2013-11-15 11:29:00

Ο Μάκης λανσάρει τη Χρυσή Αυγή

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2013-11-15 11:29:00 Timestamp ID : 1384514940

Συνεχίζονται ο εκμαυλισμός και η παραπληροφόρηση στη δημόσια ζωή της χώρας μας. Ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σε εκπομπή του στο EXTRA της 14 – 11 – 2013 παρουσίασε διαδικτυακή δημοσκόπηση στην οποία η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται «πρώτο κόμμα».

Μάλιστα έκανε σύνδεση με τα γραφεία της Χ.Α. και παρουσίασε το βουλευτή Κασσιδιάρη, στον οποίο υποσχέθηκε να τον έχει την επόμενη εκπομπή ζωντανά στο στούντιο!

Μπράβο κύριε Τριανταφυλλόπουλε. Εμείς στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ σε συγχαίρουμε που προβάλλεις και λανσάρεις τους νεοναζί και σε ευχαριστούμε επίσης που στις δημοσκοπήσεις που συνεχώς παρουσιάζεις, την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ δεν την έχεις ούτε καν στο ερωτηματολόγιο.

Στις εκπομπές σου Μάκη έχεις σχεδόν πάντα τον Φαήλο Κρανιδιώτη, δύο – τρεις εκπροσώπους του Καμμένου (Μαριά, Ρωμανιά) και αγανακτισμένους πολίτες, ώστε το ακροδεξιό πνεύμα να είναι ασφυκτικό.

Δικαίωμά σου να καλείς όποιον θέλεις – άλλωστε οι τηλεοράσεις έχουν γίνει ένα μπάχαλο. Όμως στο θέμα της Χρυσής Αυγής πρέπει να προσέξεις, γιατί θα αναζητηθούν ευθύνες από ΜΜΕ και δημοσιογράφους που σερβίρουν τους νεοναζί.

Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι εγκληματική ιδεολογία, έχουν διαπραχθεί εγκλήματα, σίγουρα θα διαπραχθούν και άλλα και όσοι διαφημίζουν τη Χρυσή Αυγή θα θεωρηθούν συνένοχοι στα εγκλήματα.

Ο απλός κόσμος παρασύρεται, νομίζει ότι μέσω της Χ.Α. εκδικείται το κατεστημένο, έχει το άλλοθι της υποτιθέμενης άγνοιάς του. Οι δημοσιογράφοι όμως και οι καναλάρχες δεν μπορούν να επικαλεσθούν άγνοια, είναι υπόλογοι για τις πράξεις τους. Δεν θέλουμε να επεκταθούμε περισσότερο, ωστόσο θεωρούμε ότι η στήριξη στη Χρυσή Αυγή από τα ΜΜΕ ναρκοθετεί τη δημοκρατία και εκθέτει διεθνώς την Ελλάδα. Από το μέσον του 2011 κάποιοι απερίσκεπτοι δημοσιογράφοι έπαιζαν με τη φωτιά δίνοντας στις δημοσκοπήσεις 7% στη Χρυσή Αυγή. Η διαπλοκή άνδρωσε τους νεοναζί, τώρα τα ΜΜΕ χρησιμοποιούν πάλι τη Χ.Α. ως μοχλό εκβίασης της κυβέρνησης.

Τώρα όμως οι πάντες ξέρουν ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση, συνεπώς εγείρονται ευθύνες για τη συνέχιση του παράλογου αυτού σήριαλ. Παρουσιάζεται έτσι ο λαός μας τελείως άβουλος και κατευθυνόμενος, χωρίς πίστη σε δημοκρατικές αξίες, αγόμενος και φερόμενος εκεί που υποδεικνύουν τα συμφέροντα, ένας λαός που επί 40 χρόνια συμμετείχε στο πελατειακό φαγοπότι και τώρα δεν διστάζει να πάει στους νεοναζί γιατί έχασε ρουσφέτια, προνόμια, βολέματα.

Αυτή όμως η εικόνα δεν είναι η πρέπουσα για το λαό μας, η μεγάλη πλειοψηφία θέλει αναγέννηση, νέα θεσμικά θεμέλια, ισοπολιτεία, τάξη και θα υπεραμυνθεί της δημοκρατίας θέτοντας στο περιθώριο τους κήρυκες του μίσους και του φασισμού.

Όντως διεφθάρη η Ελλάδα, όντως το πολιτικό σύστημα παραστράτησε, η βουλή χρειάζεται ανανέωση κατά 80% και πλέον, όντως πρέπει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της πτώχευσης, όχι όμως να πάμε και στους χιτλερικούς, όχι έως εκεί…

Εμείς στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θα περιμέναμε από δημοσιογράφους του επιπέδου Τριανταφυλλόπουλου, να φωνάξουν για κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης προς τα κόμματα, για απόλυση από τη βουλή των 1500 υπαλλήλων – συγγενών των βουλευτών, για επιστροφή των 12 χιλιάδων αποσπασμένων και μετακλητών στις υπηρεσίες όπου οργανικά ανήκουν, για κατάργηση της πολυθεσίας, για απαγόρευση ύπαρξης στη χώρα μας διπλό και τριπλό συνταξιούχων. Αυτά θα περιμέναμε από σένα Μάκη και όχι δημοσκοπήσεις υπέρ της Χ.Α. και προσκλήσεις στην εκπομπή σου στον Κασσιδιάρη…

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα κόμματα, δεν χαρακτηρίζεται από λαϊκισμό ή τυχοδιωκτισμό. Αντιπολιτευόμαστε την κυβέρνηση ως κακή κυβέρνηση, ζητούμε την παραίτησή της προς σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης, δεν επιδιώκουμε όμως το βούλιαγμα του τόπου για να ανέβει το κόμμα μας, ούτε χαιρόμαστε στις αποτυχίες αυτής της κακής κυβέρνησης του κ. Σαμαρά.

Έχουμε θέσει στόχο μας το να μην πτωχεύσει η χώρα, να παραμείνει στο ευρώ, να αξιώσει η νέα οικουμενική κυβέρνηση που θα σχηματισθεί κούρεμα του χρέους, μηδενισμό των επιτοκίων του χρέους που θα απομείνει, αποστολή ευρωπαίων επενδυτών για στοχευμένες επενδύσεις που θα πείσουν τις διεθνείς αγορές ότι η Ευρώπη δεν εγκαταλείπει την Ελλάδα. Αυτά ζητάει η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ενώ όλοι οι άλλοι βγάζουν άναρθρες κραυγές, τυχοδιωκτίζουν, εκτρέπονται προς φασισμό και εξτρεμισμό, ή λένε αρλούμπες όπως κάνουν οι σηκώνοντες αντιμνημονιακά λάβαρα και οι υποδεικνύοντες επιστροφή στη δραχμή χωρίς να υπολογίζουν την αναρχία και τον εμφύλιο που εσωκλείουν οι προτροπές τους.

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ είναι το μόνο αντιμνημονιακό κόμμα, γιατί υποδεικνύει έξοδο από μνημόνια και ΔΝΤ με τις δυνάμεις της Ελλάδας, με περικοπή προνομίων της ελίτ και θεσμική αναγέννηση. Άλλοι που κάνουν τους αντιμνημονιακούς λένε αρλούμπες και οδηγούν τον τόπο σε περιπέτειες. Η φωνή όλων αυτών ομοιάζει με ιαχή τρελών, λυπούμαστε δεν θα τους ακολουθήσουμε. Όσοι τους ακολουθείτε, σύντομα θα αισθανθήτε το λάθος σας. Στο να φύγει η κυβέρνηση συμφωνούμε, τρελούς όμως αδυνατούμε να εμπιστευθούμε.