2015-05-02 08:31:00

Εκλογές & οικουμενική κυβέρνηση

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2015-05-02 08:31:00 Timestamp ID : 1430555460

O κ. Τσίπρας μιλάει ότι έχει εντολή από τον λαό!

Αλλά η εντολή αυτή προέκυψε από ανέφικτες και απραγματοποίητες υποσχέσεις στο λαό. Του υποσχέθηκε τα πάντα, το κάθε τι, χωρίς να υπάρχει η οικονομική δυνατότητα (η ανάλογη πίτα) για την πραγματοποίησή τους.

Τώρα μεταθέτει την πραγματοποίηση τους στο απώτερο μέλλον, όταν θα έχει δημιουργηθεί αυτή η πίτα.

Άρα η εντολή που έχει στα χέρια του ο κ. Τσίπρας είναι χωρίς περιεχόμενο, είναι ένα κουρελιασμένο χαρτί πλαστών υποσχέσεων.

Τώρα αντί να παραιτηθεί αφού είπε ψέματα στο λαό και του απέσπασε την ψήφο, αισθάνεται ότι του καλαρέσει η εξουσία με την καρέκλα της, και δεν ξεκολλάει από αυτήν. Επικαλείται ότι έχει την (απατηλή) εντολή του πλανεμένου λαού και αντί να παραιτηθεί ζητάει με δημοψήφισμα να μονιμοποιηθεί στην καρέκλα!

Είναι αντάξιος και ο όχι ο καλύτερος αλλά ο χειρότερος των παλαιοκομματικών πολιτικών που γνώρισε ο τόπος τα τελευταία 5 χρόνια, οι οποίοι με ψεύτικες και απατηλές υποσχέσεις κατέλαβαν την εξουσία, και σαν στρείδια προσκολλήθηκαν στην καρέκλα τους.

Να ζητήσει συγνώμη από τον λαό για την απάτη και να πάει σπίτι του γιατί δεν είναι δυνατόν να θέλει να κυβερνήσει και να εφαρμόσει πολιτικές λιτότητας που δεν πιστεύει. Το προσπάθησαν ο Κωστάκης, ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης αλλά σύντομα απέτυχαν.

Η χώρα και ο λαός χρειάζονται πολιτικούς να λένε την αλήθεια στον λαό  όσο δυσάρεστη και αν είναι, και όχι λαοπλάνους που στόχο έχουν μόνο την καρέκλα της εξουσίας.

Η χώρα χρειάζεται άμεσα εκλογές και ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΉ κυβέρνηση και παλλαϊκή συμετοχή στην προσπάθεια ανόρθωσης. Κανένας πολιτικός δεν μπορεί μόνος του να λύσει το πρόβλημα αν δεν συμμετέχουν όλες οι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις  με ομοψυχία και αλληλεγγύη και στην προσπάθεια ανόρθωσης!

Κωνσταντίνος Λεβέντης