2012-02-03 18:35:00

Παίζουν με τη φωτιά τα ΜΜΕ

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2012-02-03 18:35:00 Timestamp ID : 1328294100

Η απατεωνιά με τις δημοσκοπήσεις δεν έχει τέλος. Τώρα το διαπλεκόμενο κατεστημένο φθάνει στο σημείο να προωθεί τους νεοναζιστές και τους ορκιζόμενους δι’ ανυψώσεως της χειρός στον αδόλφο. Προτιμώνται ακόμη και τέτοιοι άνθρωποι σαν οδοσήμανση του που βαδίζουμε.
Απαγορεύεται μόνο ό,τι ενοχλεί τη διαπλοκή, ό,τι έχει μέτρο και λογική, ό,τι ζητάει κάθαρση, εξυγίανση, πάταξη διαπλοκής και διαφθοράς, ό,τι αξιώνει αναθεμελίωση της χώρας σε βάσεις δικαιοσύνης και ηθικής, απαγορεύεται λοιπόν από το βρωμερό μιντιακό σύστημα της Ελλάδας η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, απαγορεύεται κάθε αναφορά στο όνομα του Βασίλη Λεβέντη.

Δεν εκπλησσόμαστε από τη στάση αυτή των ΜΜΕ. Μπορεί το πολιτικό σύστημα να είναι υπό κατάρρευση, όμως οι μεγαλοεκδότες και πρωτεργάτες της χρηματιστηριακής κομπίνας του 1999 στο χρηματιστήριο, μέσα στον πανικό και τη σύγχυση που μαστίζουν την κοινωνία μας επ’ ουδενί δεν θα επιτρέψουν την άνδρωση του γνήσιου κεντρώου πατριωτικού δημοκρατικού κινήματος, γιατί κινδυνεύουν να χάσουν τον έλεγχο της κατάστασης, το φαγοπότι τους, γιατί όχι κινδυνεύουν να βρεθούν στις φυλακές για τον παράνομο πλουτισμό τους όλων αυτών των δεκαετιών.
Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ έχει ξεκαθαρίσει ότι την ιδιοκτησία των ΜΜΕ πρέπει να αναλάβουν υπό καθεστώς διαφάνειας δημοσιογραφικοί όμιλοι υποκείμενοι σε κοινωνικό έλεγχο και να αποβληθούν από τα ΜΜΕ κρατικοδίαιτοι και υπόπτου παρελθόντος και ρόλου εφοπλιστές, εργολάβοι και προμηθευτές του δημοσίου. Αν αυτό το καρκίνωμα δεν το ξεριζώσουμε, μάταια θα ονειρευόμαστε μία Ελλάδα τίμια και δημοκρατική.

Όμως ο κόσμος ξέρει καλά ότι η Ελλάδα πτώχευσε από το ΠΑΣΟΚ και από τη Νέα Δημοκρατία, από ένα άθλιο πελατειακό σύστημα για να στηρίζεται το δικομματικό μοντέλο εξουσίας και από τη λεηλασία του τόπου που γινόταν κατά κύριο λόγο από τους μαέστρους του συστήματος, εκδότες και από εκατό χιλιάδες οικογένειες που ταμπουρώνονται γύρω από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία και μέσω προνομίων, πολυθεσίας, διπλών και τριπλών συντάξεων, Μ.Κ.Ο., πλαστών συνταξιοδοτήσεων και πολλών ακόμη άτιμων μεθόδων έφεραν τη χώρα στη χρεοκοπία. Αν ο απλός κόσμος επιτρέψει τη διαιώνιση του φαύλου αυτού κύκλου, η Ελλάδα θα σβήσει από το χάρτη.

Είναι αδύνατο να ανεχθούμε συνέχιση αυτής της κατάστασης. Όσες απατεωνίστικες δημοσκοπήσεις και αν κάνουν τα ΜΜΕ, γνωρίζουμε πια ότι αποβλέπουν στο να παραπλανήσουν το λαό, στο να τον παρουσιάσουν σαν άβουλο θεατή που φυγοκεντρίζεται προς τα αριστερά και προς την ακροδεξιά, γιατί έχει χάσει την εμπιστοσύνη στις δικές του δυνάμεις και στις αξίες της λογικής, του μέτρου, της ηθικής. Όμως όποτε έφυγε ο τόπος αυτός από το κέντρο, τον βρήκαν συμφορές και μεγάλες δοκιμασίες, γι’ αυτό ας γνωρίζουν κάποιοι ανόητοι που σερβίρουν χαώδεις λύσεις με ελαφρότητα και κτηνώδη σαρκασμό, ότι παίζουν με τη φωτιάμε αυτά που κάνουν και θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για ότι προκύψει στον τόπο…

Εμείς είμαστε βέβαιοι ότι ο λαός θα κάνει πλήρη ανυπακοή και ανατροπή, θα αποδείξει ότι είναι κουρελόχαρτα όλες αυτές οι στημένες δημοσκοπήσεις και ενώ λανσάρεται άνοδος της αριστεράς και της ακροδεξιάς, η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θα εισέλθει στη βουλή και θα περάσει πολλά κόμματα που μεθοδικά στηρίζουν τα ΜΜΕ.

Οι προδομένοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι οπαδοί του τίποτε, ούτε διατίθενται να δείξουν υπακοή στις υποδείξεις των μεγαλονταβατζήδων κάθε είδους. Μην ελπίζουν λοιπόν κάποιοι ότι τελείωσε η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ. Όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά εδώ ξεκινάει ο σημαντικός ρόλος της.