2017-02-02 21:34:00

Σε φιάσκο εξελίχθηκε η συζήτηση στην Ολομέλεια για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2017-02-02 21:34:00 Timestamp ID : 1486071240

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  2-2-2017

Η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, Εξελίχθηκε σε φιάσκο, δοθέντος, ότι όλα τα κόμματα είναι συνένοχα στην διεφθαρμένη κατιούσα της μεταπολίτευσης. Από τα χρήματα που πήραν, τόσο τα κόμματα όσο και τα ΜΜΕ, ούτε ένα ευρώ δεν θα επιστραφεί. Επομένως, σε τι μας ωφέλησε η πολύμηνη διαδικασία της επιτροπής;

Σε τίποτα απολύτως, ούτε καν για την τροπολογία του 2013 που αθώωνε τραπεζίτες και υπευθύνους των κομμάτων δεν εντοπίστηκαν ποινικές ευθύνες. Επομένως, όποιος πήγαινε με τον σταυρό στο χέρι απεδείχθη βλάκας, οι ευθύνες των υπευθύνων παραγράφονται και η φουρνιά των παλαιών πολιτικών που μας πτώχευσαν, βγαίνει τώρα από την κρύπτη της και έχει το θράσος να διεκδικεί ξανά την ψήφο των πολιτών. 

Δεν αποκλείεται μάλιστα με το σημερινό τοπίο των ΜΜΕ να κατορθώσουν σε ένα βαθμό να μας ξαναταΐσουν κουτόχορτο. Τώρα είναι η ώρα του λαού, αν φάει το κουτόχορτο γίνεται συνένοχος. Αν στηρίξει τον αγώνα της Ένωσης Κεντρώων, έχει δικαίωμα ο πολίτης αυτής της χώρας να γίνει δημοκράτης και Ευρωπαίος πολίτης.