2016-10-07 12:22:00

Ο Βασίλης Λεβέντης στο Newsbomb.gr: «Βλέπω τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό»

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2016-10-07 12:22:00 Timestamp ID : 1475842920

 

Για την "φιλία" του με τον Αλέξη Τσίπρα, το… ξαφνικό άνοιγμά του στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και τον αντισυνταγματικό νόμο Παππά-όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει-, μιλά στο Newsbomb.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πολιτικά πρόσωπα, ο Βασίλης Λεβέντης, δίνει μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Newsbomb.gr. 

Απαντά για το ποια είναι πραγματικά η προσωπική του σχέση με τον πρωθυπουργό, και εάν τελικά βγαίνουν συχνά για φαγητό. Δεν διστάζει όμως να παραδεχτεί ότι δεν θα του συγχωρήσει προδοσίες.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αφήνει «ανοιχτές» πόρτες και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ δηλώνει ακράδαντα ότι «ναι» εκείνος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Μάλιστα, δηλώνει ανοιχτά την πρόθεσή του να συνεργαστεί με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, εάν στις επόμενες εκλογές γίνει κυβέρνηση. 

Ο κύριος Λεβέντης στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών ζητά από τον Νίκο Παππά «να κάνει πίσω».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς ότι ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες είναι αντισυνταγματικός. Ενώ δεν διστάζει να πει ότι ο Νίκος Παππάς «παραβιάζει την έννομη τάξη». 

Πηγή : http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/734276/o-vasilis-leventis-sto-newsbomb-gr-vlepo-ton-mitsotaki-prothypoyrgo-kai-apo-tis-dimoskopiseis