2016-09-05 06:13:00

Συνέντευξη Βασίλη Λεβέντη στον ΣΚΑΪ 4-9-2016

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2016-09-05 06:13:00 Timestamp ID : 1473055980

 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή του Γ. Αυτιά, απέκλεισε κάθε συνεργασία με την κυβέρνηση και μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά "εμείς είμαστε Κέντρο, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Αριστερά".

Δήλωσε ακόμη ότι διαφωνεί εντελώς με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε "ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει εγκληματικά λάθη, όπως η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, ο φόρος στο κρασί,η κατάργηση του ΕΚΑΣ και η εξαπάτηση των μικρο-ομολογιούχων".

Για τον ΕΝΦΙΑ η Ένωση Κεντρώων πιστεύει, είπε οκ. Λεβέντης ότι " μπορεί να καταργηθεί εάν κοπούν οι συντάξεις των πλουσίων, αυτών δηλαδή που έχουν πάνω από 3 χιλιάδες ευρώ εισόδημα το μήνα, από ενοίκια ή τόκους από καταθέσεις και που ανέρχονται σε 80 χιλιάδες περιπτώσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους".

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ρωτήθηκε και για τις πολιτικές διεργασίες λέγοντας " υπάρχει άξονας συνεργασίας, Κυριάκου, Φώφης και Σταύρου με σκοπό την ανατροπή της κυβέρνησης και για να καλύψουν την μυστική αυτή συμφωνία, λασπολογούν, λέγοντας πως η ΕΚ θα μπει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Το μέλλον θα δείξει ότι εμείς θα είμαστε πάντα Κέντρο, προστατεύοντας τις συντάξεις και το εισόδημα του φτωχού κόσμου ,ενώ οι άλλοι θα είναι δολοπλόκοι υπηρέτες συμφερόντων.