στη βουλή θα είναι πιόνια στην υπηρεσία της. Στη βουλή θα βρίσκονται τα διεφθαρμένα παλαιά τζάκια και οι κομπάρσοι, όλοι δηλαδή αυτοί που προτείνονται μέσω των δημοσκοπήσεων από τα εκδοτικά συγκροτήματα.

Εμείς όταν ζητάμε να μπει οπωσδήποτε η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ στη βουλή, το κάνουμε για να δρομολογηθούν λύσεις στο οικονομικό πρόβλημα της χώρας μέσω των θέσεων και των προτάσεων που κομίζει. Π.χ. την κατάργηση της πολυθεσίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, την απαγόρευση δεύτερης σύνταξης, την απαγόρευση στους συνταξιούχους που λαμβάνουν άνω των 800 ευρώ το μήνα να εργάζονται, την κατάργηση της χρηματοδότησης των κομμάτων από το κράτος, την απόλυση από τη βουλή των 1700 κομματόσκυλων που το πλείστον είναι συγγενείς των βουλευτών, τη μείωση κατά 50% των μισθών, προέδρου δημοκρατίας, πρωθυπουργού, υπουργών, βουλευτών, μητροπολιτών, δημάρχων, περιφερειαρχών, την εξαίρεση από κάθε είδους χαράτσια και φόρους οικογενειακού εισοδήματος μέχρι 2 χιλιάδων ευρώ το μήνα και της πρώτης και δεύτερης κατοικίας κάθε οικογένειας, όλα αυτά μόνο στο πρόγραμμα της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ υπάρχουν. Αν όλα τα πιο πάνω μέτρα γίνουν, το έλλειμμα περιορίζεται στο 3% ετήσια και η χώρα επιστρέφει στις αγορές και γλιτώνουμε από μνημόνια και όλες τις θηλειές που μας έβαλαν στο λαιμό μας.

Ο Βασίλης Λεβέντης επιμένει ότι η Ελλάδα έχει πλούτο, μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της χωρίς δάνεια και μνημόνια, αρκεί να κοπούν τα προνόμια 100 χιλιάδων τρωκτικών που ταμπουρώνονται στο ΠΑΣΟΚ και στη Νέα Δημοκρατία. Αυτή την πρόταση πρέπει να υπερασπιστεί ο λαός και όχι να ψηφίσει κομπάρσους και νεροκουβαλητές που το μόνο που κάνουν είναι να αρπάζουν κρατικά χρήματα και να συνωστίζονται ως θεραπαινίδες στον προθάλαμο των καναλαρχών…