2016-03-22 13:03:00

Ο παλαιός πολιτικός κόσμος καταρρέει!

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2016-03-22 13:03:00 Timestamp ID : 1458651780

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ- ΠΟΤΑΜΙ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ να διασώσουν τουλάχιστον τις βουλευτικές τους καρέκλες!

Η κ. Γεννηματά έντρομη, μπροστά στην αναμενόμενη πολιτική εξαφάνιση της, προσπαθεί να συνενώσει όλα τα πολιτικά απολιθώματα του ΠΑΣΟΚ- ΠΟΤΑΜΙ-ΔΗΜΑΡ -ΓΑΠ για να διασώσουν την πολιτική τους παρουσία και τα προνόμια που απολαμβάνουν σε βάρος του Λαού μας!

Αντιγράφει και υιοθετεί επιφανειακά, χωρίς να τις πιστεύει, τις εξαγγελίες της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και του Β. Λεβέντη για κυβέρνηση εθνικής ενότητας των ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων της χώρας, διότι μέχρι πρότινος τις λοιδορούσαν.

Μάλιστα δίνει και δεύτερη ευκαιρία στον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ αρνείται να συζητήσει με τον άνθρωπο που πάντα έβλεπε και προειδοποιούσε για τον καταστροφικό κατήφορο της χώρας, τον ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ.

Με αυτά τα μυαλά οι παλαιοκομματικοί και τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν, που με το πελατειακό πολιτικό σύστημα του δικομματισμού που εγκαθίδρυσαν, σε αγαστή συνεργασία με την ΝΔ κατέστρεψαν την χώρα, πτώχευσαν το Λαό μας, δεν σεβάστηκαν το δημόσιο συμφέρον και το Λαό, καλλιέργησαν την διαφθορά και την διαπλοκή, επιδιώκουν τώρα την ύστατη ώρα να σώσουν τον εαυτόν τους και τα προνόμιά τους, και όντες ανίκανοι να εκτιμήσουν την τραγική κατάσταση μας, απλά αντιγράφουν την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να απαιτούν σεβασμό γιατί πρώτοι αυτοί δεν σεβάστηκαν και δεν σέβονται το Λαό.

Δεν μπορούν να λένε αναξιόπιστο τον μόνο πολιτικό τον Β. Λεβέντη, που τα τελευταία 30 χρόνια, προειδοποιούσε μονότονα για την καταστροφή που ερχόταν, ενώ αυτοί και η παρέα τους απολάμβαναν τα αγαθά των προνομίων τους καθεύδοντες.

Αυτό αναγνωρίζει με μεγάλη καθυστέρηση σήμερα ο Λαός, αφού προδόθηκε από όλους του παλαιοκομματικούς και τον ΣΥΡΙΖΑ, και στρέφεται με βάσιμες ελπίδες στον εξυγιαντικό πολιτικό πόλο της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ που όλοι αυτοί καπηλεύθηκαν τα χρόνια που πέρασαν. Την απάντηση θα την δώσει ο ίδιος ο Λαός και ελπίζουμε ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΑ.

ΑΜΕΣΑ Η ΧΏΡΑ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, διότι οι παρόντες πολιτικοί είναι μπολιασμένοι χωρίς πολλές εξαιρέσεις με το τοξικό μικρόβιο του πελατειακού κράτους και έχουν γονιδιακή ροπή στο ρουσφέτι και την πολιτική συναλλαγή.

Ο Βασίλης Λεβέντης και η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ με την παρουσία τους και την συνέργεια του Λαού, εγγυώνται ότι με την ενωτική αυτή προσπάθεια θα απαλλαγούμε γρήγορα από τα μνημόνια και θα ρθεί η ανάπτυξη και η καταπολέμηση της ανεργίας.

Όλοι στον αγώνα για να δυναμώσει η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ!