2012-01-07 17:10:00

Σε ρόλο ΕΔΗΚ το ΠΑΣΟΚ

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2012-01-07 17:10:00 Timestamp ID : 1325956200

Στα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ καταφθάνουν πάρα πολλές προτάσεις φίλων, υποδείξεις και συμβουλές για την εκλογική άνοδο του κόμματος μας. Αξιολογούμε όλες τις προτάσεις αυτές, επειδή ο προσεχής εκλογικός αγώνας είναι κρίσιμος και γιατί κρίνουμε αναγκαία στη νικηφόρα έκβασή του τη συμβολή κάθε φίλου και συμπαθούντος της προσπάθειάς μας.

Ξεκαθαρίζουμε ωστόσο, ότι το κόμμα έχει άμεση ανάγκη από στελέχη χαλκέντερα και ακούραστα, τα οποία προθυμοποιούνται να χτενίσουν την περιφέρειά τους από άκρου εις άκρον μεταφέροντας το μήνυμα της κάθαρσης, της δικαιοσύνης και της νέας ηθικής, πάνω στα οποία θα αναθεμελιωθεί η χώρα μας. Χρήματα η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ δεν έχει για να στελεχωθεί επαγγελματικά με πληρωνόμενο προσωπικό (όπως κάνουν τα άλλα κόμματα), επίσης ακριβοπληρωμένες διαφημίσεις σε κανάλια και εφημερίδες δεν θα βάλουμε. Έχουμε δεσμευτεί ότι εισερχόμενοι στη βουλή δεν θα δεχθούμε την κρατική επιχορήγηση προς το κόμμα μας και θα αγωνιστούμε να σταματήσει η παροχή κρατικών χρημάτων σε όλα τα κόμματα. Θα επιτρέψουμε το κράτος να επιβοηθεί τη λειτουργία των κομμάτων με εφόδια και υπηρεσίες (αποτανθήτε στο πρόγραμμα της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ στο www.antidiaploki.gr προς πληρέστερη ενημέρωση), όχι όμως με χρήματα, γιατί πνίγουν το πολιτικό επιχείρημα και καθιστούν την πολιτική αδίστακτο επάγγελμα.

Επομένως, αυτοί που θα τεθούν υποψήφιοι του κόμματός μας θα κάνουν ένα άνισο αγώνα ενάντια στα άλλα κόμματα που διαθέτουν άφθονα υλικά μέσα, θα πλεονεκτούν όμως έναντι άλλων σε πολλά σημεία.

Πρώτα, η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ είναι τίμιο κόμμα με μεγάλη ιστορία, κόμμα που εισερχόμενο στη βουλή μπορεί να έλξει μεγάλες μάζες λαού. Μπορεί δηλαδή κάλλιστα να συμβεί το αντίθετο από αυτό που συνέβη μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΕΔΗΚ. Το ΠΑΣΟΚ να πάρει την κατιούσα υπό το βάρος των εγκλημάτων του και η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ να αρχίσει να συσπειρώνει τον προδομένο λαό που ψήφιζε ΠΑΣΟΚ.

Δεύτερον, τα στελέχη του κέντρου έχουν υπεύθυνη στάση στο ζήτημα της οικονομικής κρίσης. Η στάση αυτή συνοψίζεται στο ότι, κρατάμε την οικονομία ζωντανή, το ευρώ ως νόμισμα της χώρας, μεταφέρουμε τα βάρη στους έχοντες και κατέχοντες απαλλάσσοντας τα χαμηλά εισοδήματα από την εξόντωση δυσβάστακτων θυσιών, διανύουμε τα πρώτα 5 χρόνια της κρίσης και επανιδρύουμε το κράτος πάνω στις αρχές και τις αξίες που μόνο ο κεντρώος χώρος εγγυάται. Τα άλλα κόμματα λειτουργούν ανεύθυνα και καταστροφικά. ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία ενδίδουν χωρίς αντιστάσεις στις εντολές ντόπιων και ξένων αφεντικών, ενώ επειδή υπηρετούν συμφέροντα φορτώνουν στους φτωχούς πελατειακές ατασθαλίες και κλεψιές των εντολέων τους.

Τα λοιπά κόμματα (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουβέλης, Ντόρα, Οικολόγοι, Καρατζαφέρης) χαρακτηρίζονται για ανευθυνότητα και πολιτικό τυχοδιωκτισμό, όλοι τους δήθεν συμπονούν το λαό στις δοκιμασίες του, όλοι τους ωστόσο αρπάζουν κρατικά χρήματα, βουλευτικά προνόμια και εξασφαλίζουν προβολή στα πάνελ και τα δελτία ειδήσεων των διαπλεκομένων καναλιών και εφημερίδων.

Ενώ λοιπόν τα στελέχη και οι υποψήφιοι της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ μειονεκτούν από πλευράς υλικών μέσων και προβολής στα ΜΜΕ, πλεονεκτούν ασφυκτικά από πλευράς επιχειρημάτων, ηθικής καταξίωσης, μπορούν να κοιτάξουν τους συμπολίτες τους στα μάτια, από το 1990 προειδοποιήσαμε την κοινωνία για την πτώχευση, όταν όλοι οι άλλοι κορόϊδευαν τον κόσμο.
Να μπούμε λοιπόν στη μάχη σαν λιοντάρια, η νίκη μας θα είναι νίκη του λαού, η ήττα μας θα σημάνει νέο γύρο περιπετειών για τον τόπο…