2016-05-17 14:50:00

Αποτελέσματα δημοσκοπήσεων

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2016-05-17 14:50:00 Timestamp ID : 1463496600

Την μνημονιακή του απομόνωση άρχισε να γεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος βλέπει τα ποσοστά του να κατρακυλούν στο 15% όπως δείχνουν οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις. Δηλαδή από τις τελευταίες εκλογές έχει χάσει το 20% αυτών που τον εμπιστεύθηκαν .

Άλλωστε όσο τα σκληρά μέτρα που παίρνουν θα συμπιέζουν το οικογενειακό εισόδημα τόσο τα εκλογικά ποσοστά τους θα συρρικνώνονται

Η αυτοδιάψευση της κυβέρνησης στα οικονομικά και οι καθημερινές αποκαλύψεις από τον μέχρι χθες ( γκουρού των οικονομικών ) έτσι θεωρούσαν τον κ. Βαρουφάκη για το πώς αυτοί οι άνθρωποι διαχειρίστηκαν το μέλλον μας , είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να συγχωρέσει .

Θα ήταν χρήσιμο να μας πληροφορούσαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμένος πόσο χρέωσαν τον Ελληνικό λαό οι < αυταπάτες > ή καλύτερα οι πολιτικές απάτες τους .

Όμως οι δημοσκοπήσεις αναδεικνύουν και ένα άλλο μεγάλο θέμα που θα έπρεπε να προβληματίσει την κ. Γεννηματά και τον κ. Θεωδοράκη όπου τα μεν ποσοστά της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ είναι στο 4% του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στο 2% σε αντίθεση με το κόμμα του κ .Λεβέντη που παρότι όλοι προσπαθούν να παρουσιάσουν σαν γραφικό τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων του δίνουν 5.5% .

Η απάντηση απλή είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που μιλάει για τους προκλητικά υψηλούς μισθούς των βουλευτών , όπως επίσης για την κατάργηση εκείνων που παίρνουν πολλαπλές συντάξεις , γιατί στην σημερινή εποχή που οι άνθρωποι κάνουν αγώνα επιβίωσης δεν καταλαβαίνουν ( ούτε ο γράφων ) τις ιδεολογικές διαφορές των τριών προαναφερθέντων κομμάτων . Όμως πολύ καλά αντιλαμβανόμαστε γιατί υπάρχει η σιωπή των αμνών όταν αναφέρει ο κ. Λεβέντης από το βήμα της βουλής το θέμα αυτό . Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο για τους πολίτες να βλέπουν στις πολιτικές αντιπαραθέσεις να απουσιάζει η σκανδαλώδης οικονομική και φορολογική εύνοια που υπάρχει στους βουλευτές και τους δικαστικούς διαχωρίζοντας τους Έλληνες σε δύο κατηγορίες , αυτών που ασκούν εξουσία ( πολιτική ή δικαστική ) και σε όλους εμάς τους μη προνομιούχους .

Εάν η κ. Γεννηματά και ο κ. Θεωδοράκης συνεχίσουν να παραβλέπουν το γεγονός αυτό , τα ποσοστά τους θα εξακολουθούν νε είναι σε μονοψήφιο αριθμό ενώ του κ. Λεβέντη θα ανεβαίνουν , κάτι που θα φανεί και στις επόμενες δημοσκοπήσεις . Εάν και η ΝΔ τολμούσε να υποστηρίξει την άποψη αυτή τότε σίγουρα τα ποσοστά της από το 25.5% που είναι σήμερα θα υπερέβαιναν το 35% .Αλλά όπως επανειλημμένα έχω γράψει στην σημερινή εποχή την ιδεολογία τους πρόδωσαν πολύ το χρήμα ουδείς .