2013-11-03 11:31:00

Υποψίες για την ταυτότητα των δραστών στο Νέο Ηράκλειο

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2013-11-03 11:31:00 Timestamp ID : 1383478260

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ εκφράζει τη θλίψη της για τον άδικο και ύπουλο χαμό των δύο παιδιών στο Νέο Ηράκλειο, έξωθεν των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Εκτελέσεις αυτού του τύπου φανερώνουν την αγριότητα και την ανθρωποφαγία που χαρακτηρίζουν τον εξτρεμισμό στην εποχή μας.
Επί του προκειμένου ίσχυσε η ρήση «μάχαιρα έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις», μόνο που τους δώσαντες μάχαιρα (δολοφόνους του Π. Φύσσα) τους γνωρίζουμε, ενώ οι λαβόντες τη μάχαιρα είναι νεαρά παιδιά, που υπό την πίεση της κρίσης παρασύρθηκαν από τον φασισμό της Χ.Α., θεώρησαν ότι ο νεοναζισμός και ο χιτλερισμός δίνουν απάντηση στα αμείλικτα διλήμματα της παρακμάζουσας κοινωνίας μας και τελικά έχασαν τη ζωή τους από σφαίρες δολοφόνων τους οποίους δεν γνωρίζουμε.

Ευθύνη των αρχών είναι να μάθουμε το συντομότερο την ταυτότητα των δολοφόνων των δύο άτυχων νέων, αν και πολύ φοβόμαστε ότι αυτό θα αργήσει, ίσως και να μην γίνει ποτέ. Ήδη οι περιγραφόμενες εξηγήσεις ότι πρώτον, το έγκλημα το έκαναν ντόπιες και ξένες μυστικές υπηρεσίες που επιδιώκουν αποσταθεροποίηση και δεύτερον ότι το έγκλημα το έκαναν αριστεριστές προς εκδίκηση του φόνου του Π. Φύσσα, κρίνονται ως μη στέκουσες και μη σοβαρές.

Η Ελλάδα λόγω της οικονομικής της κατάστασης είναι ήδη σε αποσταθεροποίηση, η κρίση γεννά την αστάθεια, τα περί μυστικών υπηρεσιών και ξένων κέντρων είναι μυθεύματα και ανόητα σενάρια για να γεμίζουν οι στήλες των εφημερίδων και οι εκπομπές των καναλιών με ασυνάρτητα σενάρια. Η άλλη εκδοχή, ότι δήθεν το έγκλημα το διέπραξαν αριστεριστές, απορρίπτεται και αυτή δοθέντος ότι το έγκλημα ωφέλησε σε μεγάλο βαθμό τη Χρυσή Αυγή και οι αριστεροί θα ήταν πολύ ανόητοι να ήθελαν κάτι τέτοιο.

Το ορθό δεν είναι να κάνουμε υποθέσεις ή σενάρια για την ταυτότητα των δολοφόνων. Το ορθό είναι να αναμείνουμε τις έρευνες των αρχών, μήπως κάτι εξακριβώσουν. Η Χρυσή Αυγή είναι βέβαιο ότι ωφελήθηκε πολιτικά από το έγκλημα του Ν. Ηρακλείου. Από θέση θύτη επιδιώκει να εμφανιστεί ως θύμα, επιδιώκει να ξεχάσουμε τις τόσες επιθέσεις και δολοφονίες που έχει διαπράξει κατά ξένων και ελλήνων, επιδιώκει επίσης να παγώσουν οι έρευνες για την όλη εγκληματική της δράση και χρησιμοποιεί την εύλογη συγκίνηση και λύπη του λαού μας για το άνανδρο κτύπημα στο Ν. Ηράκλειο για να πιέσει για αποφυλάκιση των ηγετικών της στελεχών που είναι έγκλειστοι.

Οι επιδιώξεις της Χ.Α. είναι συνεπώς δεδομένες, επιζητεί πλήρη εκμετάλλευση του ζητήματος και αποφυλάκιση των ηγετών της προς απρόσκοπτη συνέχιση της αποστολής της και της εγκληματικής της δράσης προς κατάλυση του πολιτεύματος της χώρας.
Κάποιοι ανόητοι δημοσιογράφοι πήραν θάρρος μετά το συμβάν του Ν. Ηρακλείου και άρχισαν να ξαναπροβάλλουν τη Χρυσή Αυγή. Πρόλαβαν μάλιστα και «έκαναν» δημοσκοπήσεις με τις οποίες την εμφανίζουν ως δεύτερο ή και ως πρώτο κόμμα. Προς όλους αυτούς Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ τονίζει ότι καταγράφονται οι ευθύνες τους και θα ερευνηθούν από κάθε πλευρά οι λόγοι που τους ωθούν στο να λανσάρουν σε μία ευάλωτη κοινωνία κρίσης τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χ.Α. Οι ευθύνες δημοσιογράφων και ΜΜΕ που λανσάρουν τη Χ.Α. θα αποδοθούν, δεν θα αφήσουμε τη διαπλοκή και το υπηρετικό της προσωπικό να καταστρέψουν τη χώρα.

Ο Χίτλερ βάσισε την όλη «επιτυχία» του και την άνοδό του σε δολοφονίες των αντιπάλων του, αλλά και σε δολοφονίες δικών του ανθρώπων με σκοπό να κερδίσει τη στήριξη του πλήθους. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Οι σατανικοί αυτοί τρόποι δράσης σίγουρα εμπνέουν τους λάτρες και θαυμαστές της παράνοιάς του και αυτό μας βάζει σε υποψίες για την αληθινή ταυτότητα των δραστών του Ν. Ηρακλείου.
Θεωρούμε επίσης επιπόλαιη την άποψη του Υπουργού προστασίας του πολίτη, ότι η Αστυνομία είναι απόλυτα καθαρή σε σχέση με τα εγκλήματα της Χ.Α. και ότι η σύλληψη δέκα αστυνομικών ενεχομένων σε δράσεις της Χ.Α. είναι αρκετή για ριζική αντιμετώπιση του κινδύνου. Φοβόμαστε ότι η Χ.Α. ανδρώθηκε υπό τη στήριξη της Αστυνομίας και η στήριξη αυτή εξακολουθεί.

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ επιμένει, ότι μόνο το να τεθεί η Χ.Α. εκτός νόμου συνιστά λύση. Τα ήξεις αφήξεις, το να είναι πότε σε θέση θύτη και πότε σε θέση θύματος, οι μισοί βουλευτές της στη φυλακή και οι μισοί έξω, όλα αυτά δίνουν μία πολύ γελοία εικόνα για τη χώρα μας. Το Α.Ε.Δ. πρέπει να θέσει τη Χ.Α. εκτός νόμου, οι βουλευτές της να παυθούν από την ενέργεια, να ακυρωθεί η συμμετοχή της στις εκλογές του 2012 και να απαγορευθεί η συμμετοχή της σε κάθε είδους εκλογές εφεξής και αυτό να ισχύει για όλα τα ηγετικά της στελέχη ώστε να μην μπορούν να εμφανιστούν με την ίδρυση νέου κόμματος. Διαφορετικά οι φασίστες σιγά – σιγά θα καταστρέψουν τη χώρα.