2012-04-25 13:37:00

Εξοντώνουν την ‘Εενωση Κεντρώων

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2012-04-25 13:37:00 Timestamp ID : 1335361020

Πρωτόγνωρα πράγματα συμβαίνουν σε βάρος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ όσο πλησιάζουμε την 6η Μαΐου. Όλοι οι καναλάρχες συνεχίζουν τον αποκλεισμό του κόμματός μας, φιλοξενούν τους πάντες εκτός από το Βασίλη Λεβέντη και τους υποψηφίους της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ. Εκδικούνται προφανώς το Βασίλη Λεβέντη για την επίμονη αξίωσή του να ζητάει αναλυτικό Πόθεν Έσχες των μετόχων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών σε βάθος δεκαετίας, καθώς και το να δίνονται άδειες λειτουργίας σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα μόνο για ένα έτος και να ανανεώνονται για το επόμενο έτος μόνο αν αποδεικνύεται η συμμόρφωσή τους με τους κανόνες πλουραλισμού και δεοντολογίας από τις αρχές. Ακόμη, το μίσος των διαπλεκομένων καναλαρχών εναντίον του Βασίλη Λεβέντη προέρχεται από την πρόθεσή του να ζητήσει αμέσως μετά την είσοδο της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ στη βουλή την αναμόχλευση των αδικημάτων του 1999 στο χρματιστήριο, αδικήματα τα οποία λόγω του κακουργηματικού τους χαρακτήρα μπορούν μέχρι το 2019 να στείλουν στη φυλακή τους έξι μεγάλους καναλάρχες που πρωταγωνίστησαν στην κομπίνα του 1999 με σύγχρονη δήμευση των περιουσιών τους.

Όλα τα άλλα κόμματα σιωπούν για το έγκλημα του 1999 στο χρηματιστήριο, προκειμένου να φιλοξενούνται στα κανάλια. Όμως τα 32 τρις δραχμές που έκλεψαν οι μεγαλοεκδότες το 1999 από τον κοσμάκη ισοδυναμούν με 96 δις ευρώ και όλοι ξέρουμε ότι 96 δις ευρώ του 1999 έχουν αξία το 2012 περίπου όσο είναι το δημόσιο χρέος της χώρας. Αυτό σημαίνει ότι τα λεφτά του ελληνικού λαού ξεπλύθηκαν από τους έξι διαπλεκομένους με διάφορες κομπίνες και αυτή η κλεψιά οδήγησε κατά κύριο λόγο τη χώρα μας στην πτώχευση, μαζί βέβαια με τα άλλα αίσχη (διορισμοί, ρουσφέτια, μίζες, διαφθορά) τα οποία συνεχίζονται ακόμη με θύμα την κοινωνία μας.

Το μίσος των μεγαλοεκδοτών κατά του Βασιλείου Λεβέντη φαίνεται και από τον αποκλεισμό της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ από όλες τις δημοσκοπήσεις. Θέλουν να δώσουν την εντύπωση ότι δεν υπάρχει ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ. Ούτε καν αναφέρουν το όνομα του κόμματος. Αναφέρουν κόμματα ασήμαντα, νεοναζιστικά, ακροαριστερά, όμως το ιστορικό και δυναμικό κόμμα της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ που δίνει λύσεις και έχει σοβαρές προτάσεις για την έξοδο της χώρας μας από το μαύρο τούνελ της χρεοκοπίας, αντιμετωπίζεται σαν το λεπρό της Σπιναλόγκας. Αντίθετα, Κουβέλης, Καμμένος, Παπαρήγα, Τσίπρας, Καρατζαφέρης είναι καθημερινά σε όλα τα κανάλια και ο κόσμος έχει ήδη κουραστεί από την έλλειψη ουσίας και περιεχομένου των θέσεών τους.

Ακόμη και στο κανάλι EXTRA έκοψαν την εκπομπή του Βασίλη Λεβέντη και μέσω εκπομπών τους προπαγανδίζουν υπέρ Κουβέλη, Καρατζαφέρη, Σαμαρά. Εκδηλώνεται συνεπώς σχέδιο πλήρους εξόντωσης της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και στη θέση του δήμιου καναλάρχες και εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες ιδιοκτησιακά ανήκουν στους ίδιους τους καναλάρχες.

Στο σχέδιο εξόντωσης της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ο Βασίλης Λεβέντης απαντά με ανοικτές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας και με κάθοδο στο πεζοδρόμιο. Η Ελλάδα βρίσκεται σε συνθήκες επανάστασης, δεν είναι δυνατόν ο λαός να ψηφίσει αυτός τους ίδιους, που ονόμαζε πριν λίγους μήνες στις πλατείες κλέφτες, προδότες, απατεώνες. Η είσοδος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ στη βουλή ανοίγει το δρόμο της κάθαρσης και της αναγέννησης της Ελλάδας. Θα αφαιρέσουμε τα προνόμια της πολιτικής ελίτ της χώρας μας και θα στρέψουμε τα βάρη στους έχοντες και κατέχοντες. Οι αντοχές βιοπαλαιστών και απλών ανθρώπων εξαντλήθηκαν.

Στις 6 Μαϊου αρχίζει να γκρεμίζεται η διεφθαρμένη μεταπολίτευση.