2013-06-21 14:33:00

Σε τριπλό ταμπλώ το παίζει ο Σαμαράς

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2013-06-21 14:33:00 Timestamp ID : 1371825180

Ένα ύπουλο αλλά και ανόητο παιχνίδι παίζουν τα ΜΜΕ με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Προβάλλουν μετρήσεις σύμφωνα με τις οποίες Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν ταυτίζονται σε ποσοστά, έτσι ώστε να δημιουργείται πολωτικό κλίμα για το ποιός θα πάρει το μπόνους των 50 βουλευτών, που παρέχει ο ισχύων εκλογικός νόμος της ενισχυμένης. Ζούμε δηλαδή κλίμα δικομματισμού των δεκαετιών του 80΄, 90΄, 2000΄΄, μόνο που τη θέση του ΠΑΣΟΚ έχει λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ακόμη στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ πιστεύουμε ότι το κόμμα Λοβέρδου ενθαρρύνεται από τη Νέα Δημοκρατία,για να κόψει το ΠΑΣΟΚ στα δύο και να υποχρεώσει τα υπό τον κ. Βενιζέλο λείψανα του ΠΑΣΟΚ να ενσωματωθούν εκλογικά στη Νέα Δημοκρατία. Στη Νέα Δημοκρατία σίγουρα θα αναζητήσει σωσίβιο επιβίωσης στις εκλογές ο κ. Κουβέλης, το πολωτικό κλίμα ελάχιστες δυνατότητες του παρέχει για αυτοδύναμη συμμετοχή.

Η εμφάνιση Αλαβάνου ως υπερασπιστή της επιστροφής της χώρας στη δραχμή, δεν είναι ούτε αυτή αθώα. Στην ουσία διευκολύνει η κίνηση αυτή τον κ. Σαμαρά, όποιο ποσοστό λάβει ο κ. Αλαβάνος το αφαιρεί από το ΣΥΡΙΖΑ… Έχουμε λοιπόν τη Νέα Δημοκρατία, μέσω των ΜΜΕ και των απατεωνίστικων δημοσκοπήσεων, να το παίζει σε τριπλό ταμπλώ.
Η ίδια ως κόμμα αδυνατεί να πείσει και να φέρει πίσω τους παλαιούς ψηφοφόρους της και επιδίδεται σε επιχείρηση δολιοφθοράς σε βάρος των άλλων κομμάτων, για να κάνει μετά τις γερμανικές εκλογές εκλογικό αιφνιδιασμό. Βέβαια και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πάει πίσω σε ύπουλους τακτικισμούς, δίνει στέγη σε όλους τους αποχωρούντες από το ΠΑΣΟΚ, διατηρεί εντός των τειχών του όλους τους αναρχοαριστεριστές και τους φιλοτρομοκράτες να συνεδριάζουν μαζί με τους υποτιθέμενους πιο λογικούς και ρεαλιστές υπολοίπους, τάσσεται υπέρ του ευρώ όμως η πλειοψηφία στελεχών και ψηφοφόρων του ασπάζονται τη θεωρία επιστροφής στη δραχμή, χρησιμοποιεί επικοινωνιακούς τρόπους ανοικοδόμησης νέου προφίλ για τον κ. Τσίπρα, όπως πρόσφατα με τις δηλώσεις του. .. Όλιβερ Στόουν.

Δηλαδή ενώ η χώρα δοκιμάζεται από πρωτοφανή οικονομική θύελλα, ενώ μεγάλα ποσοστά κοινωνίας βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχιας, οι κύριοι Σαμαράς και Τσίπρας καταστρώνουν προσωπικά σχέδια, χρησιμοποιούν μεθόδους εντυπωσιασμού των μαζών συνεταιριζόμενοι με απατεώνες καναλάρχες και πληρώνοντας στημένες δημοσκοπήσεις, παίζοντας αμφότεροι ένα πολύ θλιβερό και ανεύθυνο ρόλο.

Ακόμη και τη Χρυσή Αυγή, που την διατηρούν (υποτίθεται) στη τρίτη θέση από πλευράς ποσοστών, την χρησιμοποιούν και αυτή ως μπαμπούλα, για να απορρέει η εντύπωση ότι όταν φεύγει κάποιος από τα κυριλέ κόμματα, διέξοδο έχει μόνο στους νεοναζιστές και φασίστες. Τη Χρυσή Αυγή θα την χρησιμοποιήσουν για ένα διάστημα και μετά θα την θέσουν εκτός νόμου, αξιοποιώντας τις αφορμές και τα λάθη που η ίδια κάνει και προδίδουν τον αληθινό εαυτό της.
Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ πιστεύει ότι οι πολίτες πρέπει να αρχίσουν να σκέπτονται πολιτικά και να μην λειτουργούν επιπόλαια και ανώριμα. Το πρώτο που πρέπει να καταλάβουν οι πολίτες είναι ότι ΜΜΕ και εταιρείες δημοσκοπήσεων χρησιμοποιούνται σαν εργαλεία αποβλάκωσης του κόσμου, ιδιοκτησιακά ανήκουν στους κλέφτες των χρημάτων μας στην κομπίνα του 1999 στο χρηματιστήριο. Αυτό τα λέει όλα, εξηγεί το βρώμικο ρόλο όλων, καναλιών, εταιρειών δημοσκοπήσεων, δημοσιογράφων, εντύπων κάθε μορφής και λογής.

Αν ο λαός ξαναφάει το κουτόχορτο και ξαναψηφίσει τους ίδιους και τους ίδιους, θα είναι άξιος της τύχης του. Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ υπάρχει για ένα λαό δημοκρατικό και σκεπτόμενο και όχι για ένα λαό επιπόλαιο και ανώριμο.