2017-01-31 14:05:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 31-1-2017

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2017-01-31 14:05:00 Timestamp ID : 1485871500

Στην κοπή της πίτας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. "Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων", παρέστη  ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης, ο οποίος απευθυνόμενος στους παρισταμένους τόνισε "οι αστυνομικοί προστατεύουν την τιμή, την ασφάλεια και την περιουσία των πολιτών μας και συνεπώς όλη η κοινωνία τους οφείλει τον επιβαλλόμενο σεβασμό". 

Στο θέμα της εφαρμογής των αποφάσεων του ΣτΕ για επιστροφή των ποσών που κόπηκαν από τα μνημόνια σε μισθούς και συντάξεις, ο κ. Λεβέντης υποσχέθηκε στήριξη λαμβανομένων υπόψιν τα οικονομικά δεδομένα της χώρας. 

Στο αίτημα των αστυνομικών για χαρακτηρισμό του επαγγέλματος τους ως επικινδύνου, αυτό θα λυθεί με εισαγωγή τροπολογίας στη Βουλή και συνεννόηση με την κυβέρνηση, είπε χαρακτηριστικά. 

Για τα θέματα εξοπλισμού τους και αγορά νέων αυτοκινήτων, η Ένωση Κεντρώων  στηρίζει την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος. 

Ο κ. Λεβέντης κατέληξε λέγοντας ότι "όλες οι κοινωνικές τάξεις υποφέρουν, όμως πρέπει πρώτα να κλείσει η αξιολόγηση να αποσοβηθούν οι κίνδυνοι του Grexit, να φτιάξουμε μια κυβέρνηση φιλόξενη σε επενδύσεις και μέχρι τότε πρέπει να κάνουμε όλοι οι Έλληνες υπομονή.