2015-07-14 10:31:00

Γιατί οι νέοι στηρίζουν την Ένωση Κεντρώων

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2015-07-14 10:31:00 Timestamp ID : 1436869860

Μέσα στην εφηβεία και ίσως λίγο αργότερα οι περισσότεροι νέοι ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος ή όποιων άλλων πεποιθήσεων νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν τα πολιτικά τους πιστεύω. Άλλοι μέσω των εκλογών αν έχουν δικαίωμα ψήφου και άλλοι απλά παρακολουθώντας τον πολιτικό ηγέτη που τους εκφράζει, κυρίως οι ανήλικοι.

Οι νέοι έχουν ένα όραμα για το μέλλον πάνω – κάτω με πολλές συνιστώσες. Οραματίζονται έναν κόσμο περισσότερο δίκαιο και ανθρώπινο με περισσότερες ευκαιρίες για τα νέα άτομα και δη γι’ αυτούς που με μόχθο κατάφεραν να μορφωθούν. Έτσι, οι νέοι μισούν το ρουσφέτι, αφού αρκετοί από αυτούς έχουν «δει» να χάνουν κάποια θέση εργασίας, κι ας ήταν ικανοί, από άτομα που είχαν έναν μπάρμπα στην Κορώνη. Οι νέοι βλέποντας τις συνέπειες που επιφέρει η άνοδος ακραίων ιδεών στη χώρα μας τάσσονται κατά του ρατσισμού και υπέρ της διαφορετικότητας, τάσσονται κατά της «κωλοτούμπας» και υπέρ του γνήσιου και έντιμου λόγου που βγαίνει απ’ το στόμα πολιτικού που νοιάζεται πραγματικά γι’ αυτή τη χώρα που περνάει πολλά… Πολλά! Οι νέοι ψάχνουν για ηγέτες που «βλέπουν» μπροστά, που γίνονται σύγχρονοι «προφήτες». Κάποιοι νέοι ψάχνουν για «καταφύγιο» νιώθοντας προδομένοι τόσο απ’ τη δεξιά όσο και απ’ την αριστερά, άλλοι επιθυμούν να θέτουν τα ερωτήματά τους στα οποία απάντηση δίνει άμεσα ο Πρόεδρος του κόμματος, έχοντας μια σχέση φιλική.

Για λόγους απλούς, καθημερινούς η νεολαία τάσσεται υπέρ κόμματος που απευθύνεται στον απλό και ταπεινό πολίτη. Για λόγους ακόμα περισσότερους που ο καθένας μας μπορεί να φανταστεί η νεολαία τάσσεται υπέρ της Ένωσης Κεντρώων.