2017-02-09 16:14:00

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2017-02-09 16:14:00 Timestamp ID : 1486656840

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 9-2-2017 

Η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που πιστεύει στην Ευρώπη και στο ευρώ και που πιστεύει τις μεταρρυθμίσεις και θα επιδιώξει να εφαρμοστούν. Στην κυβέρνηση υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι κάποιοι δυσανασχετούν και μιλάνε μάλιστα για άλλους δρόμους, για δραχμή για ένα κόσμο που θα αλλάξει λόγω Τράμπ και πολλές ακόμη ασυναρτησίες.

Με μια τέτοια κυβέρνηση αίσια πορεία για τη χώρα δεν διαφαίνεται, όπως δεν διαφαίνεται προοπτική και από μια κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη με το ΠΑΣΟΚ, που θα είναι και αυτή οριακής πλειοψηφίας και θα έχει μπροστά της τα ίδια τα σημερινά προβλήματα που διαρκώς θα εντείνονται. Η αξιολόγηση θα κλείσει, η διαχείριση όμως αυτών που θα συμφωνηθούν με τους δανειστές, υπερβαίνει τις δυνατότητες της κυβέρνησης. Η αξιολόγηση είναι ένα χαρτί που εύκολα το υπογράφεις, δύσκολα όμως το τηρείς όταν μάλιστα δεν το πιστεύεις.

Όσο παραμένει ο κ. Τσίπρας στην εξουσία θα φθείρεται όλο και περισσότερο. Θεωρούμε βέβαιο ότι στο βάθος του μυαλού του, γνωρίζει ότι πρέπει την συμφωνία να την εγκρίνει ο ελληνικός λαός, διαφορετικά θα καταλήξει ο ΣΥΡΙΖΑ κόμμα του 3 ή 4% όπως το ΠΑΣΟΚ. Η κρίση δυστυχώς, βρίσκει ανέτοιμο το πολιτικό μας σύστημα να την αντιμετωπίσει. Στην Ένωση Κεντρώων υποψιαζόμαστε διπλές εκλογές το 2017.