2015-10-06 23:27:00

Κύριε Λεβέντη. Είστε ένας λασπωμένος Δόν Κιχώτης κύριε!

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2015-10-06 23:27:00 Timestamp ID : 1444174020

 Λένε, πως τον κ.Λεβέντη τον φτιάξαν τα κανάλια και ιδιαίτερα ο ΣΚΑΙ. Λένε πως εμφανίστηκε ξαφνικά απο τα αζήτητα, απο το πουθενά και σηκωτό τον τοποθέτησαν μέσα στην βουλή. Ποιός τον έβαλε; Και με ποιόν σκοπό; Ποιός θα έβαζε έναν παλαιομοδίτη γελοτοποιό μέσα στην βουλή; Στον ναό της δημοκρατίας των προγώνων μας, που μέσα εκεί αυγατίζει και αναπαράγεται η μεγαλοιότητα του ήθους, της τιμιότητας, της αλήθειας, του σεβασμού; Ποιός θα εγκληματούσε τόσο αισχρά και θα λέρωνε τον ναό της δημοκρατίας που εφυήρε η Ελλάδα, τοποθετώντας μεσα εκεί έναν σκοτεινό πρεσβευτή της διαφθοράς, που τόσα χρόνια τα έπαιρνε χοντρά για να μήν συμμετέχει στα κανάλια και λερώσει, διαφθείρει τα μυαλά του λαού; Λένε πως τα βράδια συνευρίσκεται κρυφά σε στοές με μέλη της Μασονίας και στον ελέυθερό του χρόνο αντί να γυρνάει γιαλό γιαλό βόλτες με κότερα μεγαλοεπιχειρηματιών, αυτός ντύνεται κουκουλοφόρος και κάνει τελετές σε λέσχες των Κού Κούξ Κλάν.

Λένε πως πουλάει πόρτα πόρτα ημερολόγια για να χρηματοδοτήσει την τρομοκρατική οργάνωση που διατηρεί υπο την βιτρίνα του κόμματός του. Είμαι Θεσσαλονικιός και έχω περάσει έξω απο τα γραφεία της Ε.Κ στην πόλη μου μία νύχτα με φεγγάρι. Δέν σας κρύβω πως τα ουρλιαχτά και οι πνιχτές κραυγές προερχόμενες απο μέσα, δέν μου έκαναν καθόλου εντύπωση και αυτό επειδή ήμουν προετοίμασμένος, είχα διαβάσει κάπου στο αχανή διαδίκτυο σχετικά, και ηξερα για τα όσα συμβαίνουν μέσα στα γραφεία του κ.Λεβέντη σε συγκεκριμένες νύχτες.

Λοιπόν. Τώρα που μπήκατε στην βουλή κ.Λεβέντη είστε καινούριος και θέλω να σας πώ δυό λογάκια ωστε να "στρώσετε". Φροντίστε να μήν ταράξετε τα μέχρι τώρα καθαρά και γάργαρα νερά της δημοκρατίας μας. Εκτός και άν σας φύτεψαν τα κανάλια σάν σπόρο της διαφθοράς μέσα στο υγιές περιβόλι του κοινοβουλίου μας! Σας φύτεψαν τα κανάλια εν μία νυκτί αλλα εν πάση περιπτώση τώρα που έγινε αυτό θα πρέπει να μήν το δείξετε και καρφωθείτε. Πώς;

Παραδειγματιστείτε απο τον κ.Θοδωράκη που τόσα χρόνια μάχεται και φωνάζει για αυτά που εμφανιστήκατε εσείς ξαφνικά αντιγράφοντας τα λεγόμενά του. Σας λένε επίσης γραφικό. Γι' αυτό κ. Λεβέντη όποτε σας καλούνε στα παράθυρα, φροντίστε να είστε τύπος και υπογραμμός όπως γίνονται μέχρι τώρα όλες τις συζητήσεις σε όλα τα μεγάλα έγκυρα κανάλια, fora της δημοκρατίας. Παραδειγματιστείτε απο τον κ.Αδωνη Γεωργιάδη. Μάθετε απο αυτό το ιερό τέρας ψυχραιμίας, το δεξί χέρι του πρώην πρωθυπουργού, οπου μπορεί καποιος να τον χαρακτηρίσει οτιδήπωτε εκτός απο γραφικό. Αλλα για να έχουμε καλό ερώτημα κ.Λεβέντη, το όνομά σας δέν είναι γραμμένο μέσα στην λίστα Λαγκάρντ άρα δέν είστε προσκεκλημένος κύριε, τί γυρεύετε μέσα στο κοινοβούλιο;

Δέν το ξέρατε πως είστε ανεπιθύμητος σάν άσπρο πρόβατο; Λερωθείτε λίγο! Ποιό είναι το βιογραφικό σας κ.Λεβέντη; Με τί προσόντα θα μας εκπροσωπήσετε στην βουλή; Φαίνεστε πουθενά σε υποβρύχια; Υπογράψατε ποτέ για εξοπλισμούς; Ποιούς διορίσατε, τί καλό προσφέρατε και σε ποιούς; Μήπως έστω τίποτα άμεσες αναθέσεις; Φαίνεται πουθενά το όνομά σας σε κάποιον Ελβετικό τραπεζικό λογαριασμό έστω; Άν όχι τί στο διάολο γυρεύετε μέσα στον ναό της γέννησης της δημοκρατίας; Ποιός σας φύτεψε; Δέν είστε πολιτικός κύριε, δέν ταιριάζετε! Ένας Δον Κιχώτης είστε που πρεσβέυετε τους ιδεαλιστές ονειροπόλους της νεολαίας…

 Για να ξεκαθαρίζουμε. Δέν κρατάς έναν πολιτικό θαμμένο 30 χρόνια (επειδή ενοχλούν οι αλήθειες του) για να τον αναδείξεις ξαφνικά εν μία νυκτί. Εάν εσύ φίλε ψηφοφόρε, ζαλισμένος απο την μέθη της "χρυσής" εποχής του φαγωποτιού, αγνοούσες εντελώς την ύπαρξη ενός ανθρώπου που κρατούσε ομπρέλα όταν απο την Ευρώπη έβρεχε δραχμές, δέν σου φταίει κανένας άλλος παρα μόνο εσύ. Ο λαός και κανένας άλλος, μέσα απο το διαδίκτυο "φύτεψε" τον κ.Λεβέντη μέσα στην βουλή. Που ευτυχώς σάν διαδίκτυο μέχρι τώρα είναι ακόμη ανεξέλεγκτο και ανεξάρτητο απο τα ΜΜΕ. 

  Τον κ.Λεβέντη, του βγάζω το καπέλο και τον σέβομαι. Επι 30 χρόνια λέει αυτά τα οποία είναι λογικά και ενοχλούν τα κομματικά σκυλιά της χώρας. Και μαλιστα τα έλεγε σε εποχές που όλοι διορίζονταν. Δέν τα λέει σήμερα ξαφνικά, όπως ο κατασκευασμένος Θοδωράκης με σκοπο να μαγνητίσει τους αηδιασμένους απο το τρέχον πολιτικο σκηνικό. Σήμερα που όλοι ζούμε αυτά που ζούμε, το σύστημα των κομματικών στρατών συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κ.Λεβέντη και να τον γελοιοποιεί. Άς είναι. Έτσι "γέρος" και "κουρασμένος" πλέον σήμερα αλλα σοφότερος, κατάφερε να φτάσει στην Ιθάκη του. Και τώρα κατάλαβε Ιθάκες τί σημαίνουν. Και όποιος απο εκείνους εκεί έξω έχει περισσότερο μυαλό και λιγότερο εγωισμό, αφουγκράζεται και σέβεται τις τάσεις του αύριο. Θα καταλάβει πως η είσοδος του κ.Λεβέντη στην Βουλή ενδεχομένως να είναι μία τιμή σε έναν "γερόλυκο" πολιτικό που τόσα χρόνια τον έθαβε άδικα το σύστημα των ρουσφετιών που μας έφτασε στην σημερινή κατάσταση. Αλλα επίσης θα καταλάβει πως η είσοδός του κ.Λεβέντη στην βουλή είναι η κερκόπορτα που ανοίγει ωστε να ηττηθούν οι σημερινοί τριακόσιοι ψευτοσπαρτιάτες και οι κομματικοί στρατοί τους. Μπορεί ο κ.Λεβέντης να μήν έχει πλέον την πηγμή που θα είχε άν έμπαινε πρίν 20 χρόνια. Αλλα όπως προείπα. Η πόρτα άνοιξε για ανθρώπους και κόμματα της λογικής και της ηθικής.  Και αν όμως τον κοροϊδεύεις κι εσύ φίλε μου αναγνώστη, τότε δεν διαφέρεις σε τίποτα από τους άλλους. Ο κόσμος άρχισε να τα βλέπει όλα.

Οι εποχή του φαγωποτιού άρχισε να περνάει και ο λαός τώρα βιώνει το hangover. Αυτό δείχνουν οι τάσεις. Και θα ξαναγίνει νηφάλιος. Ο κόσμος βλέπει την σαπίλα και ψηφίζει ΧΑ από αντίδραση. Τα άκρα της σαπίλας τα χτυπάει με ακραίες ψήφους. Αυτό συμβαίνει στο hangover ψάχνοντας να βρεί το πάτημά του. Ο κόσμος θα δει την λογική στην Βουλή και το ήθος και θα αρχίσει να βρίσκει τον εαυτό του. Όποιος δέν έχει ήθος, σεμνότητα, σεβασμό, δέν θα έχει μέλλον στην αυριανή πολιτική σκηνή. Οι εποχές των γλεντιών των κομματόσκυλων αρχίζουν να περνάνε στην μαύρη ιστορία της μεταπολίτευσης.

Το 45% της αποχής και το 7% της ΧΑ δείχνουν πως όποιος παραμένει σάτιρος του παρελθόντος θα θαφτεί σάν μιά σκιά του χθές. Το 45% του λαού δέν είναι αγνώμονες τεμπέληδες, και το 7% της ΧΑ δέν είναι φασίστες, απλώς δέν ψηφίζουν τα δικά σου κατασκεύασμενα κόμματα αντίδρασης κ.Θοδωράκη. Νά μία ακόμη τάση της εποχής, που δείχνει πως δέν μπορεί κάποιος να υποδείξει στον λαό το πώς να αντιδρά. Το 45% + 7% όπως και το 3,4% της Ε.Κ είναι οι αντίθετοι με την σημερινή σάπια πολιτική. Γνωρίζω και σαφώς πολλοί δέν θα σεβαστούν με σεμνότητα τις τάσεις που επικρατούν και θα παλέψουν να συντηρήσουν σάν ψάρι που σπαρταράει τα όποια συμφέροντα, καρφώνοντας ταμπέλες σε πρόσωπα και καταστάσεις. Αλλα ξαναλέω.

Ο λαός είναι ζαλισμένος απο το hangover. Δέν είναι ηλίθιος, και κρίνει. Προσωπικά ανήκω στο 45%. Όχι όμως απο επιλογή. Αλλα επειδή με χωρίζουν περίπου 2500km απο την Ελλάδα, ώς φρέσκος μετανάστης. Δώστε στους νέους μετανάστες το δικαίωμα ψήφου στις πρεσβείες και θα δείτε εν μία νυκτί πώς θα αλλάξει ο πολιτικός χάρτης της χώρας. Βλέπετε τα πρόβατα μέσα στο μαντρί κατευθύνονται ευκολότερα απο τα τσομπανόσκυλα των ΜΜΕ. Αλλα στην Ελλάδα του σουρεαλισμού που ζούμε, μπορεί και τα πρόβατα να αρχίσουν να δαγκώνουν.

Ποιά είναι η πολιτική κατάσταση του σήμερα; Μα τί άλλο.
Σήμερα ζούμε στην hangover εποχή, του φαγωποτιού που γινόταν χθές επί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Εγώ όπως και άλλοι δέν φάγαμε, δέν ήπιαμε, και παραμένουμε νηφάλιοι… 😉
Βλέπετε, στην χώρα των τυφλών, ανάποδος είναι αυτός που βλέπει.