2014-03-24 14:06:00

Η παρέα του Κολωνακίου στηρίζει Χρυσή Αυγή και Ποτάμι

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2014-03-24 14:06:00 Timestamp ID : 1395669960

Ρωτάνε συχνά πολίτες το Βασίλη Λεβέντη, με τί τρόπο η χώρα θα εξέλθει από τα μνημόνια και την κρίση. Ο Βασίλης Λεβέντης απαντάει ότι, ναι μεν για την πτώχευση ευθύνονται οι πολιτικοί και τα κόμματα που κυβέρνησαν τα τελευταία 40 χρόνια, όμως φταίει και ο λαός που ψήφιζε όλα αυτά τα άχρηστα υποκείμενα και το έκανε από καθαρή ιδιοτέλεια – ενώ ήξερε ότι δεν υπάρχει έγκλημα χωρίς τιμωρία και ότι συνεπώς θα ερχόταν η ώρα που θα πληρώναμε όλοι την ευδαιμονία και το βόλεμα της μεταπολίτευσης.

Ο Βασίλης Λεβέντης μάλιστα προσθέτει ότι η αφαίρεση όλων των προνομίων της ελίτ, (όπως αυτά περιγράφονται στο τέλος του παρόντος κειμένου), η φορολόγηση πολιτών και εταιρειών με περιουσία άνω των 10.000.000 €, κατόπιν με περιουσία άνω των 5.000.000 € έως και 2.000.000 €, θα αποφέρει στο κράτος χρήματα που αφ' ενός θα ανακουφίσουν τη ζωή αυτών που επλήγησαν οικονομικά μετά το 2009 και οι οποίοι ήδη βρίσκονται στο περιθώριο, αφ' ετέρου δε θα τονώσουν την αναπτυξιακή προσπάθεια, αυτήν που αποδίδουσα είναι η μόνη που μπορεί να μας βγάλει από την κρίση.

Τα άλλα κόμματα σιωπούν επί αυτής μας της πρόθεσης να φορολογήσουμε το μεγάλο πλούτο, προφανώς διαπλέκονται οικονομικά και ελέγχονται από αυτόν. Όμως τελικά, όσο αρνούμαστε να υιοθετήσουμε την πρόταση αυτή της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, τα βάρη κατανέμονται οριζόντια, βάρβαρα και άδικα και η κατάληξη θα είναι οδυνηρή, περαιτέρω σκληρά μέτρα (τα οποία αφήνουν ανέντιμα για μετά τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου) και κούρεμα των καταθέσεων. Για τις καταθέσεις, τα συμφωνηθέντα στην Ευρωπαϊκή Ένωση εγγυώνται μόνο ποσά μέχρι 100 χιλιάδες ευρώ, μεγαλύτερα ποσά μένουν στην αβεβαιότητα και το όλο κλίμα ομοιάζει σαν να λέμε στους πλουσίους «πάρτε τα λεφτά σας και φύγετε, στην Ελλάδα θα τα χάσετε».

Λυπούμαστε λοιπόν, αλλά θεωρούμε ότι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος φέρονται ανήθικα στο λαό μας, βάζουν το φτωχό λαό να πληρώσει τις κλεψιές και τις μαύρες τρύπες που δημιούργησαν οι ατασθαλίες της οικονομικής μας ολιγαρχίας. Αυτό καταγράφεται και σίγουρα κακό θα είναι το τέλος των δύο αυτών κυρίων.
Για την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ο Τσίπρας είναι το ίδιο επικίνδυνος με τους κυρίους Σαμαρά και Βενιζέλο γιατί δημαγωγεί ασύστολα, εθίζει τους 'Ελληνες με εύκολες λύσεις περί μονομερούς διαγραφής του χρέους, ομιλεί για επιστροφή μισθών και συντάξεων στα επίπεδα του 2009 και επαναπρόσληψη όλων των απολυθέντων. Υποτιμάει δηλαδή ο Τσίπρας τη νοημοσύνη όλων μας, μοιάζει σαν να μην ξέρει ότι πτωχεύσαμε, έρχεται μακαβρίως τώρα να αντιγράψει τον Γιώργο Παπανδρέου του 2011, ο οποίος πρότεινε δημοψήφισμα για το αν θα μείνουμε ή θα φύγουμε από το ευρώ. Αν νομίζει ο κ. Τσίπρας ότι με αυτές τις μεθόδους εκβιάζονται οι Ευρωπαίοι πλανάται. Οι Ευρωπαίοι έχουν κάνει τα λάθη τους, όμως σε μία συμμαχία χωρών δεν επιβιώνουν χώρες που βασίζουν σε εκβιασμούς την υπόστασή τους. Λάθος δρόμο διάλεξε ο κ. Τσίπρας ή με λάθος τρόπο επιχειρεί να δώσει υπόσταση στην πολιτική του γύμνια. Δυστυχώς για εμάς, εκτός του να κάνουν τα πάντα οι Ευρωπαίοι για να μην μας χάσουν, έχουν και τη λύση να μας πετάξουν έξω με τις κλωτσιές και τότε να δούμε που θα κρυφτούν τύποι σαν τον Τσίπρα…

Από τη θέση αυτή Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ καταδικάζει τη στάση δημοσιογράφων όπως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και πολλών άλλων της ίδιας παρεούλας του Κολωνακίου, οι οποίοι συνεχίζουν να εμφανίζουν σκηνοθετημένες δημοσκοπήσεις με τις οποίες Χρυσή Αυγή και ποτάμι βρίσκονται μαζί στην «τρίτη» θέση. Το ποτάμι είναι δημιουργία ισχυρού καναλάρχη με σκοπό να κόψει το ΣΥΡΙΖΑ, η δε Χρυσή Αυγή είναι η εκδικητικότητα κάποιων κρατικοδίαιτων και βολεμένων που νομίζουν ότι ψηφίζοντας νεοναζιστές και φασίστες θα μπορούσε η χώρα να επιστρέψει στην ευδαιμονία και το προ του 2009 φαγοπότι. Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ προειδοποιεί δημοσιογράφους που κάνουν στημένα γκάλοπ υπέρ της Χρυσής Αυγής και άλλους που κάνουν πολύωρες εκπομπές στηρίζοντας άμεσα ή έμμεσα τη Χρυσή Αυγή, ότι καταγράφονται και θα έλθει η ώρα της καταδίκης τους από την κοινωνία. Τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής θεωρούμε θύματα της κρίσης και της απελπισίας που αυτή προξενεί, όμως οι δημοσιογράφοι στηρίζοντας ναζιστές και φασίστες διαπράττουν έγκλημα κατά του λαού και στο σημείο αυτό καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει.

'Οσο για το ποτάμι, τον μεγαλοεκδότη που το στηρίζει και το συνάφι των δημοσιογράφων που ένθερμα πατρονάρουν την κίνηση προειδοποιούμε, ο λαός θα τιμωρήσει όσους παίζουν με το μέλλον και τα όνειρά του. Η ρήση Λεβέντη ότι 6 καναλάρχες έκλεψαν το 1999 στο χρηματιστήριο το μισό δημόσιο χρέος της χώρας μας και ότι οι δημοσιογράφοι είναι πιόνια και κλητήρες στον προθάλαμο τους, ισχύει και παραμένει. Όσο ο λαός κοιμάται το κλεμένο χρήμα και οι αργυρώνητοι δημοσιογράφοι θα βασιλεύουν.

Αν όμως ξυπνήσει ο κόσμος, αν Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ εκλέξει στις 25 Μαΐου ένα ή δύο ευρωβουλευτές, τότε τα πράγματα αλλάζουν.
Τα λαμόγια δεν θα έχουν θέση στην Ελλάδα.

Σας παραθέτουμε τις προτάσεις μας.

Μείωση κατά 20% μισθών και συντάξεων για όσους λαμβάνουν περισσότερα των 2000€ μηνιαίως. Μέχρι τις 2000 ευρώ το μήνα δεν προβλέπεται καμία περικοπή.

Την απαγόρευση δεύτερης ή τρίτης σύνταξης, όταν η πρώτη είναι μεγαλύτερη των 1000€ το μήνα.

Κατάργηση διπλοθεσίας και πολυθεσίας, περιορισμός όλων σε μια δουλειά και σε μία μόνο σύνταξη.

Απαγόρευση στους συνταξιούχους να εργάζονται όταν η μηνιαία σύνταξη υπερβαίνει τα 1000€.

Αφαίρεση της σύνταξης για όσους έχουν υψηλά εισοδήματα από κάθε πηγή.

Παύση καταβολής συντάξεων σε όλους όσους διετέλεσαν βουλευτές ή κρατικοί αξιωματούχοι.

Θέσπιση φόρου υπεραξίας σε όλες τις αγοραπωλησίες, απαλλάσσονται πρώτη και δεύτερη κατοικία για κάθε οικογένεια.

Μεγαλύτερος συντελεστής φόρου για όσους έχουν στο Ε9 περισσότερες των τριών κατοικίες.

Κατάργηση της κρατικής χρηματικής επιχορήγησης στα κόμματα και κατάργηση όλων των προνομίων των βουλευτών.

Μείωση κατά 50% των αποδοχών προέδρου δημοκρατίας, πρωθυπουργού, υπουργών, βουλευτών, περιφερειαρχών, δημάρχων, μητροπολιτών και ανωτέρων κρατικών λειτουργών. Δηλαδή όλων των εκλεγμένων και διορισμένων αξιωματούχων.

Μέγιστος χρόνος παραμονής ως μέλος του κοινοβουλίου τα 12 έτη.

Την άμεση απόλυση από τη Βουλή υπαλλήλων που διορίστηκαν με συμφωνία των κομμάτων και έχουν συγγενική σχέση με νυν ή πρώην βουλευτές.

Αποσπασμένοι ή μετακλητοί υπάλληλοι να επιστρέψουν άμεσα στις υπηρεσίες όπου οργανικά ανήκουν.

Συμμετοχή των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στα κέρδη των επιχειρήσεων, με ειδικό νόμο πλαίσιο.

Ισοφάριση δικαιωμάτων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα σε όλα τα επίπεδα.