2016-05-13 15:40:00

ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΡΑ.

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2016-05-13 15:40:00 Timestamp ID : 1463154000

ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. Ο κ. Τσίπρας με τον βολικό αυτό όρο προσπάθησε να διαγράψει τα ψέματα των τελευταίων 6 ετών και να εξιλεωθεί απέναντι στο λαό. Οι αυταπάτες όμως αυτές τα 6 αυτά χρόνια εξαπάτησαν μεγάλα λαϊκά τμήματα, που τον πίστεψαν, τον ψήφισαν σε 4 διαδοχικές αναμετρήσεις και κατέλαβε την εξουσία. Να μην περιμένει καμία συγνώμη γιατί ταλαιπώρησε όχι μόνο το λαό, αυτούς που τον πίστεψαν αλλά και αυτούς που δεν τον πίστεψαν, και προ παντός πάρα πολλά τίμια στελέχη του, και προ παντός χάσαμε την αξιοπιστία των εταίρων μας.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΩΡΑ. Η μόνη σωστή πατριωτική κίνηση εξιλέωσης για τις απάτες – αυταπάτες του κ. Τσίπρα είναι τώρα η δημιουργία Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας με όλα τα κόμματα του Ευρωπαϊκού Τόξου. Διότι μπορεί να μας κόστισαν οι αυταπάτες – απάτες του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα και σε χρόνο και προ παντός σε χρήμα, μέχρι να καταλάβει ότι δεν υπήρχε άλλη εύκολη έξοδος από την κρίση, τώρα πρέπει ενώπιον του Λαού, αφού ομολόγησε το τεράστιο λάθος του, να ζητήσει έστω την ύστατη αυτή ώρα την συνεργασία των Ευρωπαϊκών Πολιτικών κομμάτων της χώρας, για να αποφευχθούν και άλλες αυταπάτες που εμφιλοχωρούν και στον ίδιο και σε πολλά κυβερνητικά στελέχη λόγω των έντονων ιδεοληψιών που τους διακατέχουν παιδιόθεν.

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ κ. Τσίπρα η Ελλάδα δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο. Χρειαζόμαστε κυβέρνηση συνεργασίας με τεχνοκράτες αποτελεσματικούς υπουργούς και όχι πολιτικά πρόσωπα με ιδεοληψίες και εμμονές. Η Πατρίδα πρέπει να επιστρατεύσει τα καλύτερα μυαλά για να συντομεύσει ο χρόνος εξόδου της από την κρίση. Αυτό είναι το πατριωτικό καθήκον σας κ. ΤΣΊΠΡΑ, επιβεβλημένο από τις συνθήκες, απόδειξη της γενναιότητάς σας και έμπρακτη συγνώμη, αλλά και απόδειξη ότι οι αυταπάτες σας δεν ήταν απάτες για να καταλάβετε την εξουσία και να προσκολληθήτε σε αυτήν για τα προνόμια κλπ.