2016-07-01 13:20:00

Όποιος δεν ψηφίσει την απλή αναλογική είναι υπηρέτης της δεξιάς. Στον χώρο του κέντρου υπάρχουν προσωπικότητες που δεν γίνονται ουρά κανενός. (Για τον εκλογικό νόμο)

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2016-07-01 13:20:00 Timestamp ID : 1467379200

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
Καρόλου 28, ΤΚ 10437
Τηλ : 2105220357 – 210 4138682
press@enosi-kentroon.gr
www.antidiaploki.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΘΗΝΑ 01/07/2016

Από την Ένωση Κεντρώων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :

Δημοσιογράφοι και συγκροτήματα, που εξυπηρετούν προφανώς τα σχέδια της Νέας Δημοκρατίας, επιτίθενται στην Ένωση Κεντρώων και προσωπικά στον κ. Βασίλη Λεβέντη, αναφέροντας ότι δήθεν τα έχουμε βρει με τον Σύριζα και αποτελούμε δεκανίκι της κυβέρνησης. 

Όλους αυτούς τους ρωτάμε : 
Πως έφτασε η χώρα στην πτώχευση ; Από μονοκομματικές κυβερνήσεις δεν έφτασε η χώρα στο σημερινό χάλι; Από κυβερνήσεις που διόριζαν ασύστολα στο δημόσιο, που έκαναν σκάνδαλα, παρανομίες και κάθε είδους σπατάλες, προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία; 

Με μηδενικό μπόνους και ψήφο στα 17, νομιμοποιείται δημοκρατικό κόμμα ή δημοκράτης βουλευτής να αρνηθεί ψήφο, όταν ο κ. Τσίπρας φέρει προς ψήφιση εκλογικό νόμο; 

Όποιος αρνηθεί ψήφο σε ένα τέτοιο νόμο, εξυπηρετεί τα σχέδια του κ. Μητσοτάκη, για να έρθει στην εξουσία ισχυρός και ίσως αυτοδύναμος κλέβοντας 50 έδρες από τα μικρότερα κόμματα. Θεωρούμε ότι όποιος το πράξει αυτό, θα τιμωρηθεί από τον ελληνικό λαό, ο οποίος κατά πλειοψηφία τάσσεται υπέρ των συγκυβερνήσεων , όπως όλες οι δημοσκοπήσεις αποδεικνύουν. 

Ακόμη και ύπουλα να είναι τα κίνητρα του κ. Τσίπρα, επειδή ο νόμος αυτός ήταν το όραμα του Αλέξανδρου Παπαναστασίου και το αίτημα κορυφαίων πολιτικών του κέντρου και της αριστεράς, όποιος δεν ψηφίσει, είναι υπηρέτης της δεξιάς και δεν δικαιούται να παρουσιάζεται ως δημοκράτης.

Όσο γι αυτούς που μας εμφανίζουν ουρά του κ. Τσίπρα, να κάνουν υπομονή. Στο χώρο του κέντρου, υπάρχουν προσωπικότητες, που δεν γίνονται ουρά κανενός. 

Απο το Γραφείο Τύπου
press@enosi-kentroon.gr