2013-03-11 15:36:00

Οκλαδόν στο Σύνταγμα όλος ο κόσμος

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2013-03-11 15:36:00 Timestamp ID : 1363016160

Ο Ελληνικός λαός έχει σίγουρα αναμφισβήτητες αρετές, έχει όμως και μεγάλα ελλαττώματα που τον διχάζουν, τον κομπλεξάρουν, τον πισωγυρίζουν. Οι αρετές είναι εκείνες που τον σώζουν την ύστατη ώρα, τα κουσούρια είναι αυτά που του σταματούν κάθε ελπίδα, του δολοφονούν κάθε όνειρο…
Είναι ολέθριο ό,τι δημιουργούν οι αρετές να το καταστρέφουν τα συμπλέγματα.

Για παράδειγμα, όλοι οι 'Ελληνες γνωρίζουν ότι τα ΜΜΕ τα κατέχουν πρόσωπα που ενέχονται στη ληστεία του 1999 στο χρηματιστήριο. Όμως όλοι οι 'Ελληνες υπόκεινται χωρίς αντίσταση στην πλύση εγκεφάλου των καναλιών, παρασύρονται από τις δημοσκοπήσεις που τις κάνουν εταιρείες ανήκουσες στους καναλάρχες, αποτέλεσμα η χώρα μας κυβερνιέται από υπαλλήλους της διαπλοκής που εκτελούν τις εντολές της οικονομικής ολιγαρχίας. Ο κόσμος αντί να αντιστέκεται σε όλο αυτό τον κατήφορο, νομιμοποιεί στις εκλογές τη βούληση της ολιγαρχίας του πλούτου. Πως αλλοιώς δικαιολογείται μία τέτοια συμπεριφορά, να γνωρίζεις ποιοι σε κλέβουν, να ψηφίζεις ό,τι αυτοί θέλουν και εσύ ο λαός να υποφέρεις, εκτός από την άποψη ότι στο βάθος του μυαλού του ο ψηφοφόρος έχει το ρουσφέτι, του είναι αδύνατο να ξεπεράσει τα κόμπλεξ του εμφυλίου και ότι τη δημοκρατία την αγαπάει πολύ λίγο και γι΄ αυτό σε πρώτη ευκαιρία ψηφίζει φασίστες της ακροδεξιάς και αριστερούς της δημαγωγίας και της απάτης;

Πολλοί συμβουλεύουν ότι με το λαό δεν πρέπει να τα βάζουμε, να μην τονίζουμε τα λάθη του. Ο λαός θέλει μόνο χάδια, κολακείες, κτυπήματα στην πλάτη, τα θέλει όλα δικά του. Αυτή τη συμβουλή ακολουθούν όλα τα κόμματα – πλην βέβαια της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ – και έτσι έχουμε την απόκρυψη της αλήθειας, έτσι φθάσαμε στην πτώχευση, έτσι συναγωνίζονται οι απατεώνες της πολιτικής ποίος θα "δώσει" τα περισσότερα, τελικά όμως όλοι γδύνουν κυριολεκτικά τον κόσμο μετά τις εκλογές.
Πιστεύουμε ότι η εποχή της αυταπάτης τελείωσε, τώρα η αλήθεια και μόνο μπορεί να αναστήσει την Ελλάδα. Εμπόδιο στο γύρισμα σελίδας οι 300 της βουλής, που αισθάνονται σαν απειλούμενη συντεχνία και κρατιούνται με τα δόντια στην εξουσία. Το να αφαιρεθεί το δικαίωμα του εκλέγεσθαι για όσους έχουν ήδη δύο φορές εκλεγεί βουλευτές, είναι η λύση για να απαλλαγεί η χώρα από όλα τα καρκινώματα. Αυτό σαν πρώτο μέτρο και η κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης προς τα κόμματα σαν δεύτερο μέτρο, κρίνονται από την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ σαν θεμελιακές προϋποθέσεις για να αναστηθεί η Ελλάδα.

Νομίζουμε ότι στα δύο πιο πάνω ουσιώδη μέτρα πρέπει να εστιάσει ο ελληνικός λαός τον αγώνα του.

Πρώτα, να αξιωθεί από τον Α. Σαμαρά η παραίτηση της κυβέρνησής του.

Δεύτερον, αν ο Σαμαράς αρνείται να παραιτηθεί, να συγκεντρωθούμε σε μεγάλα πλήθη ειρηνικά στην πλατεία Συντάγματος, καθήμενοι οκλαδόν και να αξιώσουμε παραίτηση Σαμαρά και συγκρότηση ολιγομελούς κυβέρνησης τεχνοκρατών με αποστολή την ανόρθωση της οικονομίας και την παραμονή της χώρας στο ευρώ.

Τρίτον, να καταρτιστούν νέες προτάσεις Συντάγματος και να κληθεί ο λαός με δημοψήφισμα να επιλέξει εκείνη της προτίμησής του. Αυτό πρέπει να γίνει εντός έτους από σήμερα, γιατί όλες οι μεγάλες αλλαγές για δικαιοσύνη σε μισθούς, σε συντάξεις, για ανάπτυξη και στήριξη των ανέργων, για τα όρια του κοινωνικού κράτους, την απλή αναλογική, την παιδεία, την υγεία, το περιβάλλον, τη δημοκρατία, πρέπει να εκφραστούν μέσω των άρθρων του νέου Συντάγματος της χώρας.

Χαιρόμαστε που υπήρξε στην Ιταλία κόμμα που έλαβε 25% των ψήφων και τυγχάνει να θέτει πυξίδα της συμπεριφοράς του τις ίδιες θεμελιακές προϋποθέσεις που θέτει στην Ελλάδα η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, δηλαδή την απαγόρευση να γίνει κάποιος για τρίτη φορά βουλευτής και την κατάργηση της κρατικής επιχορήγησης στα κόμματα. Αρχικά είχαμε εσφαλμένα υποθέσει ότι η ψήφος των Ιταλών προς το κόμμα αυτό αντικατόπτριζε το χαβαλέ της εκλογικής διαδικασίας, όμως τα γεγονότα φανερώνουν ότι στην Ευρώπη μεγάλο ποσοστό κόσμου έχει ανιχνεύσει ως αιτία της παρακμής το ότι, πολλοί πολιτικοί έγιναν αιωνόβιοι και ακολουθούνται κληρονομικά από τους κατιόντες τους και το ότι τα κρατικά κονδύλια μεταβάλλουν τους πολιτικούς σε τρωκτικά που στη συνέχεια υπηρετούν τυφλά την ολιγαρχία κάθε χώρας.