2016-09-09 13:29:00

Σχόλιο για τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2016-09-09 13:29:00 Timestamp ID : 1473427740

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καρόλου 28, ΤΚ 10437
Τηλ : 2105220357 – 210 4138682
press@enosi-kentroon.gr
www.antidiaploki.gr
www.enosi-kentroon.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΘΗΝΑ 9/9/2016

Για την χθεσινή συνέντευξη του κ. Κ. Μητσοτάκη στο ΣΚΑΙ και τον κ. Α. Παπαχελά έχουμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα:

– Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι ο Βασίλης Λεβέντης αλληθωρίζει προς τον Τσίπρα. Ασφαλώς, η μονομανία του να γίνει πρωθυπουργός τον κάνει να είναι αλλήθωρος ο ίδιος. Είπε επίσης, ο κ. Μητσοτάκης ότι ο κ. Τσίπρας για χάρη του Βασίλη Λεβέντη δεν έκανε την κατάτμηση των μεγάλων περιφερειών. Δηλαδή, η διαφθορά είναι στις μεγάλες περιφέρειες και στις μικρές περιφέρειες δεν μπορούν να υπάρξουν λαμογιές και υπεξαιρέσεις.

Είναι σωστό να μην γνωρίζουν τα κόμματα που εκλέγουν βουλευτές, είναι σωστό να μην εκλέγεται βουλευτής ο πρόεδρος του κόμματος.

Είναι σωστό, να έρχεται η άλλη μέρα των εκλογών και να μην γνωρίζουμε ποιοι και που εκλέγονται. Κόμματα που λαμβάνουν κάτω του 10%,δεν λαμβάνουν καμία έδρα στην πρώτη κατανομή. Στη ΝΔ δεν ξέρουν μαθηματικά ή επιδιώκουν την εξόντωση των μικρότερων κομμάτων?

-Σε ερώτηση του κ. Παπαχελά, αν θα κάνει κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι αγωνίζεται για την αυτοδυναμία. Εδώ γεννώνται οι τεράστιες ευθύνες της κας Γεννηματά και του κ. Θεοδωράκη που με την ψήφο τους, υπέρ της ενισχυμένης, έδωσαν το δικαίωμα στον κ. Μητσοτάκη να ονειρεύεται αυτοδυναμίες.

– Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι ανήκει στην οικογένεια Μητσοτάκη, είναι αυτό τιμή του και δεν πήρε ποτέ αποστάσεις από την οικογένεια του. Επομένως, συμμερίζεται την στάση του πατέρα του στα γεγονότα του " 65, την αποστασία και την ανατροπή μιας κυβέρνησης με 53%. Θέλει μετά από αυτό ψήφους του Κέντρου?

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι βγήκε πρώτος με σταυρό στις εκλογές. Ξεχνάει ότι είναι "τζάκι" και όταν στο λεξικό γράφουμε τη λέξη τζάκι υπονοούμε την οικογένεια Μητσοτάκη.