2012-05-29 07:05:00

‘Εκληση προς κάθε τίμιο ‘Ελληνα

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2012-05-29 07:05:00 Timestamp ID : 1338275100

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ συμμετέχει στις εκλογές της 17ης Ιούνη με πλήρεις συνδυασμούς σε όλη τη χώρα. Το κόμμα μας ωστόσο σε κανένα μεγάλο κανάλι δεν προσκαλείται και σχεδόν καμία εφημερίδα δεν αναφέρει καν ότι συμμετέχουμαι στις εκλογές.

Προφανώς το εκδοτικό κατεστημένο της χώρας μας θίγεται από τις απόψεις μας για αυστηρό Πόθεν Έσχες των ιδιοκτητών ΜΜΕ και για αλλαγή του τρόπου αδειοδότησης των ραδιοτηλεοπτικών μέσων με επανεξέταση κατ’ έτος του κατά πόσο σέβονται τους κανόνες πλουραλισμού και ισοπολιτείας και τηρούν κατά τη λειτουργία τους τη σχετική νομοθεσία.

Οι περισσότεροι εκδότες (ιδιαίτερα αυτοί των μεγάλων ΜΜΕ) χρησιμοποιούν κανάλια και ραδιόφωνα που κατέχουν για εκβίαση των κυβερνήσεων για λήψη δημοσίων έργων και κρατικών προμηθειών και από το σημείο αυτό ξεκινάει ο φαύλος κύκλος της διαπλοκής και της διαφθοράς, κύκλος στον οποίο εισέρχονται αναγκαστικά και τα μικρότερα ΜΜΕ αφού και αυτά πρέπει να «επιζήσουν». Αυτή είναι η κύρια αιτία για την οποία στη χώρα μας δεν λειτουργεί τίποτε σωστά, αφού δημοκρατία χωρίς πληροφόρηση και γνώση δεν νοείται και εκλογές και λαϊκή ετυμηγορία μικρή αξία έχουν, αν εδράζονται πάνω σε ένα τόσο σάπιο τοπίο στα ΜΜΕ.

  Ο Ελληνικός λαός, έχοντας να αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα επιβίωσης, αντιμετωπίζει δυστυχώς με επιπολαιότητα και αυτή την ύψιστη (υποτίθεται) για τη δημοκρατία διαδικασία των εκλογών, δεν εμβαθύνει ούτε ερευνά τι κρύβεται πίσω από τα προβαλλόμενα από τα διάφορα κανάλια, παρακολουθεί να διατυμπανίζονται αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που στην ουσία είναι στημένες και αποβλέπουν στη χειραγώγηση της κοινωνίας εντασσόμενες και αυτές στα παιχνίδια των μεγαλοεκδοτών για συμμετοχή τους στο μοίρασμα της πίττας κρατικών έργων και προμηθειών. Εν ολίγοις στην Ελλάδα υπάρχει συσκευασία δημοκρατίας και το κουμάντο γίνεται από έξι – επτά οικογένειες που διοικούν τα πάντα και έχουν βουλή, κόμματα, κυβερνήσεις σε ρόλο υπαλλήλου ή οικιακής βοηθού.

Το κόμμα της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ έχοντας επίγνωση των ιστορικών του ευθυνών και φιμωνόμενο και εξοντωνόμενο από όλα τα ΜΜΕ, μεταθέτει αναγκαστικά τον αγώνα στο πεζοδρόμιο και ζητάει τη στήριξη της κοινωνίας στο τεράστιο αυτό έργο κάθαρσης και εξυγίανσης της πατρίδας μας και αντιμετώπισης όλων αυτών των μεγάλων ή μικρότερων φαινομένων που οδήγησαν τη χώρα μας στην οικονομική, αλλά δυστυχώς και ηθική χρεοκοπία.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να στηρίξουν την προσπάθειά μας. Ο Βασίλης Λεβέντης κόβεται από όλα τα ΜΜΕ για να εξυπηρετηθούν τα σχέδια της οικονομικής ολιγαρχίας που λυμαίνεται τον τόπο μας, με σκοπό να μπούν ξανά στη βουλή κόμματα που θα υπηρετούν τυφλά τους μεγαλοεκδότες και θα οδηγήσουν σίγουρα το λαό στην απόλυτη εξαθλίωση και στην κάθετη πτώση του επιπέδου ζωής του.

Κάνουμε έκκληση σε κάθε τίμιο 'Ελληνα, όπου και αν βρίσκεται, σε όποιο πόστο και αν εργάζεται, να συμβάλει στη διάδοση των θέσεων της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ. Στην Ελλάδα έχουμε οφθαλμαπάτη δημοκρατίας, στην πράξη έξι – επτά οικογένειες διαφεντεύουν τον τόπο και αυτό προσπαθούμε να αλλάξουμε πάση θυσία και με τεράστιο προσωπικό μας κόστος.