2015-06-04 13:11:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 4 Ιουνίου 2015

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2015-06-04 13:11:00 Timestamp ID : 1433423460

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 4 Ιουνίου 2015

Από την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:   Παρακολουθούμε τις απειλές που εκτοξεύουν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περί ενδεχομένου άμεσης προσφυγής σε εκλογές, σε περίπτωση που οι δανειστές επιμείνουν σε άκαμπτη στάση.

Όλοι αυτοί οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο βέβαιοι ότι θα κερδίσουν τις εκλογές; Στις εκλογές αυτές ο ΣΥΡΙΖΑ τι θα ισχυρίζεται, ότι αν πάρει αυξημένη δύναμη θα φοβηθούν οι Ευρωπαίοι ή ότι θα οδηγήσει τη χώρα εκτός Ευρώ;

Η τακτική δεξιάς και ΠΑΣΟΚ ήταν τακτική δουλοπρέπειας και υποτέλειας στους ξένους. Όμως και η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρόταση να αυτοκτονήσουμε ως χώρα. Είναι ουτοπία να θεωρούμε ότι εμείς οι Έλληνες θα επιβάλουμε τους όρους μας στην Ευρώπη.

Ο κ. Τσίπρας κέρδισε τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015  εξαπατώντας τους Έλληνες με ψέματα και παροχολογία.

Τώρα όμως ο λαός γνωρίζει ποιος είναι.
Τώρα ο λαός κατάλαβε ότι στις 25 Ιανουαρίου δεν άλλαξε τίποτε. Στην Ελλάδα ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα επιμένει να βρίσκεται με το ζόρι στο προσκήνιο.

Υπάρχουν κόμματα όπως το ΠΟΤΑΜΙ, που υπηρετούν τη διαπλοκή και γεννήθηκαν από αυτή.
Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ προτείνει άμεση παραίτηση του κ. Τσίπρα, σχηματισμό Οικουμενικής Κυβέρνησης από τεχνοκράτες και εκλογές στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2015.

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ είναι η μοναδική διέξοδος από το τούνελ στο οποίο μας έβαλαν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και οι υπηρέτες τους.
Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θα συνεχίσει την πορεία στο λαό και θα δώσει σάρκα και οστά στα όνειρα της νεολαίας μας, μιας νεολαίας την αντίσταση της οποίας θα δουν όλοι τη νύχτα των εκλογών.
Γραφείο τύπου της ‘Ενωσης Κεντρώων
press@antidiaploki.gr