2014-04-17 21:36:00

Μήνυμα από τον πρόεδρο, Βασίλη Λεβέντη.

By antidiaploki

“Η ενασχόληση με τα κοινά (πολιτική) δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να σχετίζεται με την προσωπική και ατομική προβολή καθώς και οικονομικές και άλλου είδους απολαβές από μέρους του πολιτικού.
Τουναντίον μάλιστα πρέπει να χαρακτηρίζεται από την συνεχή και ακατάπαυστη διάθεση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και την πατρίδα
Η ανιδιοτέλεια η αυτοθυσία και η αυταπάρνηση η ένταξη του ατομικού στο συλλογικό συμφέρον είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας πολιτικός και ευρύτερα ένας πνευματικός ηγέτης.
Η ιδέα του σοσιαλισμού που δυστυχώς καταπατήθηκε στις ημέρες μας από κάποιους επίδοξους δημαγωγούς και σφετεριστές της δημοκρατίας με εκφράζει απόλυτα.”

  1. Τι πάει να πει όμως σοσιαλισμός; Πάει να πει ίσες ευκαιρίες για όλους τους ‘Έλληνες στην μόρφωση, την υγεία, την παιδεία, τις πρώτιστες και βασικές ανάγκες.
  2. Σημαίνει στήριξη των αδυνάτων, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, των εγκαταλελειμμένων ανθρώπων της υπαίθρου που μαστίζονται από την ανεργία.
  3. Σοσιαλισμός σημαίνει να είσαι κοντά στην κοινωνία και τα προβλήματα της να γυρίζεις τις φτωχογειτονιές της Δραπετσώνας και της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης του Περάματος και να απλώνεις ένα χέρι βοηθείας σε αυτούς που καταπονούνται (και όχι μόνο στην προεκλογική περίοδο να τους θυμάσαι).
  4. Σοσιαλισμός σημαίνει η Ελλάδα να γίνει κράτος δικαίου: να λειτουργήσουν οι νόμοι και το Σύνταγμα, να επικρατήσει η ισοπολιτεία η ισονομία και η αξιοκρατία σε όλες τις βαθμίδες του δημοσίου βίου.
  5.  Όλοι οι πολίτες να είναι ίσοι απέναντι στον νόμο και οι δικαστές να έχουν το ανάστημα ανεξάρτητοι από κάθε παράγοντα και από κάθε πίεση να ασκούν αβίαστα και ακηδεμόνευτα το έργο της απονομής του δικαίου.
  6. Σοσιαλισμός σημαίνει δημοκρατία σημαίνει ελεύθερη πρόσβαση στα ΜΜΕ όλων των πολιτικών κομμάτων. Πλουραλισμός και αντικειμενική πληροφόρηση από τα ΜΜΕ και τον τύπο πληροφόρηση που δεν θα ελέγχεται και δεν θα φιλτράρεται από τις βουλήσεις του κάθε απατεώνα μεγαλοεκδότη Τεγόπουλου, Βαρδινογιάννη, Κόκκαλη, Λαμπράκη, Αλαφούζου, Μπόμπολα, Κυριάκου, Κοντομηνά.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

H Ελληνική τηλεόραση έχει όλο σκουπιδοεκπομπές που έχουν ως στόχο τους την αποχαύνωση και την αποκοίμιση της κοινωνίας μας αλλά επίσης και τα δελτία ειδήσεων συμβάλλουν στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.
Δυστυχώς το 1990 θέλαμε με την ελεύθερη τηλεόραση να ιδρυθούν ιδιωτικά κανάλια και να έχουμε πλουραλισμό απόψεων να καλούνται εκπρόσωποι από όλα τα κόμματα.

Μέχρι πρόσφατα είχαμε μια ΕΡΤ ΜΕ 0% ακροαματικότητα και που ήταν φερέφωνο και λιβανιστήρι της εκάστοτε κυβέρνησης και ιδιωτικά κανάλια υποταγμένα στις 10 οικογένειες που έφαγαν την Ελλάδα, στους 10 διαπλεκόμενους καναλάρχες που αναλαμβάνουν τα δημόσια έργα και τις προμήθειες του δημοσίου και είναι εκείνοι που έφαγαν 33 τρις με την γνωστή κομπίνα του χρηματιστηρίου.

Η πληροφόρηση ελέγχεται από αυτούς. Οι δημοσιογράφοι έχουν ξεπουλήσει την δημοσιογραφική τους πένα και δεοντολογία με στόχο την τηλεθέαση και τα υψηλά κασέ των καναλαρχών και χειραγωγούν τις μάζες και μας σερβίρουν αυτά που θέλει ο κ. Μπόμπολας,  ο κ. Τεγόπουλος, ο κ. Κυριακού, ο κύριος Λαμπράκης, ο κύριος Κόκκαλης, ο κ. Κοντομηνάς και το κακό συναπάντημα.

Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2014-04-17 21:36:00 Timestamp ID : 1397770560