2015-07-10 11:01:00

Ο χρόνος του ΣΥΡΙΖΑ τελειώνει

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2015-07-10 11:01:00 Timestamp ID : 1436526060

Ένας προς έναν οι πρωθυπουργοί των υπολοίπων 18 χωρών, δηλώνουν την δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι η Ελληνική αντιπροσωπεία προσήλθε στις διαπραγματεύσεις χωρίς προτάσεις. Κάθε σώφρων ανθρωπος αναρωτιέται που βρίσκουν την ψυχραιμία αυτοί οι πρωθυπουργοί να φέρονται ακόμα με πολιτισμένο τρόπο. Η Ελληνική πλευρά συμπεριφέρεται λες και βρίσκεται σε διαγωνισμό πολιτικής ανευθυνότητας. Ανευθυνότητα που έχει ήδη φτάσει στα όρια της προδοσίας. Και το λέω αυτό διότι η εντολή των εκλογών ήταν το σκίσιμο των μνημονίων. Οχι μόνο δεν έσκισε το μνημόνιο ο κύριος Τσίπρας αλλά πάει να βγάλει τη χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν αυτό δεν είναι προδοσία, τότε τί είναι;

Όμως, η οποιαδήποτε πρόταση η οποία τελικά θα προκύψει αν προκύψει, θα πρέπει να περάσει από το Ελληνικό κοινοβούλιο. Κι εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα ραγίσει με αποτέλεσμα την οικουμενική και τις εκλογές ή άμεσα τις εκλογές. Αν πάλι δεν προκύψει πρόταση, η καθυστέρηση θα είναι θανατηφόρα. Ελπίζω ακόμα, οτι σύντομα αυτή η καταστροφική κυβέρνηση η οποία έκανε το 60% της κοινωνίας να δείξει σε όλο της το μεγαλείο την βαθιά πεποίθησή της όχι μόνο ότι ανήκει στην Ανατολή, αλλά ότι πάντα ήταν στο πνεύμα και στην ψυχή μια χώρα της Ανατολής, ελπίζω λοιπόν οτι αυτή η κυβέρνηση σύντομα θα πέσει. 

Γιατί αν δεν πέσει Κυρίες και Κύριοι, ακόμα και συμφωνία να υπογραφεί, δεν θα κάνουν μεταρρυθμίσεις και το πρόβλημα θα διαιωνίζεται. Μια παρατεταμένη βαριά αρρώστια από την οποία θα παρακαλάει ο κάθε πολίτης πότε θα πεθάνει. Ελπίζω, και το λέω από εδώ, από το βήμα της Ένωσης Κεντρώων, ότι αν δεν έλθει σύντομα μία κυβέρνηση η οποία να παίρνει στα σοβαρά τον ρόλο της όσον αφορά στην αναθεώρηση του Συντάγματος, στην μείωση του κράτους, στην θεραπεία των παθογενειών και στην αλλαγή της ενισχυμένης σε απλή αναλογική, σύντομα θα έχουμε άσχημες περιπέτειες, εχθροπραξίες, φόβο, δολοφονίες, πείνα, εξαθλίωση. Ήδη η Αθηνα έχει αρχίσει να ερημώνει διότι ο κόσμος δεν βάζει βενζίνη ή δεν έχει να βάλει βενζίνη και απλώς τελικά δεν κυκλοφορεί. Οι προπαγανδιστές του ΣΥΡΙΖΑ μιλάνε για κινδυνολογία. Αν το να βλέπεις την πραγματικότητα είναι κινδυνολογία, ε τότε ναι δεν διστάζω να πω ότι είμαι κινδυνολόγος. 

Κύριες και κύριοι, έχει χαθεί κάθε λογική. Και η Ένωση Κεντρώων τα λεει αυτά 25 χρόνια. Τώρα όμως που η φωνή της, σύντομα θα ακουστεί στη Βουλή, θα συνταραχτούν τα θεμέλια της πολιτικής ζωής. Μοχλός πίεσης θα γίνει το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων προς την κατεύθυνση της υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων. Πρώτα από όλα όμως, προέχει να πέσει αυτή η σχιζοειδής κυβέρνηση, η οποία ενώ ζητάει λεφτά, βρίζει αυτόν που την δανείζει.

Κύριε Τσίπρα, πολλές φορές το έχω πεί ότι ντρέπομαι που βρισκόμαστε κοντά στην ηλικία. Ντρέπομαι που οι επόμενες γενιές θα λένε για την γενιά μου οτι προσπάθησε να καταστρέψει ολόκληρη τη χώρα. Όμως να ξέρετε ότι η ζωή είναι πάντα παρούσα κύριε Τσίπρα. Και σύντομα θα νικήσει το θάνατο στον οποίο μας οδηγείτε με την άφρονα παιδιάστικη ιδεολογία σας. Δεν θα αποφύγετε την διάλυση του κόμματός σας. Μόνο για λίγο κοροϊδέψατε τον κόσμο ρίχνοντας επάνω του την ευθύνη της συμφωνίας. Η ευθύνη σύντομα θα γυρίσει πίσω σε σας όπου ανήκει και τότε να δούμε πως θα μπορέσετε να περιμαζέψετε τα συντρίμμια της αναρχικής ιδεολογίας σας.

 Καλή σας πτώση.