2013-12-07 20:48:00

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ EXTRA

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2013-12-07 20:48:00 Timestamp ID : 1386449280

Στη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, που συζητήθηκε στις 6 Δεκέμβρη του 2013, με το EXTRA για την ώρα μετάδοσης της εκπομπής του Βασ. Λεβέντη, δόθηκε από το δικαστήριο προθεσμία μίας εβδομάδας για επίτευξη συμβιβασμού, άλλως σε 1 μήνα θα εκδοθεί υποχρεωτικά εφαρμοστέα απόφαση.

Μάρτυρας εκ μέρους του EXTRA προσήλθε ο κ. Γιομπαζολιάς, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογήσει την καθυστέρηση έναρξης της εκπομπής του Βασ. Λεβέντη, λέγοντας ότι το πρόγραμμα δεν εφαρμόζεται με ακρίβεια λόγω διαφημίσεων και καθυστερήσεων στις προηγούμενες εκπομπές.

Ο Βασ. Λεβέντης τόνισε ότι οι εκπομπές λόγου δεν μπορούν να ξεκινούν μετά τις 23.30 βράδυ και η πιο αργοπορημένη εκπομπή λόγου της ελληνικής τηλεόρασης είναι αυτή του κ. Πρετεντέρη στο Mega που αρχίζει στις 23.40.

Σκοπός των διοικούντων το EXTRA συνέχισε ο κ. Λεβέντης, είναι να αρχίζει η εκπομπή μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ώστε να αναγκάζονται να ξαγρυπνούν όσοι θέλουν να την παρακολουθήσουν και να δίνεται η εικόνα περιθωριακής εκπομπής.

Λυπάμαι γιατί το EXTRA υιοθέτησε ακροδεξιά χροιά στις εκπομπές του και επιπλέον γιατί την τεράστια πλειοψηφία του τηλεοπτικού του χρόνου διαθέτει επί πληρωμή σε τηλεπωλήσεις βιβλίων, θερμαστρών, οικιακών ειδών και σε δημοπρασίες χρυσαφικών, αυτό γίνεται από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ, την δε νύκτα παίζουν τσόντες και ασελγή θεάματα, πάλι με σκοπό την είσπραξη χρημάτων από τις τηλεφωνικές κλήσεις του κοινού. Αντιστεκόμαστε σε μια τέτοιου είδους λειτουργία της τηλεόρασης, εξ ου και η κακομεταχείρισή μας…

Το θλιβερό είναι ότι απουσιάζει δυστυχώς η κρατική εποπτεία επί των ΜΜΕ, με αποτέλεσμα να παραβιάζονται οι νόμοι και να καταπατείται το δίκαιο. Η δικαιοσύνη επιφορτίζεται τώρα με το χρέος να δώσει λύση, ενώ αυτό είναι αποστολή των αρμοδίων υπηρεσιών του κράτους.