2012-01-02 17:08:00

Κόμματα του χεριού τους

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2012-01-02 17:08:00 Timestamp ID : 1325524080

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ στέλνει ευχές για υγεία, πρόοδο και προκοπή όλων των ελληνικών οικογενειών με την ευκαιρία του νέου έτους 2012. Ο νέος χρόνος δεν προοιωνίζεται εύκολος, μπορεί ωστόσο να αποτελέσει αφετηρία για μετεξέλιξη της χώρας μας σε κράτος δικαίου, ισοπολιτείας και ηθικής. Για να γίνει αυτό πρέπει να αγνοηθούν όσοι προτείνουν εύκολες λύσεις, παροχές και επιστροφή στη χαλάρωση του χθες, όσο ευχάριστοι και ελκυστικοί και αν είναι, ο λαός πρέπει να ενδυναμώσει κινήματα ριζικής αλλαγής νοοτροπιών και τρόπου ζωής, όσο και αν μας δυσαρεστούν γιατί μας ξεβολεύουν ή μας καλούν σε νέες θυσίες για να ανορθωθεί η οικονομία και να επιστρέψει χαμόγελο και ελπίδα στη φοβισμένη μας κοινωνία.

Με άλλα λόγια κόμματα που μας δίνουν ψεύτικες ελπίδες και υποσχέσεις πρέπει να αγνοηθούν και να τεθούν στο περιθώριο, ενώ κόμματα με τη δύναμη αλλαγών, με το θάρρος πρωτοβουλιών, κόμματα που υιοθετούν κοινωνικές θυσίες στη βάση της δικαιοσύνης και της ανάγκης η χώρα μας να παύσει να ζει με δανεικά και να ανακτήσει τη χαμένη της αξιοπρέπεια, κόμματα που μέχρι τώρα διώκονται από το διεφθαρμένο τοπίο των ΜΜΕ και το φαύλο κατεστημένο, όπως λ.χ. η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, πρέπει να εισέλθουν στη βουλή, να αποκτήσουν μεγάλη δύναμη και ρόλο και να αποτελέσουν τον καταλύτη των μεταρρυθμίσεων τις οποίες πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να επιζήσει.

Στη χώρα μας την τελευταία διετία συγκροτήθηκαν δύο μέτωπα, οι μνημονιακοί και οι αντιμνημονιακοί. Ο χωρισμός εύκολος, οι πρώτοι στήριξαν μνημόνιο και επιβληθείσες θυσίες, οι δεύτεροι έβριζαν τους Ευρωπαίους, το ΠΑΣΟΚ και μιλούσαν για καλύτερες και πιο εύκολες λύσεις χωρίς όμως να τις παραθέτουν. Ωστόσο και οι μνημονιακοί και οι ανντιμνημονιακοί φάνηκαν αναξιόπιστοι, αφού κόμματα, πολιτικοί και δημοσιογράφοι που εντάχθηκαν στους κόλπους τους συμμετείχαν στο φαγοπότι της μεταπολίτευσης, λιβάνιζαν επί χρόνια ένα φαύλο και διεφθαρμένο καθεστώς και συνεπώς δεν ενέπνευσαν καμμία εμπιστοσύνη. Δεν είναι τυχαίο, που δημιουργήθηκε η πεποίθηση ότι μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί είναι όλοι κλέφτες…

Οι διαπλεκόμενοι μεγαλοεκδότες είδαν συν τω χρόνω ότι το πολιτικό σύστημα χρεοκόπησε και άρχισαν μέσω πονηρών και στημένων δημοσκοπήσεων να μετακυλύουν τη φθορά τόσον του ΠΑΣΟΚ, όσον και της Νέας Δημοκρατίας σε κόμματα του «χεριού» τους, κόμματα με σκοπό να διατηρήσουν το σάπιο καθεστώς και όχι να το αλλάξουν, όπως Κουβέλη, Ντόρα, Οικολόγοι, που μαζί με το ΚΚΕ, το ΣΥΡΙΖΑ και τον Καρατζαφέρη, θα αναλάβουν ρόλο κομπάρσων προκειμένου να συνεχιστεί το φαγοπότι και η ρεμούλα της διαπλοκής…

Έχουμε τονίσει ότι προς τον Βασίλη Λεβέντη και τους συνεργάτες του στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ όλα σχεδόν τα ΜΜΕ κάνουν εμπάργκο, στις δε δημοσκοπήσεις την δύναμη του κόμματος μας την συγχωνεύουν στο δεν ξέρω, δεν απαντώ, άλλο κόμμα ή στους αναποφάσιστους. Τα κανάλια φοβούνται και να αναφέρουν καν την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, υπάρχει ο φόβος ότι και η απλή αναφορά του τίτλου μας θα προσελκύσει μάζα λαού.

Οι εκλογές που εγγίζουν πρέπει να ξεχωρίσουν την ήρα από το σιτάρι. Αν εξετάσουν καλά οι πολίτες το βίο και την πολιτεία των κομμάτων που λανσάρουν κανάλια και δημοσκοπήσεις, θα διαπιστώσουν ότι όλοι τους είναι κρατικοδίαιτοι, εισπράττουν κρατικές επιδοτήσεις, απολαμβάνουν – ενώ ο κόσμος πεινάει – όλα τα προνόμια που παρέχει η βουλή στους βουλευτές, έχουν ιδρύσει Μ.Κ.Ο. παχυλά επίσης επιδοτούμενες από το κράτος και συντηρούν στα γραφεία τους ασκέρια αργομίσθων υπό μορφή παρακρατικών μηχανισμών. Όλα αυτά θέλει να σταματήσει ο Βασίλης Λεβέντης και πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε με την ψήφο μας στις εκλογές που έρχονται.