2017-02-27 09:06:00

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2017-02-27 09:06:00 Timestamp ID : 1488186360

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ  ΚΕΝΤΡΩΩΝ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27-2-2017  

Στου Φιλοπάππου βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης συνοδευόμενος από τον βουλευτή Α΄Αθήνας Μ. Γεωργιάδη και στελέχη του κόμματος, για να ευχηθεί σε όσους έκαναν κούλουμα στο Αττικό άλσος, χρόνια πολλά ενόψει της σαρακοστής.

Ο κ. Λεβέντης δεν αρνήθηκε σε κανέναν πολίτη να απαντήσει στα ερωτήματα του για την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η  χώρα και η κοινωνία. Οι πολίτες ζήτησαν από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων να τους εξηγήσει τι εννοεί, όταν δηλώνει πως "πρέπει να καταργηθούν οι συντάξεις των πλουσίων και να συγχωνευθούν οι διπλές και οι τριπλές συντάξεις".

Ο κ. Λεβέντης εξήγησε με σαφήνεια ότι "αυτοί που έχουν πρέπει να βάλουν πλάτη για τη χώρα, για να βοηθήσουμε αυτούς που δεν μπορούν να έχουν το απαιτούμενο εισόδημα για την καθημερινότητα τους. Όταν η οικονομία επιστρέψει στην ανάπτυξη και μεγαλώσει η πίτα του ΑΕΠ, τότε η πολιτεία θα μπορέσει να ξαναδώσει τις συντάξεις των πλουσίων που θα έχουν ανασταλεί και να βελτιώσει το επίπεδο ζωής για όλους".