2016-10-18 11:38:00

Βασίλης Λεβέντης : ‘Εξω οι σωτήρες και οι φωστήρες (Πολυχώρος Αθηναϊς, Γκάζι)

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2016-10-18 11:38:00 Timestamp ID : 1476790680

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καρόλου 28, ΤΚ 10437
Τηλ : 2105220357 – 210 4138682
press@enosi-kentroon.gr
www.antidiaploki.gr
www.enosi-kentroon.gr

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΑΘΗΝΑ 18/10/2016

Με το σύνθημα "έξω οι σωτήρες και οι φωστήρες", η εξουσία στο λαό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν το κόμμα του στις εκλογές για να αυξήσει τις δυνάμεις του και να παίξει σημαντικό ρόλο στην επόμενη περίοδο.

Μιλώντας σε εκδήλωση ο Β. Λεβέντης την οποία και χαρακτήρισε, λόγω του όγκου της, μεγαλειώδη, ζήτησε από τους ψηφοφόρους και φίλους του κόμματος να  κλείσουν τα αυτιά τους στην επίθεση που δέχεται τόσο ο ίδιος όσο και η Ένωση Κεντρώων το τελευταίο διάστημα, λέγοντας πως αυτό γίνεται "γιατί τους χαλάμε την σούπα".

Ο κ. Λεβέντης ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά ότι δεν συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ, αλλά όπως είπε, "θα πάμε σε κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας για το καλό του τόπου". Αναφερόμενος στην οικονομία ο Β.Λεβέντης τόνισε ότι δεν θα βγούμε από την κρίση αν δεν υπάρξει πολιτική σταθερότητα και με 153 βουλευτές αυτό δεν διασφαλίζεται, είπε με  έμφαση. Οι ξένοι επενδυτές θέλουν μεγάλη κυβέρνηση για να φέρουν τα χρήματα τους στην Ελλάδα.

Ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι όσα λέει ο πρωθυπουργός για το χρέος δεν έχουν βάση και προετοιμάζει την απόδραση του. Ακόμη, όσον αφορά τους πλειστηριασμούς η Ένωση Κεντρώων στηρίζει την θέση να  ψηφιστεί διάταξη ώστε να μην μπορεί να χάσουν οι δανειολήπτες τα σπίτια τους, την πρώτη κατοικία μέχρι 200 χιλιάδες ευρώ και να έχουν την δυνατότητα να εξαγοράσουν το σπίτι τους σε τίμημα ίδιο με αυτό που αγοράζουν τα ξένα Funds.

Ο Β. Λεβέντης πρότεινε ακόμη τα κόμματα να επιστρέψουν τις επιχορηγήσεις που λαμβάνουν από το κράτος και όπως είπε η Ένωση Κεντρώων για το λόγο αυτό δεν έχει δαπανήσει ούτε ένα ευρώ από όσα έχει λάβει ως κομματική επιχορήγηση. Ο κ. Λεβέντης έκανε και μια αποκάλυψη, λέγοντας ότι είχε πληροφορίες, πως αν άλλαζε τους βουλευτές στους 6 μήνες 2 από βουλευτές που κατέχουν την δεύτερη θέση θα αποστατούσαν και το κόμμα θα έχανε δυο έδρες.