2016-12-28 19:52:00

ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2016-12-28 19:52:00 Timestamp ID : 1482954720

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
28-12-2016

"Η χώρα διολισθαίνει σε εκλογές" δήλωσε σήμερα στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" και στον Γ.Παπαδάκη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης, τόνισε με έμφαση ότι πρέπει ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης να "κάνουν στην άκρη τους εγωισμούς τους και να συνεννοηθούν για το καλό της χώρας" και πρόσθεσε πως "όλα θα κριθούν μέχρι την Άνοιξη για την κυβέρνηση", η οποία όπως υπογράμμισε "δεν θα αντέξει το βάρος των προβλημάτων και θα καταρρεύσει".

Επανέλαβε την θέση του, για συγχώνευση των πολλαπλών κύριων συντάξεων σε μια και τόνισε "όλοι πρέπει να προσφέρουμε, αν θέλουμε να βγούμε από την κρίση και οι βουλευτές πρέπει να μειώσουν τους μισθούς τους κατά 50%", είπε χαρακτηριστικά.

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να φέρει επενδύσεις με 153 βουλευτές, οι ξένοι επενδυτές θέλουν πολιτική σταθερότητα και σήμερα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν υπάρχει αυτή η προοπτική. Άσκησε κριτική στο ΚΚΕ λέγοντας πως "το Κομμουνιστικό κόμμα "φωνάζει" για να δοθούν περισσότερα χρήματα σε εργαζόμενους και συνταξιούχους, τα οποία όμως δεν υπάρχουν, ενώ την ίδια ώρα, τα κομμουνιστικά καθεστώτα δίνουν μισθούς πείνας".