2012-11-01 18:51:00

Ο Σαμαράς αγοράζει χρόνο

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2012-11-01 18:51:00 Timestamp ID : 1351795860

Η πολιτική απατεωνιά δίνει και παίρνει στον τόπο μας. Η κυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη διαφημίζει ότι οι Ευρωπαίοι με πρώτη τη Μέρκελ μας διατηρούν στο€ και δείχνουν αλληλεγγύη προς την Ελλάδα. Όμως έγκριτοι οίκοι αξιολόγησης θεωρούν ότι η Ελλάδα έτσι όπως βαδίζει δεν θα τα καταφέρει, το χρέος της είναι μη βιώσιμο, η δε πολιτική ελίτ που την κυβερνάει εμποδίζει τις διαρθρωτικές αλλαγές, κωλυσιεργεί με κάθε τρόπο στις μεταρρυθμίσεις, γιατί αν αυτές γίνουν θα παύσει να έχει τον έλεγχο του εκλογικού σώματος.
Ο κ. Σαμαράς για να πείσει ότι προχωράει το πρόγραμμα προσαρμογής της οικονομίας ξεπουλάει αντί ασημάντου τιμήματος δημόσια περιουσία, γη και τουριστικές εκτάσεις επιφέροντας μεγάλη ζημιά στον τόπο. Το κέντρο τύπου (που παρεχωρήθη στο Λάτση), η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη και ο αστέρας της Βουλιαγμένης, δεν είναι ιδιωτικοποιήσεις αλλά εξαργύρωση γραμματίων προς χρηματοδότες των διεφθαρμένων κομμάτων που συγκροτούν την κυβέρνηση. Για ενέργειες τέτοιας μορφής πρέπει να επέμβει η δικαιοσύνη, η οποία είναι απούσα και ενδιαφέρεται μόνο για τις αποδοχές των λειτουργών της. Οι ιδιωτικοποιήσεις θα χρησιμοποιηθούν από τον κ. Σαμαρά για να κερδίσει χρόνο και να ρίξει στάκτη στα μάτια των Ευρωπαίων ότι δήθεν συντελούνται στην Ελλάδα αλλαγές, η νέκρωση όμως της οικονομίας και η ανεργία θα ξαναφέρουν στο προσκήνιο πολύ σύντομα το θέμα πτώχευσης της Ελλάδας.
Από την άλλη πλευρά ΜΜΕ και εταιρείες δημοσκοπήσεων εξακολουθούν να εξαπατούν και να κοροϊδεύουν το λαό μας. Εμφανίζουν στις δημοσκοπήσεις ότι δήθεν συνεχίζεται η πόλωση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, η φασιστική ακροδεξιά σταθεροποιείται στην τρίτη θέση και από εκεί και πέρα αναφέρονται μόνο κόμματα που αρπάζουν κρατικές χρηματοδοτήσεις και άρα έχουν χρήματα να λαδώνουν τις εταιρείες δημοσκόπησης. Φυσικά το μίσος του κατεστημένου κατά του Βασίλη Λεβέντη συνεχίζεται και Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ δεν αναφέρεται ούτε καν στο ερωτηματολόγιο των μετρήσεων…
Στην προοπτική να κερδίσει χρόνο ο κ. Σαμαράς εξαπολύει φοροκυνηγητό, δήθεν για να γεμίσει τα ταμεία του κράτους και να πατάξει τη φοροδιαφυγή, κάτι για το οποίο κραυγάζουν δήθεν κοπτόμενοι υπέρ των φτωχών όλα τα παπαγαλάκια –δημοσιογράφοι στα δελτία ειδήσεων και στις εκπομπές τους Αφού κατάφεραν οι λίστες αυτών που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό να θεωρούνται άχρηστες και αφού μέσω των οφ σόρ και των ναυτιλιακών εταιρειών όλοι οι νταβατζήδες εξαφάνισαν τα ίχνη των εγκλημάτων τους, τώρα θα την πληρώσουν αυτοί που έχουν τα λεφτά τους στην Ελλάδα. Προσλαμβάνουν δυόμιση χιλιάδες νέα στελέχη στις εφορίες για να ξεκινήσει πογκρόμ κατά των αντιπάλων της κυβέρνησης, που ελάχιστα θα αποδώσει αλλά θα διαφημιστεί σαν εκστρατεία πάταξης της φοροδιαφυγής. Είναι και αυτό ένα σατανικό και επικίνδυνο σχέδιο που θα διχάσει την κοινωνία μας. Αξιοσημείωτο είναι ότι από όλες τις λίστες απουσιάζουν οι καναλάρχες και οι διαπλεκόμενοι, οι δε πολιτικοί μετά σπουδής «αθωώνονται».
Ωστόσο στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ πιστεύουμε ότι η κατάρρευση Σαμαρά θα είναι σύντομη. Ο λαός στην Ελλάδα αποβλακώνεται με τα ΜΜΕ της διαπλοκής, οι Ευρωπαίοι όμως κοιτάζουν το αποτέλεσμα, άρα η έκβαση είναι αμείλικτη. Η πρόταση του Βασίλη Λεβέντη για συγκρότηση νέας οικουμενικής κυβέρνησης επιστρέφει πιεστικά τη φορά αυτή για τη χώρα μας. Η νέα αυτή κυβέρνηση πρέπει να έχει ελάχιστους υπουργούς (οκτώ έως δέκα) και πρωθυπουργό αποφασισμένο να συγκρουσθεί με το αχανές κομματικό κράτος, τα προνόμια της ελίτ και τις παθογένειες της διαφθοράς και της διαπλοκής.
Τσίπρες, Καμμένοι, ΚΚΕ, φασίστες, θα απομονωθούν, εκφράζουν το νοσηρό χθές, θυμίζουν τους αρχαίους σοφιστές που «αγαπούσαν» τόσο πολύ το λαό, ώστε να θέλουν να τον καταστρέψουν. Οι δημοσκοπήσεις που γίνονται επί χρήμασι μπορεί να τους εμφανίζουν όλους αυτούς ζωντανούς, οι εκλογές όμως θα αποδείξουν ότι είναι νεκροί, ο λαός δεν είναι τόσο ηλίθιος να πιστεύει όσους τον κοροϊδεύουν απροκάλυπτα.
Την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ την εμφανίζουν ως νεκρή στις δημοσκοπήσεις, γιατί όλοι οι μεγαλοκλέφτες φοβούνται την άνοδο στην Ελλάδα τίμιου κόμματος που θα φέρει δικαιοσύνη. Στο χέρι του λαού είναι να ζωντανέψει το όραμα και Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ που θα το εμπνεύσει.