2012-05-03 15:55:00

Υποτέλεια από τη μια, ανισορροπία από την άλλη

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2012-05-03 15:55:00 Timestamp ID : 1336060500

Ήλθε λοιπόν η ώρα του λαού, η ώρα των εκλογών. Αυτή η ώρα είναι πάντοτε σεβαστή. Όμως στη Ελλάδα δεν υπάρχει δημοκρατία, τα ΜΜΕ κατέχονται από πρόσωπα βεβαρημένου παρελθόντος, οι δημοσιογράφοι, το πλείστον αργυρώνητοι, επιδιώκουν να χειραγωγήσουν τις μάζες αντί να προσφέρουν την αντικειμενική πληροφόρηση να διαμορφώσουν οι ίδιες την άποψή τους. Ο νόμος του χρήματος και οι συμφωνίες καναλαρχών και κομμάτων στο παρασκήνιο μεταβάλλουν την πολιτική σε τέχνη του σκότους, ενώ είναι ένα πεδίο στο οποίο έπρεπε κατ’ εξοχήν να επικρατεί διαφάνεια και το φώς της ημέρας.

  Υπό τις συνθήκες αυτές η βούληση του λαού παραχαράσσεται, άλλοι προωθούνται άλλοι εξοντώνονται και δυστυχώς οι φελοί προωθούνται οι αξίες εξοντώνονται. Στην τουρκία προ ετών έγινε η μεγάλη υπέρβαση. Κόμματα όπως της Τσιλέρ, του Γιλμάζ, του Ετσεβίτ, έμειναν εκτός βουλής ενώ επί δεκαετίες κυριαρχούσαν. Η Ελλάδα ενώ έχει σήμερα πολύ πιο σημαντικούς λόγους να τιμωρήσει το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, είναι άγνωστο αν είναι ώριμη να κάνει τη δική της υπέρβαση, γιατί βρίσκεται στο γύψο των ΜΜΕ που εμποδίζουν τις τίμιες φωνές να ακουστούν στις ευρείες μάζες. Οι ίδιοι άνθρωποι που αποδοκιμάζουν και γιαουρτώνουν βουλευτές, είναι πολύ επικίνδυνο να εγκλωβιστούν στις φοβίες τους, στην απόγνωσή τους και να ξαναψηφίσουν τα ίδια. Υπό τις συνθήκες αυτές οι εκλογές μπορούν να αποτελέσουν πισωγύρισμα και να φέρουν στη βουλή ακόμη πιο άχρηστους από αυτούς που έχουμε σήμερα…

Από επίσκεψη που έκανε κλιμάκιο της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ στην Κρήτη, διαπιστώσαμε ότι τα ΜΜΕ κρύβουν ουσιώδεις πληροφορίες. Π.χ. ότι ο κ. Κουβέλης ήταν υπουργός στην κυβέρνηση Τζανετάκη και ότι ως κατήγορος στο ειδικό δικαστήριο επεδίωξε με θέρμη να εμφανιστεί ο Ανδρέας Παπανδρέου ως ένοχος.

  Επίσης ότι ο κ. Καστανίδης ήταν αυτός που επέμεινε να γίνει δημοψήφισμα, με την ανακοίνωση του οποίου έχασε την πρωθυπουργία ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο κ. Καστανίδης περιφέρεται τώρα ως αντιμνημονιακός, ενώ όλοι θυμόμαστε τη σκηνή αποδοκιμασιών σε βάρος του σε κινηματογράφο της Θεσσαλονίκης επειδή ήταν υπέρμαχος του μνημονίου.

Επίσης συμβαίνουν περίεργες ταυτίσεις στις θέσεις των αντίθετων άκρων, Παπαρήγα, Τσίπρας, Καμμένος κηρύσσουν το χρέος επαχθές και συνιστούν μονομερή διαγραφή του. Αριστερά και ακροδεξιά μας συνιστούν να πτωχεύσουμε. Ποντάρουν αύξηση των ποσοστών τους πάνω στην καταστροφή της χώρας. Ο κ. Καρατζαφέρης ενώ μέχρι πρότινος ήταν ο φανατικότερος μνημονιακός, τώρα μιλάει για Δ΄ Ράϊχ και παγκόσμια δικτατορία των Γερμανών.

Ο κ. Κουβέλης ζητάει ενότητα των λαών του φτωχού νότου, λησμονεί όμως ότι επίμονα Ισπανοί, Ιταλοί, Ιρλανδοί, δηλώνουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα, ότι δηλαδή η χώρα μας έχει πάρει θέση λεπρού που τον αποφεύγουν όλοι…

Το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία δηλώνουν την υποτέλεια στους ξένους, τα υπόλοιπα κόμματα εκπροσωπούν την πολιτική ανισορροπία και τον τυχοδιωκτισμό της εποχής μας. Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θα καταρτίσει συνδυασμούς σε όλη τη χώρα και θα υπερασπιστεί τη λογική, την ηθική και τη δημοκρατία. Κανάλια και δημοσκοπήσεις απατεωνίζουν. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας και καλούμε όλο τον κόσμο να παρακολουθεί τις εκπομπές του Βασίλη Λεβέντη στο www.antidiaploki.gr αφού τα ΜΜΕ μας σαμποτάρουν και λανσάρουν την υποτέλεια ή την ανισορροπία και την τρέλλα.