2016-12-16 16:50:00

Συνάντηση Βασίλη Λεβέντη με την περιφερειάρχη Αττικής Ρ. Δούρου

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2016-12-16 16:50:00 Timestamp ID : 1481907000

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
16-12-2016

Πλήρη ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν την περιφέρεια Αττικής, είχε στο γραφείο του στην Βουλή, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και ο βουλευτής της Ά Αθηνών Μ. Γεωργιάδης, από την περιφερειάρχη κ.Ρένα Δούρου, η οποία συνοδευόταν από μέλη του περιφερειακού Συμβουλίου. Στην συνάντηση κυριάρχησε το θέμα της έγκρισης και εφαρμογής του σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων στην Αττική.

Ο κ. Λεβέντης άκουσε με προσοχή την ενημέρωση από την κ. Δούρου και δήλωσε πως, η Ένωση Κεντρώων και ο ίδιος προσωπικά ήταν πάντα υπέρμαχοι, με την αυτοτέλεια και την διαχείριση των απορριμάτων από τους δήμους. Επιπλέον, ο κ.Λεβέντης, έθιξε και το θέμα των προστίμων από την ΕΕ στην χώρα μας, γιατί δεν συμμορφωνόμαστε με το ευρωπαϊκό σχέδιο διαχείρισης των απορριμάτων και κατ΄επέκταση την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, τόνισε ακόμη, πως η περιφέρεια θα έχει έναν ειλικρινή σύμμαχο, στην προσπάθεια της να εφαρμόσει το σχέδιο διαχείρισης των αποβλήτων και μάλιστα όπως υπογράμμισε θα βοηθήσει στην κατεύθυνση να ενημερωθούν σωστά οι πολίτες για τις θετικές επιπτώσεις που θα έχει το συγκεκριμένο εγχείρημα στην καθημερινότητα των δημοτών.

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς ενημερωτικών επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς που έχει η κ. Δούρου σχετικά με το νέο Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων της Αττικής.