2013-08-29 14:10:00

Φασίστες έλεγαν στη Θεσσαλονίκη ” Ο Καζαντζάκης και ο Σεφέρης, ήταν υπουργοί του Μεταξά”

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2013-08-29 14:10:00 Timestamp ID : 1377785400

Η Αθήνα μαστίζεται από την υποκρισία και την απατεωνιά των καναλιών πολυτελείας και από το γεγονός ότι όλοι οι δημοσιογράφοι υπηρετούν τυφλά τη διαπλοκή και κυνηγούν το μεγάλο κασσέ που είναι πια δυσθεώρητο, Η επαρχία, εκτός από όλα τα ανωτέρω δυσμενή, έχει μία ομάδα ανθρώπων που κάνουν εκπομπές σε ραδιόφωνα, κανάλια τηλεοπτικά, δήθεν υπερασπιζόμενοι το λαό και που όμως στην ουσία μπερδεύουν περισσότερο τον κόσμο λόγω έλλειψης γνώσεων και γιατί το πλείστον όλοι αυτοί οι άνθρωποι ύπουλα λανσάρουν τη Χρυσή Αυγή και το ΣΥΡΙΖΑ, υπό κοινό παρονομαστή ένα χυδαίο υβρεολόγιο εναντίον των υπολοίπων κομμάτων. Έτσι στην ύπαιθρο σιγά – σιγά παγιώνεται ένα φασιστικό και αναρχικό πνεύμα που με την ανέχεια, την ανεργία και την αμορφωσιά, τείνει να γίνει εκρηκτικό μείγμα σε βάρος της δημοκρατίας.
Η αλήθεια είναι στέρεο θεμέλιο σε μία κοινωνία. Η μισή όμως αλήθεια που ενσωματούται με άλλα μισά ψεύδη, είναι τορπίλη για τη δημοκρατία και αυτό κάνουν όλα αυτά τα δήθεν δημοσιογραφάκια στηρίζοντας τους νεοναζί και τους φασίστες, ή ένα Τσίπρα που πατώντας ένα κουμπί θα μας ξαναγυρίσει στο φαγοπότι και την ευδαιμονία.

Κάποιοι πάλι (υποτιθέμενα αμερόληπτοι) λένε, καλούμε τη Χρυσή Αυγή γιατί είναι κόμμα της βουλής, την ψήφισαν 500 χιλιάδες άνθρωποι. Ξεχνούν όμως όλοι αυτοί, ότι νεοναζισμός και φασισμός είναι η ιδεολογία της βίας και του εγκλήματος, ο εθνικοσοσιαλισμός σε όλο τον κόσμο διαπράττει σωρεία εγκλημάτων, δεν είναι μία ιδεολογία που προσπαθεί με ήπια, ειρηνικά και δημοκρατικά μέσα να λειτουργήσει. Το να λένε λοιπόν κάποιοι, κόμμα είναι και αυτό, δικαιούται προβολή στα ΜΜΕ, εξισούται με το να αφήνεις τους λύκους να φρουρούν αγέλη προβάτων… Ο Χίτλερ κόμμα ήταν και αυτός, κόμμα εγκληματιών.

Από την άλλη πλευρά οι δημοσιογράφοι που φωνάζουν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, είναι όλοι αυτοί που επί δεκαετίες κραύγαζαν υπέρ του ΠΑΣΟΚ. Τώρα ερωτεύθηκαν τον Τσίπρα, από το πρωΐ μέχρι το βράδυ διαλαλούν ότι θα έλθει αριστερή κυβέρνηση, λένε προδότες όλους τους κυβερνητικούς, υποστηρίζουν ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι λίγοι συνεπώς θα διορίσουν και άλλους. Εν γένει αν παρακολουθήσεις έστω και για λίγο εκπομπή φιλικά διακείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ τρελαίνεσαι κανονικότατα. Θυμίζουν ΠΑΣΟΚ του 1981 και άγρια θηρία που διψάνε για εκδίκηση.
Οπαδοί της Χρυσής Αυγής στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης έφθασαν στο σημείο να λένε «ο Σεφέρης και ο Καζαντζάκης ήταν υπουργοί του Μεταξά»!

Προφανώς μπέρδεψαν το Καζαντζάκης με το Μανιαδάκης. Ακόμη ισχυρίζονταν ότι τα κρατικά λεφτά που παίρνει η Χρυσή Αυγή (4 εκατομ. ευρώ ετησίως) τα ξοδεύει για να ταΐζει 1 εκατομμύριο κόσμο. Σιγά ρε παιδιά, ηρεμήστε, γιατί έτσι που τα λέτε με 40 εκατομμύρια ευρώ ταΐζεται όλη η Ελλάδα. Ποια είναι η αλήθεια; Προφανώς το ότι τα λεφτά ξοδεύονται για να ταΐζονται οι φτωχοί είναι η μόστρα, άλλωστε ποιός τους ελέγχει για το τι κάνουν τα λεφτά; Η θέση της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ είναι ότι το τίμιο θα ήταν ένα κόμμα να μην πάρει τα κρατικά λεφτά, ώστε να αναγκαστούν να κάνουν το ίδιο όλα τα κόμματα. Όταν αφαιρούνται τα λεφτά από το κράτος, τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες και προφάσεις εν αμαρτίαις. Ο Σαμαράς επί του προκειμένου έχει τεράστιες ευθύνες. Έπρεπε να καταργήσει αμέσως την κρατική επιχορήγηση προς τα κόμματα, ώστε να ανακοπεί ο δρόμος της Χρυσής Αυγής. Δεν το κάνει, για να διατηρεί τα ασκέρια στη Συγγρού. Έτσι όμως αφήνει τη Χρυσή Αυγή να αλωνίζει. Συνεπώς υπάρχουν υπεύθυνοι για την άνοδο του φασισμού στην Ελλάδα.

Εν όψει όλων αυτών των αθλιοτήτων που συμβαίνουν στη χώρα, Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ καλεί όλο το λαό σε επαγρύπνηση. Ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο πάνε το πλοίο στα βράχια, άρα πρέπει να φύγουν αμέσως και στη θέση τους να σχηματιστεί μία οικουμενική κυβέρνηση. Ο Τσίπρας πρέπει να εγκαταλείψει τη μέθοδο των υποσχέσεων και των κρυφών άσσων. Τώρα είναι η ώρα να δείξει αν είναι σοβαρός. Να στηρίξει και αυτός την οικουμενική κυβέρνηση. Όσο για τους φασίστες, που με την κρίση βρήκαν γόνιμο έδαφος, τους λέμε. Όπως σε όλο τον κόσμο θα τεθούν σύντομα εκτός νόμου. Εκλογές δεν πρέπει να γίνουν αμέσως, γιατί εν θερμώ δεν μιλάει η λογική αλλά ο θυμός και η οργή. Πρώτα να σταθεροποιηθεί η χώρα και αμέσως μετά να γίνουν οι εκλογές.