2015-08-22 17:41:00

Έκλογές 2015. Μέρος 2ο.

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2015-08-22 17:41:00 Timestamp ID : 1440265260

Το αναμενόμενο απ´ όλους εμάς τους υποψιασμένους, έγινε.. ο πρωθυπουργός παραιτήθηκε και πάμε σε εκλογές (πάλι).

Δεν χωράει ο νους μου ότι πάμε πάλι στις κάλπες, γιατί ο Τσίπρας δεν μπορεί να ελέγξει το κόμμα του. Γιατί γιαυτό πάμε σε εκλογές, δυστυχώς.

Πρέπει να αποδοκιμαστεί ο Τσίπρας γιατί βάζει το συμφέρον του κόμματος του, πάνω από το συμφέρον της χώρας μας, γιατί αυτή και μόνο είναι η αλήθεια, όλα τα άλλα είναι διάτρητες και φτηνές δικαιολογίες. Επειδή αποδείχθηκε πολύ λίγος ως ηγέτης, ανύπαρκτος ως manager (δεν κατάφερε να βρει τους κατάλληλους συνεργάτες για να κυβερνήσει, δεν έχει αυτή την ικανότητα, το να επιλέγει τους κατάλληλους, τους ικανούς), γιαυτό πάμε σε εκλογές και πάλι.

Αυτή του την εμφανή ανικανότητα, θα τη πληρώσουμε όλοι μας με εκλογές. Όλοι εμείς που αναγνωρίζουμε αυτές του τις αδυναμίες, θα πρέπει να τον αποδοκιμάσουμε με τη ψήφο μας. Για να μη βάλω και όλα τα ψέματα που μας έλεγε -χρόνια τώρα- και που συνεχίζει να μας λέει. Ο άνθρωπος έχει φτάσει στο σημείο, να σου λέει καλημέρα και να κοιτάς προς τα πάνω για να δεις αν όντως είναι μέρα.

Παρ´ όλα αυτά, μάλλον είναι αρκετά μπροστά απ´ όλους τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, απ´ όλα τα υπόλοιπα κόμματα, στις προτιμήσεις του κόσμου, των συμπολιτών μας. Ίσως γιατί όλοι οι υπόλοιποι έχουν "καεί" από τις κακές πολιτικές τους. Ξέρουμε καλά ότι τα μνημόνια ήταν αποτέλεσμα λάθος οικονομικών πολιτικών τα τελευταία 40 χρόνια. ΝΔ& ΠΑΣΟΚ μας κυβερνούσαν αυτά τα 40 χρόνια, με μονοκομματικές κυβερνήσεις και με ποσοστά που έφταναν πάνω από 85% και των δυο αυτών κομμάτων μαζί. ΝΔ & ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ & ΝΔ χρεοκόπησαν τη χώρα μας, πρέπει να τους χρεοκοπήσουμε – πολιτικά- και εμείς, αλλιώς θα ήμαστε άξιοι της τύχης μας.

Όμως -θεωρώντας τον εαυτό μου- ως άκρως ανησυχούντα πολίτη, θέλω να πω σε όλους μας – και στον εαυτό μου- ότι πλέον πρέπει να ψηφίσουμε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, ΟΧΙ με τη θεωρία της χαμένης ψήφου, αυτής της θεωρίας που τελικά μας οδήγησαν εδώ, στη δυστυχία μας.

Πρέπει να μπει – με μεγάλη δύναμη -στην επόμενη Βουλή, η Ένωση Κεντρώων. Μόνο αυτό το κόμμα μπορεί να συμβάλλει σε λύσεις ικανοποιητικές για όλους μας, για τη χώρα μας.

Έχουμε θέσεις, είναι γνωστές και αναρτημένες στην ιστοσελίδα μας. Θα ήθελα πραγματικά, να μπορούσε κάποιος να μου πει ότι δεν συμφωνεί, ότι δεν του αρέσουν οι θέσεις μας. Αλλά να πει και το γιατί δεν συμφωνεί, γιατί δεν του άρεσαν.

Με δεδομένο βέβαια ότι είμαστε ένα δημοκρατικό κόμμα, που θέλει την Ενωμένη Ευρώπη και το ευρώ. Ακόμη και αν υπάρξουν -ίσως- κάποια πράγματα που ίσως κάποιος δεν συμφωνεί, είμαι βέβαιος ότι θα είναι κάτι μεμονωμένο και ότι στο 80% θα συμφωνεί.

Σε κάθε περίπτωση, ότι και αν τελικά ψηφίσετε αγαπητοί μου συμπολίτες, φροντίστε ώστε να ΜΗ μπουν στο κοινοβούλιο άνθρωποι άεργοι, που δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους στη ζωή τους, άνθρωποι που δεν έχουν πραγματικά ένσημα εργασίας. Δεν θέλω προσωπικά, να μιλάνε και να αποφασίζουν για εργασιακά, συντάξεις, μισθούς κλπ, άνθρωποι που στη πράξη δεν τα έχουν ζήσει ποτέ τους, είναι ανεπάγγελτοι, είναι τεμπέληδες.

Ας μείνουν έξω από τη Βουλή, μπας και τελικά αναγκαστούν να δουλέψουν,να δουν τη γλύκα επιτέλους.