2015-05-23 07:55:00

Το Άγιο Φως, η Αγία Βαρβάρα… και οι παθογένειες

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2015-05-23 07:55:00 Timestamp ID : 1432367700

   Πολύς ντόρος έγινε τις τελευταίες μέρες – για να μην πω εβδομάδες –  περί του Αγίου Φωτός από στελέχη της παρούσας κυβέρνησης. Κατά τη γνώμη τους, η μεταφορά Του από τους Αγίους Τόπους είναι ένα μεγάλο έξοδο για την χώρα που περνάει δύσκολα, το οποίο σημειωτέον φέρνουμε μια φορά το χρόνο.
Δεν μας λένε όμως πόσο κοστίζει στο κράτος. Μήπως υπερβάλλουμε λίγο; Το ίδιο είπαν και για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας τα οποία δεχόμαστε πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Χτες (19/5/2015) είδα στην Καθημερινή τον πρωθυπουργό να αναφέρεται για τις παθογένειες, οι οποίες δεν αντιμετωπίστηκαν τα τελευταία χρόνια (εγώ θα έλεγα τα τελευταία 30 χρόνια), αλλά επιδεινώθηκαν, την αντιμετώπιση των οποίων προέταξε ως πρώτο μέλημα της κυβέρνησης μετά το τέλος της διαπραγμάτευσης.

Αγαπητοί κυβερνώντες, αφού αποφασίσατε να ασχοληθείτε με αυτό το καρκίνωμα του κράτους, βάλτε το μαχαίρι στο κόκκαλο… 

Σταματήστε να χρηματοδοτείτε τα κόμματα και τις ΜΚΟ.

Καταργήστε τους 250.000 πολυθεσίτες στον δημόσιο τομέα, ώστε να δημιουργηθούν αντίστοιχες θέσεις εργασίας.

Κόψτε διπλές και τριπλές συντάξεις που κάνουν τεράστια ζημιά στα ασφαλιστικά ταμεία.

Κόψτε τις συντάξεις βουλευτών και κρατικών αξιωματούχων.

Απολύστε αμέσως τους 1700 υπαλλήλους της Βουλής, οι οποίοι διορίστηκαν με συμφωνία των κομμάτων χωρίς ΑΣΕΠ και είναι συγγενείς των νυν και πρώην βουλευτών.

Απολύστε όλους τους αργόμισθους από το δημόσιο, οι οποίοι πληρώνονται χωρίς να εργάζονται.

Μειώστε τις υπέρογκες αποδοχές των εκλεγμένων και διορισμένων αξιωματούχων κατά 50%.

Και γενικά κόψτε όλα τα προνόμια των Βουλευτών και τα επιδόματα. Με μισθό 8000 ευρώ το μήνα δε νομίζω να έχουν ανάγκη από 1500 ευρώ επίδομα ενοικίου, δωρεάν οδοιπορικά, βουλευτικά αυτοκίνητα και όλα τις υπόλοιπες ανέσεις.

Όπως σας απέδειξα αλλού είναι το πρόβλημα του κράτους και όχι στη μεταφορά του Αγίου Φωτός και των λειψάνων. Πιο πολύ αντιδρούν με βάση τη δική τους πίστη, την οποία ευγενικά θα χαρακτήριζα χαλαρή, για να μην πω ανύπαρκτη.

Όσον αφορά και το θέμα με τα λείψανα στο νοσοκομείο έχω να πω το εξής: Αφού τα νοσοκομεία μας έχουν "στεγνώσει" από οικονομικούς πόρους, φάρμακα και γιατρούς, μόνο η επέμβαση Του Θεού μπορεί να μας σώσει πια…